Hoe restore uitvoeren

Hoe restore uitvoeren discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Heb een iPhone 4 met iOS 5.0 gejailbreaked, maar vind het zeer vervelend dat ik steeds opnieuw moet opstarten met behulp van mijn PC. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24-10-11, 12:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 12
Standaard Hoe restore uitvoeren

Hoi,

Heb een iPhone 4 met iOS 5.0 gejailbreaked, maar vind het zeer vervelend dat ik steeds opnieuw moet opstarten met behulp van mijn PC.
Nu wil ik graag weer naar de "originele iOS 5.0"

Ik heb gelezen in dit forum dat dit een restore heet.
Maar hoe gaat dat dan, iTunes aanzetten, aansluiten en dan op herstellen klikken?
Betekent dit dan dat al mijn instellingen, apps, muziek etc etc kwijt ben??
Ik heb al overal gezocht, maar vind hierop nergens een antwoord.
Edit: Ik heb even verder gekeken (dan mijn neus lang is), en heb gevonden dat ik na een restore een backup (van Apps, muziek etc.) kan terugzetten, maar hoe zit dat met contactpersonen en agenda die ik synchroniseer met iCloud? Worden die ook uit iCloud verwijderd, of kan ik deze ook na de restore terugzetten?

Alvast bedankt!

Laatst gewijzigd door Zwaardvis; 24-10-11 om 13:16.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24-10-11, 13:22
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.988
Standaard

Als je ze zelf niet verwijderd uit iCloud, kun je ze na de restore weer terug zetten.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 24-10-11, 14:29
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2010
Locatie: Belgi, Limburg
Berichten: 143
Stuur een bericht via MSN naar Timmy89
Standaard

Let ook op dat je de shsh blobs nodig hebt van de firmware die je wilt installeren.
  #4  
Oud 24-10-11, 14:33
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.6]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.6]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 10.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmy89 Bekijk bericht
Let ook op dat je de shsh blobs nodig hebt van de firmware die je wilt installeren.
Tenzij het de firmware is die Apple nog signeert, zoals 5.0 op dit moment...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 24-10-11, 14:34
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmy89 Bekijk bericht
Let ook op dat je de shsh blobs nodig hebt van de firmware die je wilt installeren.
Citaat:
Nu wil ik graag weer naar de "originele iOS 5.0"
Welke SHSH blobs heeft de TS nodig om te herstellen naar iOS 5
  #6  
Oud 24-10-11, 15:00
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2010
Locatie: Belgi, Limburg
Berichten: 143
Stuur een bericht via MSN naar Timmy89
Standaard

Oeps sorry verkeerd gelezen
dacht dat hij naar een unthetered JB terug wou gaan.
Mijn fout
  #7  
Oud 24-10-11, 20:39
Twman's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 35
Standaard

Waarom moet of wil je eigenlijk steeds opnieuw opstarten?
Heb de JB reeds van een van de eerste dagen erop gezet en na enkele tweaks genstalleerd te hebben heb ik nog nooit terug moeten opstarten(lees booten)?
Zet je dan altijd uw iphone volledig af? waarom doe je zoiets je kan toch alle data sluiten en eventueel zelfs flightmode opzetten of zie ik het verkeerd?
__________________
;Mvg Twman
  #8  
Oud 25-10-11, 15:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Twman Bekijk bericht
Waarom moet of wil je eigenlijk steeds opnieuw opstarten?
Heb de JB reeds van een van de eerste dagen erop gezet en na enkele tweaks genstalleerd te hebben heb ik nog nooit terug moeten opstarten(lees booten)?
Zet je dan altijd uw iphone volledig af? waarom doe je zoiets je kan toch alle data sluiten en eventueel zelfs flightmode opzetten of zie ik het verkeerd?

Nee, je hebt inderdaad gelijk. Ik heb me ook voorgenomen om niet te restoren, maar het gewoon te laten zoals het is.
Ik weet nu in ieder geval wel wat ik moet doen om mijn iPhone weer "in originele staat" te brengen (mocht ik dit willen)
Wat Timmy89 schrijft over die shsh blobs, daar snap ik helemaal niks van :-(
In ieder geval bedankt allemaal!
  #9  
Oud 25-10-11, 15:54
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.6]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.6]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 10.085
Standaard

Persoonlijke handtekeningen van Apple: een overzicht (jailbreak)
  #10  
Oud 25-10-11, 17:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht


Thanks!!!!!!!
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Muziek: restore zonder update uitvoeren kakkert Muziek, foto & video 1 22-08-11 22:43
Even een restore uitvoeren wijbosch Archief 1 10-05-09 21:33
kan geen restore via itunes uitvoeren The one Archief 1 15-04-08 21:28
AnySIM: voor uitvoeren restore noodzakelijk? MP3-junky Archief 2 08-10-07 12:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:33.