Van 4.3.3 naar 5.01 + Pushfix super, alleen hoe nu Facetime?

Van 4.3.3 naar 5.01 + Pushfix super, alleen hoe nu Facetime? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi mensen, Ik heb een Britse Iphone 4. Geupdate van 4.3.3 met een custom 5.01 via Redsnow om mijn BB te behouden. Alles succesvol. Ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 12 January 2012, 16:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 54
Exclamation Van 4.3.3 naar 5.01 + Pushfix super, alleen hoe nu Facetime?

Hoi mensen,

Ik heb een Britse Iphone 4. Geupdate van 4.3.3 met een custom 5.01 via Redsnow om mijn BB te behouden. Alles succesvol. Ook werkt bij mij de pushfix. Even via cydia de bron toevoegen en gaan. (pushfix.info betaald)

Alles helemaal top. Alleen krijg ik nu FT niet aan de praat, deze wacht op activering. Ik heb hiervoor SAM geprobeerd maar die liep uit op een drama. Dan werkt helemaal niets meer. Heb hem vervolgens opnieuw hersteld met mijn custom firmware en weer redsnow en pushfix erop.

Ik heb dus nu een iphone 4, 5.01 met BB 04.11.01. + werkende pushfix.

Ik heb mn tel niet gesynct (als je dat zo zegt met de apple servers). De reden dat natuurlijk FT niet werkt komt daardoor..... Is er een manier? Ik heb geprobeerd met MI Time, maar deze werkt ook niet.

Wie kan mij hiermee helpen?

Ik heb al gezocht op het forum. maar de meeste recente posts dateren van oktober waarin 5.01 en de nieuwe redsnow er nog niet waren. Ik neem aan dat er meer zijn zoals ik.

Thanks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 January 2012, 11:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

SAM is de way to go. Had laatst ook hetzelfde probleem met SAM, bleek dat ik de "verkeerde" SAM in Cydia had gedownload. Waarschijnlijk heb je ook de insanelyi repo in je bronnen lijst staan en die geeft bij zoeken naar SAM een oudere versie. Als je die installeert op je 5.0.1 dan gaat het niet helemaal goed.

Dus zorg dat je SAM van de http://repo.bingner.com repo download.

Laatst gewijzigd door Jewcookie; 16 January 2012 om 20:56.
  #3  
Oud 16 January 2012, 11:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 54
Standaard

Ik heb Sam al wel aan dr praat gekregen maar dan in Itunes.. Deze sim wordt niet ondersteund!
  #4  
Oud 16 January 2012, 11:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Van welke provider is de simlock op je toestel? Bij mijn toestel detecteert SAM het namelijk automatsich correct, maar bij het toestel van mijn collega moest ik de provider gegevens handmatig instellen in SAM voordat hij hem correct Wildcard activeerde.
  #5  
Oud 16 January 2012, 11:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 54
Standaard

> iPhone 4 32GB Black (4.3.3)
> IMEI: 012418004058285
> Serial: 88030Z37A4T
> Limited Warranty: 2010-10-01 / 2011-09-30
> Sold to country: United Kingdom
> Carrier: vodafone United Kingdom
  #6  
Oud 16 January 2012, 11:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Je moet in SAM bij Utilities "Revert lockdown to stock" doen. Daarna kun je de provider gegevens handmatig aanpassen in het vorige scherm.

Bij Methode kies je "By bundle name"
bij Bundle kies je "Vodafone_uk" of een andere provider indien hij daar een simlock van heeft.
Bij SIM ID kies je er 1 en probeer je alle opties uit totdat iTunes zegt dat ie correct geactiveerd is.

Laatst gewijzigd door Jewcookie; 16 January 2012 om 21:00.
  #7  
Oud 16 January 2012, 11:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 54
Standaard

probeer et zo!

100% dat et werkt?
  #8  
Oud 16 January 2012, 11:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Ik kan niet op je toestel kijken, maar aan de hand van je omschrijving lijkt mij dat dit je probleem is. Geef dus geen garanties!
  #9  
Oud 16 January 2012, 14:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

En, is het gelukt?
  #10  
Oud 16 January 2012, 15:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 54
Standaard

Probeer nu...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 januari 2012 om 14:49 ----------

ja gelukt!

Sick nice!

Thanks!
  #11  
Oud 16 January 2012, 19:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 54
Standaard

als iemand hulp moet hebben of een tutorial laat maar weten... Dan maak ik die!
  #12  
Oud 16 January 2012, 21:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Ok dan.
  #13  
Oud 17 January 2012, 09:18
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2010
Locatie: Belgi, Limburg
Berichten: 143
Stuur een bericht via MSN naar Timmy89
Standaard

tutorials zijn altijd handig.
kameraad heeft ook het probleem dat zijn imessage niet werkt
  #14  
Oud 18 January 2012, 17:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 54
Standaard

HEeft ie geactibeerd middels SAM?

Beetje info is wel handig... dan kunnnen we helpen.. welke stappen etc
  #15  
Oud 30 January 2012, 21:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 August 2010
Berichten: 23
Standaard

Ik heb onlangs een custom 5.01 via redsnow met behoudt van baseband op mijn iPhone 4 gezet (AT&T toestel). Doet het goed behalve: ik krijg geen pushnotifications van o.a. whatsapp en facebook. Wel komen de emails door.

Kan SAM mij helpen om toch de pushnotifications door te krijgen? Of iemand misschien een andere oplossing?
  #16  
Oud 30 January 2012, 21:56
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Samprefs doet af en toe wonderen ! Kan nog push doctor (werkt af en toe) of pushfix ( betaald via cydia)
__________________
Revenge of the nerd..
  #17  
Oud 31 January 2012, 00:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 54
Standaard

yep!

Je kan je telefoon dan op een slinkse wijze activeren zodat apple denkt dat je een echte AT&T simkaart gebruikt. Op die manier zullen de servers van Apple dan een PUSH id toevoegen zodat alles werkt! Even lezen hoe het moet! Als je er niet uikomt, post maar dan help ik je1
  #18  
Oud 31 January 2012, 13:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 August 2010
Berichten: 23
Standaard

bedankt voor de reacties, top.

Ik heb de procedure volgens de juiste website gevolgd. Naar mijn mening gaat ook in iTunes nu alles goed, maar notifications komen er nog niet doorheen. Ook doet mijn mobiele internet het niet. Kan dit hiermee te maken hebben?

Nu zag ik ook dat je via redsn0w moet deactiveren (klopt dit?). Kon hier niks over terug vinden op de website van Bingner.
  #19  
Oud 31 January 2012, 13:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 54
Standaard

Eerst ff deactiveren!!

Dan ga je opnieuw activeren via itunes en op dat moment werkt het pas...

Dus ff instellen je sim gegevens van de AT&T, NIET je huidige simkaart... Dan deactivate...

En hem dan op itunes aansluiten en hopen dat ie activeert... Zegt Itunes, deze simkaart is niet oke.. dan heb je SAM verkeerd ingesteld! Blijven proberen! Moet werken

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 31 januari 2012 om 12:16 ----------

Je kan gewoon via SAM deactiveren... Niet met redsnow (kan ook maar niet nodig)
  #20  
Oud 31 January 2012, 13:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kevkev Bekijk bericht
bedankt voor de reacties, top.

Ik heb de procedure volgens de juiste website gevolgd. Naar mijn mening gaat ook in iTunes nu alles goed, maar notifications komen er nog niet doorheen. Ook doet mijn mobiele internet het niet. Kan dit hiermee te maken hebben?

Nu zag ik ook dat je via redsn0w moet deactiveren (klopt dit?). Kon hier niks over terug vinden op de website van Bingner.
Via Redsn0w deactiveren? Ik denk dat je niet goed leest.

Als je SAM opstart en klikt op "More information". Wat staat er dan bij "Activation state"? Als daar WildcardActivated staat dan is je telefoon correct geactiveerd en doen je push berichten het gewoon.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facetime activeren facetime smst naar +44... nummer mastermark iPhone algemeen 22 25 July 2011 17:33
FaceTime problemen van iPhone 4 naar iPod toucb mark61 iPhone algemeen 6 11 July 2011 17:27
Facetime: bellen van en naar (i)Mac(Book) Doblie iPhone Apps 7 27 May 2011 16:25
Facetime probleem van iPhone 4 naar iPod Touch iCupboard iPhone algemeen 1 13 February 2011 13:59
software 3.1.3 alleen maar gezeik hoe terug naar oude software joey35 Archief 1 7 February 2010 23:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:01.