ios 5 activeren at&t iphone 3gs lukt niet

ios 5 activeren at&t iphone 3gs lukt niet discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb mijn iphone 3gs uit amerika door middel van sn0wbreeze geupdated naar ios 5 nu heeft deze mijn iphone niet geactiveerd ik heb niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 15 October 2011, 16:28
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 98
Standaard ios 5 activeren at&t iphone 3gs lukt niet

ik heb mijn iphone 3gs uit amerika door middel van sn0wbreeze geupdated naar ios 5 nu heeft deze mijn iphone niet geactiveerd ik heb niet de juiste simkaart iemand enig idee hoe ik mijn iphone kan activeren alvast bedankt

btw ik heb mijn shsh blobs dus kan eventueel downgraden

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 oktober 2011 om 17:18 ----------

al gelukt opnieuw een custom firmewire gemaakt maar dan in expert mode activate aangeklikt iemand enig idee of SAM werkt met ios 5?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 October 2011, 13:28
» iPhone 3GS 32GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2011
Berichten: 1
Standaard

Hallo ivoback,

Ik heb een dergelijk probleem, met een lang verhaal. In het buitenland is mijn iPhone 4 gestolen. Thuis heb ik een nieuwe SIM gekregen en kreeg ik de oude iPhone 3GS van mijn vader.

Ik deed hem in de computer en heb nog gezien dat de software op dat moment 4.3.3 was. Mijn iTunes raadde aan de nieuwste update uit te voeren, zoals ik dat altijd doe.

Wat ik niet wist was dat deze 3GS gejailbreakt was.. Niet-wetend zette ik 5.0 er op en toen ik heb aanzette kreeg ik het grijze scherm om te activeren, als ik dat probeer via Wi-Fi zegt hij keer op keer dat de activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar is.

Als ik het probeer via iTunes zegt hij zelfs dat er geen SIM in zit, waar dit wel het geval is.

Nu probeer ik hem in DFU-mode te Herstellen naar 4.3.3 met een .ipsw bestand. Maar als dat voltooid is krijg ik weer dat grijze scherm met 'iPhone' erin. Dus ben ik terug bij af..

Weet alstublieft iemand(?!) wat mij te doen staat?

Groeten Jeroen
  #3  
Oud 19 October 2011, 16:45
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

Bij mij hetzelfde probleem!!! Wie kan er helpen????
  #4  
Oud 21 October 2011, 17:54
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2011
Locatie: Utrecht(provincie)
Berichten: 112
Standaard

Ik zal voor de iphone 3gs vanavond wel een ipsw maken met ips 5+jb maar ik heb 1 vraag heb je de oude of nieuwe bootrom? Laat het zo snel mogelijk weten want dan kan ik sneller het bestandje maken en uploaden

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 21 oktober 2011 om 18:00 ----------

In dat bestandje zit natuurlijk ook de unlock
  #5  
Oud 21 October 2011, 19:44
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 23
Send a message via twitter to marcovan
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivoback Bekijk bericht
ik heb mijn iphone 3gs uit amerika door middel van sn0wbreeze geupdated naar ios 5 nu heeft deze mijn iphone niet geactiveerd ik heb niet de juiste simkaart iemand enig idee hoe ik mijn iphone kan activeren alvast bedankt

btw ik heb mijn shsh blobs dus kan eventueel downgraden

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 oktober 2011 om 17:18 ----------

al gelukt opnieuw een custom firmewire gemaakt maar dan in expert mode activate aangeklikt iemand enig idee of SAM werkt met ios 5?
jb met snowbreeze of redsnow en aangeven dat je geen origineel sim heb en klaar kan je allemaal zelf doen en dan een ipsw bestand maken en restoren
  #6  
Oud 22 October 2011, 08:49
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

Ik kan er niet in komen met ios5
Daarom weet ik debootrtom ook niet
  #7  
Oud 22 October 2011, 09:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 23
Send a message via twitter to marcovan
Standaard

Hoe bedoel je kan er niet in komen
  #8  
Oud 22 October 2011, 10:58
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 14
Send a message via twitter to mlanged
Standaard

Beste allen, ik wil graag mijn 3GS 32gb jailbreaken maar zit met de volgende vraag:
De iPhone is via t-mobile verkregen met simlock hij is 2 jaar oud en met de code van t-mobile simlock vrij gemaakt. Als ik hem nu jailbreak met redsn0w komt de simlock er weer op of niet en als ik hem weer na een jailbreak terug wil zetten naar een orginele zonder jailbreak kan dit en als dit kan blijft hij dan zonder simlock of komt deze er dan weer op. Misschien een overbodige vraag maar ben niet helemaal van alles op de hoogte.
versie 5.0 (9A334) model mc141dn modemfirmware 05.16.05
  #9  
Oud 25 October 2011, 11:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2008
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar alvin_silvrants
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem als JeroennC. Heb een iPhone 3Gs en deze geupdate naar 5.0. Ook dit was een gejailbreaked en simlockvrij gemaakt toestel. Nu staat 5.0 erop en moet ik hem activeren. Via de Wi-Fi gaat het niet en via itunes krijg ik de melding geen simkaart. Het zal dus wel een US (AT&T) toestel zijn. Hoe kan ik deze activeren zonder AT&T simkaart en daarna simlockvrij maken voor mijn vodafone simkaartje?

EDIT:
Jailbreaken ging ook toen de iPhone nog niet geactiveerd was. Activeren is hierna niet meer nodig. Wel lukt het me niet om hem simlockvrij te maken met ultrasn0w. Dit zou aan mijn baseband kunnen liggen geloof ik. Waar kan ik mijn baseband checken om het zeker te weten?

Laatst gewijzigd door alvin_silvrants; 25 October 2011 om 15:21.
  #10  
Oud 28 October 2011, 16:42
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcovan Bekijk bericht
Hoe bedoel je kan er niet in komen
Ik krijg hem niet geactiveerd!
(was een weekje op vacantie)
  #11  
Oud 29 October 2011, 10:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2010
Berichten: 1
Standaard please help

Ik heb hetzelfde. Hij blijft maar hangen en activeren lukt helemaal niet. Jimspeed heeft waarschijnlijk de oplossing. In ieder geval het meer dan proberen waard. TAV Jimspeed hoe krijg ik het bestandje van jouw op mijn pc.



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jimspeed1998 Bekijk bericht
Ik zal voor de iphone 3gs vanavond wel een ipsw maken met ips 5+jb maar ik heb 1 vraag heb je de oude of nieuwe bootrom? Laat het zo snel mogelijk weten want dan kan ik sneller het bestandje maken en uploaden

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 21 oktober 2011 om 18:00 ----------

In dat bestandje zit natuurlijk ook de unlock
  #12  
Oud 29 October 2011, 20:29
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2010
Locatie: Mijdrecht
Berichten: 2
Standaard

Ik sluit maar even aan met een probleem met mijn iPhone:

Onlangs van een kennis zijn Iphone 2 gekregen. Gisteren de iPhone geupdated, omdat iTunes dat adviseerde. Met het gevolg dat nog wel de linksboven in het scherm de icoontjes van het netwerk en Wi-Fi zichtbaar zijn (kan met zowel een KPN- als T-Mobilekaart zelfs nog gewoon bellen via toetsenbordje van "noodoproep"), maar op het scherm staat verder alleen de afbeelding die aangeeft dat iPhone verbonden moet worden met iTunes.
http://rienwoerden.nl/iPhone_.jpg

In iTunes verschijnt de melding "Welcome to your new iPhone", "Activate your iPhone with AT&T".
Na ingeven van mijn Apple ID, wachtwoord en mailadres loop ik vast in "Accept iPhone Terms & Conditions". De inhoudsopgave ervan verschijnt niet en verder kom ik niet.

Inmiddels een simkaart via DealExtreme aangeschaft (zoals beschreven in topic 83085 "Activeer je iPhone met een niet-officile simkaart (jailbreak)"), maar dan verschijnt in iTunes de mededeling "Er is geen leverancier die de geinstalleerde SIM-kaart in de iPhone ondersteunt".

Hoe krijg ik weer toegang tot mijn apps?

Laatst gewijzigd door rienwoerden; 29 October 2011 om 21:05.
  #13  
Oud 30 October 2011, 13:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2011
Locatie: sint-oedenrode
Berichten: 17
Stuur een bericht via MSN naar RadioXD Stuur een bericht via Skype™ naar RadioXD Send a message via twitter to RadioXD
Standaard

jailbreak f met Redsn0w (via blog.iphone-dev.org) f Sn0wbreeze (via www.ih8sn0w.com). Redsn0w zal je iOS apparaat automatisch activeren (hacktiveren) als hij ziet dat hij reeds nog niet is geactiveerd.

Bij sn0wbreeze kan je aangeven of je jouw custom IPSW met een hacktivate wil maken.

EDIT:

ook ultrasn0w heeft vorige week volgends mij een update gehad. hierdoor is MobileSubstrate en ultrasn0w compatible met iOS 5. hopelijk werkt het!
  #14  
Oud 30 October 2011, 14:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2011
Berichten: 2
Standaard

Vraagje tussendoor.....
Handige digibeet als ik ben
ik heb mijn iphone 4 geupload met ios 5 tijdens het hele proces van alles ingetoetst en nu heb ik een nieuwe apple id. kan nu mijn apps niet meer sincen.
hoe wis ik de nieuwe apple id???
henk
  #15  
Oud 30 October 2011, 14:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2011
Locatie: sint-oedenrode
Berichten: 17
Stuur een bericht via MSN naar RadioXD Stuur een bericht via Skype™ naar RadioXD Send a message via twitter to RadioXD
Standaard



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hafakker Bekijk bericht
Vraagje tussendoor.....
Handige digibeet als ik ben
ik heb mijn iphone 4 geupload met ios 5 tijdens het hele proces van alles ingetoetst en nu heb ik een nieuwe apple id. kan nu mijn apps niet meer sincen.
hoe wis ik de nieuwe apple id???
henk


ga naar instellingen, store, klik daar op je ID en log uit. als je nu op log in klikt word je gevraagd: bestaande of nieuw account aanmaken.

in
  #16  
Oud 31 October 2011, 15:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2011
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RadioXD Bekijk bericht





ga naar instellingen, store, klik daar op je ID en log uit. als je nu op log in klikt word je gevraagd: bestaande of nieuw account aanmaken.

in
Geprobeerd, maar dan kom ik weer bij inlogscherm. En verderop bij mijn gegevens, maar kan id niet wissen. id blijft nu op iphone geactiveerd. en kom dus niet meer bij mijn bestaande id.
  #17  
Oud 1 November 2011, 01:39
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Locatie: EU
Berichten: 1
Standaard

ik heb zelfde probleem maar ik heb weer kunnen downgraden met ireb ios 5 naar 4.3.3.
hmm wat mij opvalt is bijna iedereen met 3gs heeft dit probleem.

Laatst gewijzigd door ilyas4u; 1 November 2011 om 01:54. Reden: bijna iedereen met 3gs heeft dit probleem?
  #18  
Oud 1 November 2011, 09:03
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

Heeft iemand een idee wanneer er een unlock voor ios5 uitkomt?
  #19  
Oud 1 November 2011, 09:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2008
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar alvin_silvrants
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fireball Bekijk bericht
Heeft iemand een idee wanneer er een unlock voor ios5 uitkomt?
Die is er al met Utltrasn0w.
  #20  
Oud 1 November 2011, 10:21
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Maar alleen voor (heel) oude basebands....
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: jealbreak ios 4.3.1 3GS lukt niet kuzen Jailbreak 1 6 April 2011 12:43
iPhone: Jailbreak iOS 4.1 op 3GS lukt niet. jurrian Jailbreak 3 1 November 2010 19:57
iPhone: Eerste jailbreak & unlock iPhone 3gS lukt niet (Vereningd Koninkrijk - o2) sintjopper Jailbreak 16 25 August 2010 18:18
Activeren 3GS (SIMlockvrij) lukt niet met Rabo Mobiel Robine80 iPhone algemeen 2 18 August 2010 20:22
iPhone: iPhone 3Gs - AT&T activeren. jjoerii Jailbreak 8 4 July 2010 10:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:28.