Jailbreak IOS 5 Iphone 4 lukt niet.

Jailbreak IOS 5 Iphone 4 lukt niet. discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb dus net de Redsnow gedownload en beginnen met jailbreaken. Alles gaat goed tot dat hij gaat rebooten en een error geeft dat de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 October 2011, 20:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 35
Lightbulb Jailbreak IOS 5 Iphone 4 lukt niet.

Ik heb dus net de Redsnow gedownload en beginnen met jailbreaken.
Alles gaat goed tot dat hij gaat rebooten en een error geeft dat de IPWS file op het moment niet beschikbaar is...
Ik gebruik windows , zou het daar aan kunnen liggen of moet ik die nu handmatig binnen halen..


Alvast bedankt !
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 October 2011, 20:53
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

Redsnow b4 verwijzen naar ios5 idd ( zelf downloaden via deze site)
De rest volgt zich van zelf
  #3  
Oud 17 October 2011, 20:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 35
Standaard

Bedankt voor je reactie maar ik zie geen site :/
  #4  
Oud 17 October 2011, 21:07
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

http://appldnld.apple.com/iPhone4/04...4_Restore.ipsw
  #5  
Oud 19 October 2011, 07:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2011
Berichten: 2
Standaard

Je moet, na het opstarten van Redsnow, op de knop "extras" drukken.
Via "Select IPSW" kun je dan de IPSW-file aanklikken die Redsnow gaat gebruiken.
Je moet deze even donwloaden van internet (iOS5).

Daarna in het hoofdmenu van Redsnow de jailbreak uitvoeren.
  #6  
Oud 20 October 2011, 18:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2011
Berichten: 17
Standaard

Jeez, het klinkt zo makkelijk. Maar voor iemand die de iPhone4 net een paar maanden heeft en een complete leek is (vooral met jailbreaken), is het moeilijk.
Heb ik redsn0w_win_0.9.9b4 gedownload, startte het programma op, ging naar jailbreak, krijg de boodschap dat de IPSW niet goed is en dat ik "iPhone3,1_5.0_9A334" nodig heb. Haal het van het net, laad het programma op, start jailbreak weer op, ga naar extra, selecteer "Select IPSW" begin opnieuw en krijg de melding dat het redsnow programma niet meer werkt.
Dus maar weer downloaden van internet, weer geprobeerd om jailbreak te starten, maar krijg weer de melding dat redsnow niet meer werkt.

AUB in n lettergrepige woorden, wat moet ik doen? Ik weet weinig en de afkortingen die op het formun lees, begrijp ik ook niet.

BVD Probie
  #7  
Oud 20 October 2011, 18:28
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Heb je Redsnow wel als admin uitgevoerd?? Helpt meestal ook wel.............
__________________
Respect als je dat hebt krijg je er ook wat voor terug....................respect
  #8  
Oud 20 October 2011, 18:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2011
Berichten: 17
Standaard

Ik ben admin (denk ik).

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 20 oktober 2011 om 18:58 ----------

Alle downloads van redsnow weer afgegooid, ga WEER opnieuw proberen.
Sjees!!!!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 20 oktober 2011 om 19:29 ----------

Krijg dus nu voor de zoveelste keer "redsn0w.exe werkt niet meer". Heb het al 10 keer geladen en er afgegooid. Dat is dus "redsn0w0.9.9b4". Moest het programma (weer) stoppen!!!!
Goed balen.
  #9  
Oud 20 October 2011, 19:30
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Probie Bekijk bericht
Ik ben admin (denk ik).

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 20 oktober 2011 om 18:58 ----------

Alle downloads van redsnow weer afgegooid, ga WEER opnieuw proberen.
Sjees!!!!

Nou ik heb hetzelfde probleem, dacht dat dit me toch wel ff zou lukken maar nee hoor!!Krijg de melding dat de ipsw niet suported is met de versie van Redsnow.En dit is toch echt de nieuwste Redsnow wat ik heb................wie weet er raad?
Hoe kom ik aan de juiste ipsw.................
  #10  
Oud 20 October 2011, 19:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 21
Standaard

nee je moet uitvoeren als admin doen , ook als je account admin is dan werkt het toch zo bij sommige soorten van windows
  #11  
Oud 20 October 2011, 19:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2011
Berichten: 17
Standaard

Okay, stomme vraag (krijg je met die leken!!;-(();
Hoe kom ik dan bij "uitvoeren als admin"?
  #12  
Oud 20 October 2011, 19:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 21
Standaard

rechter muisknop op redsnow gaan staan

maar welke windows gebruik je ? w7 vista xp ?
  #13  
Oud 20 October 2011, 19:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2011
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wim77 Bekijk bericht
rechter muisknop op redsnow gaan staan
Ga ik nu proberen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wim77 Bekijk bericht
maar welke windows gebruik je ? w7 vista xp ?
Werk met W7
  #14  
Oud 20 October 2011, 19:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 21
Standaard

rechtmuisknop en Als Administrator uitvoeren
  #15  
Oud 20 October 2011, 19:42
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

En welke IPSW moet ik nu hebben, snap er nou niks meer van.Ik heb Redsnow 0.9.9b1, die is toch goed en IPWS.....................
  #16  
Oud 20 October 2011, 19:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2011
Berichten: 17
Standaard

Op het exe bestand gestaan, rechter muisknop ingeklikt maar krijg alleen de volgende opties;
Openen, knippen, kopieren, verwijderen en eigenschappen. Nergens iets te zien van "als administrator uitvoeren".
  #17  
Oud 20 October 2011, 19:50
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Dat staat er toch echt wel, heb zelf ook windows 7....................rechts klikken en dan de tweede pakken "als administrator uitvoeren".....................
  #18  
Oud 20 October 2011, 19:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 21
Standaard

iPhone2,1_5.0_9A334
  #19  
Oud 20 October 2011, 19:58
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wim77 Bekijk bericht
iPhone2,1_5.0_9A334

Het lukt nu, is bezig!! Thx
  #20  
Oud 20 October 2011, 19:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2010
Berichten: 22
Standaard

Als redsnow crasht op windows 7 moet je even rechtermuisknop, eigenschappen, compatibiliteit en dan even windows xp service pack 2 selecteren
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: ios 5 activeren at&t iphone 3gs lukt niet ivoback Jailbreak 28 23 November 2011 17:39
iPhone: iPhone 4 iOS 4.0.1. Herstellen lukt niet! ShotgunDiplomacy Jailbreak 5 16 October 2011 00:04
icoon op iphone 4 met IOS 4.3.3 aanpassen lukt niet tamaar Jailbreak apps en thema's 2 18 May 2011 10:40
iPhone: Iphone 3g Jailbreak lukt niet ?? bossleox Jailbreak 6 30 March 2011 13:56
iPhone: Jailbreak iOS 4.1 op 3GS lukt niet. jurrian Jailbreak 3 1 November 2010 19:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:21.