redsn0w probleem

redsn0w probleem discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal, Ik heb de laatste redsn0w gedownload om de ipad BB er af te gooien. Alleen krijg deze melding "Failed to load required function(s) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 July 2012, 14:11
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard redsn0w probleem

hallo allemaal,

Ik heb de laatste redsn0w gedownload om de ipad BB er af te gooien.
Alleen krijg deze melding
"Failed to load required function(s) AFCLinkPath AMDeviceGetInterfaceType"

iemand hier een oplossing voor?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 July 2012, 15:01
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NicolaasR Bekijk bericht
"Failed to load required function(s) AFCLinkPath AMDeviceGetInterfaceType"
Dat betekent dat je verouderde iTunes bibliotheken (dll) gebruikt en/of Redsn0w niet opgestart hebt in Windows XP SP 2 (3) modus.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 12 July 2012, 15:08
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

ik heb inderdaad een oudere dll gebruikt omdat ik bij een andere dll bestandje deze error kreeg

failed to load

amrestoreregisterfordevicenotifications

en heb hem op xp sp3 staan en als admin
  #4  
Oud 12 July 2012, 15:12
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NicolaasR Bekijk bericht
ik heb inderdaad een oudere dll gebruikt omdat ik bij een andere dll bestandje deze error kreeg
Je kan toch niet zomaar dll's (Dynamic Link Libraries) gaan uitwisselen Dadelijk is het weer de schuld van Apple als het allemaal niet meer werkt.

Verwijder alles wat van Apple is met Revo Uninstaller, incl. de registry entries, en installeer de allerlaatste versie van iTunes opnieuw.

Succes gewenst
  #5  
Oud 12 July 2012, 15:24
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

apple krijgt zoiezo de schuld haha

Nee ik had dat bestandje bij redsn0w erbij gezet dat werkte niet dus een andere bij redsn0w erin gezet helaas werkte dat ook niet.

Het is namelijk op beide laptop's die ik hier heb staan.

1 is helemaal nieuw dus ook alles nieuw geinstalleerd.... dus ook de nieuwste itunes
de andere laptop stonden nog eerder versie's van redsn0w op incl het mobiledevice.dll wat toen werkte voor die redsn0w.
hier staat ook expres nog een oudere versie van itunes op.

die redsn0w werkt nog steeds
Echter alles wat ik nu download en nieuwer is krijg ik 1 van de 2 eerder gemelde error's.

Ik vind op google ook meerder mensen met het zelfde probleem maar echt nergens kan ik een oplossing vinden.

Ik zal alles eens verwijderen van apple en het opnieuw proberen. heeft u voor mij het juiste mobiledevice.dll download linkje? heb nu 2 verschillenden gebruikt
(een die eerder was gebruikt in andere redsn0w's en dus nog op de oude laptop stond en eentje die ik gisteren gedownload heb)
  #6  
Oud 13 July 2012, 15:44
Scandax's schermafbeelding
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2012
Berichten: 53
Send a message via twitter to Scandax
Standaard

Als de oplossingen die al zijn gegeven niet werken, stel de affiniteit van Redsn0w dan in op 0 i.p.v. 1 en probeer Redsn0w dan eens via het bureaublad op te starten. Dat hielp bij mij toen ik dit probleem had...
__________________
Met de vriendelijke groeten van Scandax
Twitter: @TheEijk

Laatst gewijzigd door Scandax; 13 July 2012 om 16:07.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Vraag RedSn0w versie 0.9.10b5 iBooks-probleem debroei Jailbreak 6 30 January 2012 19:58
iPhone: Redsn0w 0.9.9b6 martijnmiddel Jailbreak 13 28 October 2011 14:11
iPhone: Probleem met jailbreek via Redsn0w iemandmeteeniphone Jailbreak 0 1 July 2009 13:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:32.