Apple TV 4 met siri lampen aan/uit

Apple TV 4 met siri lampen aan/uit discussie in Apple TV - 4e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Allemaal. Sinds vandaag ben ik in het bezit van een AppleTV 4. Heb hem aan gesloten op mijn synology Nas en dat werkt allemaal ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 4e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 October 2017, 22:01
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Locatie: Lichtenvoorde
Berichten: 32
Standaard Apple TV 4 met siri lampen aan/uit

Hallo Allemaal.

Sinds vandaag ben ik in het bezit van een AppleTV 4.
Heb hem aan gesloten op mijn synology Nas en dat werkt allemaal perfect,
Mijn Apple ID heb ik het zelfde als de iPhone.
Nu wil ik graag siri kunnen gebruiken om de lampen aan / uit te kunnen zetten.
Maar dan moet de IPAD als hub worden ingesteld.
tot nu toe is dat allemaal heel erg duidelijk.
Maar nu heb ik op onze iPad een ander apple ID dat ik op de iPhone c.q. Apple TV gebruik. (ook mijn macbook heeft een ander Apple ID)

Maar nu kan ik de iPad opnieuw instellen en die met het zelfde Apple ID gebruiken als de iPhone en AppleTV. MAAR in huis wordt er heel erg veel gebruik gemaakt van Candy Crush en zijn daar heel ver mee.
Als ik de iPad opnieuw inlog met Apple ID van de iPhone kan ik dan opnieuw Candy Crush Downloaden en daar inloggen met de " oude" apple ID zodat ze weer verder gaan met de levels waar ze nu mee bezig zijn?

Of is het beste dat ik de iPad en Macbook met het zelfde Apple ID inlog die ik gebruik op de iPhone?
Ik heb geen betaal App's op de macbook staan en ook niet op de IPAD.

Ik hoop dat het allemaal een beetje duidelijk is?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 October 2017, 00:23
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.936
Standaard

Waarom wil je de iPad als HomeKit hub gebruiken?

De AppleTV 4 kan dat ook. Is dat niet handiger?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 30 October 2017, 22:06
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Locatie: Lichtenvoorde
Berichten: 32
Standaard

Sorry dat ik nu pas reageer, maar in de apple tv werkt het niet als ik mijn lampen aan of uit wil doen. (via siri)
Doordat ik alles op de iPad heb geconfigureert (met een ander Apple ID)
Daarom stelde ik die vraag.
  #4  
Oud 1 November 2017, 17:02
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Locatie: Lichtenvoorde
Berichten: 32
Standaard

Maar ik heb de iPad opnieuw ingesteld met de zelfde apple ID dan de iPhone en AppleTV.

Alles is nu opgelost,
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Philips heu lampen en siri Frankvpk iPhone algemeen 7 4 February 2016 10:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:43.