Error 3194: This device isn't eligible for the requested build

Error 3194: This device isn't eligible for the requested build discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) De afgelopen dagen hebben veel mensen iTunes fout 3194 gemeld: This device isn't eligible for the requested build Waarschijnlijk heb je dan in je hosts ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 8 October 2011, 11:59
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard Error 3194: This device isn't eligible for the requested build

De afgelopen dagen hebben veel mensen iTunes fout 3194 gemeld:

This device isn't eligible for the requested build

Waarschijnlijk heb je dan in je hosts bestand een verwijzing staan die er voor zorgt dat de firmware controle (ophalen van SHSH blobs) via die Cydia server van Saurik gaat.

Voor een reguliere update moet je die regel in het hosts bestand echter herstellen:

gs.apple.com moet verwijzen naar IP adres 17.112.176.11.

Als dat te lastig is kun je het hele hosts bestand in Windows als volgt herstellen:

How can I reset the Hosts file back to the default?

Laatst gewijzigd door WDS001; 25 February 2012 om 13:10.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 October 2011, 13:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2011
Berichten: 2
Standaard

Hallo XIII,

Dank je wel voor je reactie. Ik ben hier kennelijk (nog) niet zo bedreven in. Ik krijg alleen de melding "device isn't eligible for requested build". Ik zie daarbij geen nummer van de foutmelding staan. Als ik op "meer informatie" klik kom ik op een website waar inderdaad wel foutmeldingen staan. Daar kom ik niet verder omdat ik geen foutmelding nummer krijg. Je hebt het verder over het opschonen van mijn host bestand. Ik weet niet hoe dat werkt. Kan je het me uitleggen?

Hoor graag.
Sonnyk2
  #3  
Oud 8 October 2011, 14:48
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

How can I reset the Hosts file back to the default?
  #4  
Oud 8 October 2011, 15:24
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik weet niet hoe je wilt upgraden, maar de melding lijkt mij juist dat je de verkeerde versie van IOS hebt gedownload (mits je die handmatig wilt updaten).
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 12 October 2011, 23:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2009
Berichten: 13
Standaard

Ik heb het gedaan via de link, automatisch resetten.. PC heropstarten.. En ik krijg dezelfde melding..
  #6  
Oud 12 October 2011, 23:54
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Wat krijg je als je in een cmd venster ping gs.apple.com intikt?
  #7  
Oud 13 October 2011, 00:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2009
Berichten: 13
Standaard

Sorry, weet niet wat je bedoelt ?
  #8  
Oud 13 October 2011, 00:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik was iets te voorbarig, fout 3004.. what does it means??

Laatst gewijzigd door soesi7; 13 October 2011 om 00:10. Reden: iets te voorbarig:(
  #9  
Oud 13 October 2011, 00:11
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Noben Bekijk bericht
Sorry, weet niet wat je bedoelt ?
"cmd" is een DOS venster in Windows.
  #10  
Oud 13 October 2011, 00:15
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 62
Standaard

ik heb zelf 4.3.5 jailbreak and wil updaten naar ios5, waarna ook jailbreak maar na het uitpakken van de firmware ( dus eerst reservecopy dan uitpakken firmware door itunes )
krijg ik dus die error, maar ik zie geen error nummer.

Hoe kan ik nu zien welke error ik heb ( macosx lion 10.7.2).
Heb gekeken in host bestand, daar staat niets speciaals.
maar als ik gs.apple.com ping verwijst het naar

64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=134 ttl=237 time=155.585 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=135 ttl=237 time=157.205 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=136 ttl=237 time=156.149 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=137 ttl=237 time=156.790 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=138 ttl=237 time=157.515 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=139 ttl=237 time=157.627 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=140 ttl=237 time=157.831 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=141 ttl=237 time=156.680 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=142 ttl=237 time=157.779 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=143 ttl=237 time=156.238 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=144 ttl=237 time=157.175 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=145 ttl=237 time=156.278 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=146 ttl=237 time=156.496 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=147 ttl=237 time=157.874 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=148 ttl=237 time=156.381 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=149 ttl=237 time=158.079 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=150 ttl=237 time=156.144 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=151 ttl=237 time=157.686 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=152 ttl=237 time=166.815 ms
64 bytes from 17.112.176.11: icmp_seq=153 ttl=237 time=157.205 ms

dus dat ziet er toch anders uit ( ip adres dan )
  #11  
Oud 13 October 2011, 00:17
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

17.112.176.11 lijkt beter; ik pas mijn post aan...
  #12  
Oud 13 October 2011, 00:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2009
Berichten: 13
Standaard

Dan krijg ik dit:

http://www.afbeeldingenuploaden.nl/u.../225484cmd.jpg
  #13  
Oud 13 October 2011, 00:29
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

Hey noben ik heb exact hetzelfde probleem, erg vreemd
  #14  
Oud 13 October 2011, 00:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2009
Berichten: 13
Standaard

Ja raar, ik heb het sinds ik mijn iphone heb gejailbreaked.. Ik kan zelfs niet herstellen..
  #15  
Oud 13 October 2011, 00:36
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Dat zou goed moeten zijn...
  #16  
Oud 13 October 2011, 00:43
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 62
Standaard

ik snap er op dit moment niets meer van, zou het kunnen omdat mijn 4.3.5 gejailbreaked is dat ik deze foutmelding elke keer krijg



want wat ik ook probeer het is steeds hetzelfde.
Hij maakt een reservecopy ( dat doet hij elke keer, duurt lekker lang zo )
dan uitpakken van firmwarebestand dan controleren bij apple, dat duurt 3 tot 5 seconden dan bovenstaande error.
Maar ik zie geen error code melding, dus is het voor mij moeilijk te achterhalen waar de fout nu zit.
  #17  
Oud 13 October 2011, 00:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2009
Berichten: 13
Standaard

Als ik nu naar IOS 5 wil upgraden krijg ik: "De iPhone kan momenteel ni worden hersteld omdat er geen verbinding kan worden gemaakt met de iphone-software-updateserver of omdat deze tijdelijk niet beschikbaar is"
  #18  
Oud 13 October 2011, 00:49
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 137
Standaard

als ik gs.apple.com ping via terminal op mijn imac krijg ik terug:

64 bytes from 74.208.10.249: icmp_seq=0 ttl=52 time=151.318 ms
etc....

is dit juist en zo nee hoe pas ik dit aan
  #19  
Oud 13 October 2011, 01:12
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

74.208.10.249 is fout, want dat is de Cydia server van saurik.
  #20  
Oud 13 October 2011, 01:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik zag dit staan? Fix This device isn’t eligible for the requested build error [Solved]
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
this iphone isn't eligible for the requested build blaugrana iPhone algemeen 1 10 October 2011 20:26
this device isn't eligible for the requested build werme022 Archief 2 15 May 2011 22:19
iPod touch: Device not eligible for requested build ERROR sponsbob20 Jailbreak 5 30 July 2010 15:19
"this device isnt eligible for the requested build" bige Archief 1 13 February 2010 12:13
This device isn't eligable for the requested build arashrsf Archief 7 6 December 2009 12:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:42.