3GS BB 06.15 upgrade naar 5.01?

3GS BB 06.15 upgrade naar 5.01? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik had een vraagje: Momenteel beschik ik over een iphone 3GS, ios 4.3.3 en BB 06.15.00. Het gaat om een buitenlands toestel dat geunlockt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 May 2012, 23:39
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2012
Berichten: 9
Unhappy 3GS BB 06.15 upgrade naar 5.01?

Hallo,

ik had een vraagje:

Momenteel beschik ik over een iphone 3GS, ios 4.3.3 en BB 06.15.00.
Het gaat om een buitenlands toestel dat geunlockt werd, vandaar de BB.

nu lijk ik begrepen te hebben dat het mogelijk is om via de nieuwste redsnow/snowbreeze te updaten naar ios 5.01?

Ik heb een poging gedaan om een custom ipsw te maken met snowbreeze, baseband preservation mode.
Tot hiertoe geen probleem, custom ipsw is aangemaakt.
Vervolgens probeer ik deze op mijn iphone te krijgen, pwned DFU via Ireb lukt allemaal.

Maar bij het herstellen via itunes krijg ik steeds de eroor 3194: dus ik heb het hosts bestand aangepast met het gs.apple gedoe.
Vervolgens krijg ik error 1600 - 1602 - 1604 wanneer ik het probeer.

Weet er iemand hier raad mee?

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 May 2012, 23:49
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Heb je wel de 5.0.1 SHSH blobs?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 2 May 2012, 23:51
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2012
Berichten: 9
Standaard

Ik zag in cydia, bovenaan onder andere de 5.01 ertussen staan... is dit voldoende?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 mei 2012 om 00:05 ----------

Ok, via redsnow heb ik alle beschikbare shsh's geraadpleegd voor mijn ecid. de 5.01 staat ertussen, vervolgens: ik heb via redsnow de custom ipsw ingeladen en vervolgens de shsh blobs "gestitched".



---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 mei 2012 om 00:13 ----------

Na enkele minuten "Iphone voorbereiden op herstel" krijg ik de foutmelding 1601..

Ik heb gebruik gemaakt van de custom ipsw (gemaakt met snowbreeze - baseband preserve mode). Vervolgens de SHSH blobs van cydia server gestitched aan de ipsw.
Dit geheel kreeg een nieuwe naam, nl de ipsw met mijn ecid in de naam.

Herstellen + shift is dus niet gelukt.

iemand raad?

Laatst gewijzigd door dewinn; 3 May 2012 om 01:14.
  #4  
Oud 4 May 2012, 18:48
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2012
Berichten: 9
Standaard

Niemand die weet wat te doen?
  #5  
Oud 4 May 2012, 19:13
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Moet je bij die iPad baseband niet iets speciaals doen?

(bijvoorbeeld custom firmware zonder baseband?)
  #6  
Oud 4 May 2012, 19:27
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2012
Berichten: 9
Standaard

Dat heb ik geprobeerd. Ik heb nl. de ipsw "bewerkt" met snowbreeze baseband preservation ding, zodat de baseband behouden blijft.

Of is het beter dat ik een andere optie aanduid? (Ifaith, normal, expert, preserve baseband)
  #7  
Oud 10 May 2012, 18:01
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2012
Berichten: 9
Standaard

Is er nu echt niemand die hier iets van weet?
  #8  
Oud 11 May 2012, 16:22
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2012
Berichten: 9
Standaard

Ondertussen is het gelukt, via Itunes geupgrade naar 5.01 (op een andere pc: geen error meer)

Maar nu heb ik het volgende: bij de setup kan je kiezen voor taal, land enz
maar wanneer ik bij het Wi-Fi netwerk selectiescherm kom, selecteer ik mijn thuisnetwerk en voer het wachtwoord in. Nu blijft hij echter "laden", lees: het cirkeltje links blijft draaien en dus kan ik niet op volgende drukken.

Iemand die hier een remedie voor heeft?

Mvg
  #9  
Oud 11 May 2012, 16:25
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Wi-Fi werkte voorheen wel?
  #10  
Oud 11 May 2012, 16:30
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2012
Berichten: 9
Standaard

ja, probleemloos.

Ik zie bovenaan het logo van Wi-Fi staan (naast waar normaal netwerk ontvangst staat).
maar in het menu zelf, staat het draaiend cirkeltje naast mijn netwerknaam, alsof hij het wachtwoord controleert of iets dergelijks.

Nu ben ik via redsn0w de jailbreak aan het installeren, hopende dat dit iets oplevert...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 mei 2012 om 15:53 ----------

De 3GS is opgestart geraakt, alleen is de Wi-Fi nog niet in orde en kan dus geen unlock doen (ultrasnow via Cydia).

Nu eens proberen om de ipad bb er opnieuw op te zetten...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: 3gs upgrade naar ios 5? (baseband 05.14.02) vincent1991 Unlock 13 8 February 2012 01:33
upgrade 3GS naar OS 5/ cloud gebruik? Dutchgirl iCloud 6 9 January 2012 12:46
iPhone: Upgrade iphone 3gs van 3.1.3 naar IOS 4.0 4.1 4.2? dcserverslut Jailbreak 0 6 December 2010 19:23
Upgrade van 3GS naar 4 Bregje iPhone algemeen 0 18 July 2010 20:23
Upgrade van 3G naar 3Gs Smon T-Mobile 1 18 May 2010 00:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:57.