Geen netwerk na jailbraiken iphone 3g

Geen netwerk na jailbraiken iphone 3g discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik ga er vanuit dat je ook al op update geklikt hebt (omdat je normaal gesproken automatisch krijgt), krijg je hem wel als je originel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 2 August 2008, 15:35
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

ik ga er vanuit dat je ook al op update geklikt hebt (omdat je normaal gesproken automatisch krijgt), krijg je hem wel als je originel firmware erop zet , want als je hem dan ook niet krijgt is er iets raars aan de hand.
__________________
iPhone 4 32Gb,iPad Wi-Fi 64gb,iPhone 3G 16Gb
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 2 August 2008, 16:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Ik heb net de orginele frimware terug gezet, netwerk is dan wel verbonden.

Voor zover ik weet mis ik geen stap in winpwn of heb ik iets raars gedaan.
  #23  
Oud 2 August 2008, 17:35
raptile's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 149
Standaard

Ik loop tegen excact hetzelfde aan.
Die restore files die ik download werken ook allemaal niet.
Ik krijg dan foutcode 1 5 of 6.
Of ik heb geen netwerk
  #24  
Oud 2 August 2008, 18:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 7
Standaard

ik heb geen fout codes heb alleen geen netwerk..

weet niemand nog iets te proberen?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 8 August 2008 om 14:32. Reden: berichten samenvoegen
  #25  
Oud 10 August 2008, 15:09
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Helaas loop ik nu ook tegen dit probleem aan. Wat heb ik gedaan:

- Custom 2.0.1 gemaakt met WinPwn met de opties Cydia, Installer en YpuTube fix. Daarnaast niet gekozen voor activation.
- Heb 3G al uit gezet maar dat werkt ook niet.

Ga eens een custom firmware maken zonder YouTube fix en nog eens proberen.

Ik hou jullie op de hoogte.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #26  
Oud 10 August 2008, 15:20
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard update

Zijn jullie de update met een mac of windows machine

ik heb het met mac gedaan en het enige probleem wat ik had was dat de Wi-Fi het niet meer deed maar gelukkig kwam deze weer bij na een restart.

let wel op dat je activatie niet aanzet
__________________
Iphone 4 16 GB zwart
  #27  
Oud 10 August 2008, 15:23
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik doe het met een Windows Vista PC en inderdaad geen activatie aan (T-Mobile).

Kleine update: kreeg nu halverwege een error 6. Ook weer nieuw maar had een partie van 600MB gekozen! Ga nu eerst terug naar 2.0.1 origineel en probeer dan alleen een custom te maken met alleen Cydia en Installer, voor de rest geen gekke dingen.

Update: het lijkt er echt op dat de youtube fix de problemen bij mij gaf. Deze heb ik nu niet geselecteerd en de partitie netjes op 500MB gelaten. Zie hier, de problemen zijn opgelost. Ik hoop dat anderen hier iets aan hebben.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 10 August 2008 om 15:57.
  #28  
Oud 10 August 2008, 16:09
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Ik doe het met een Windows Vista PC en inderdaad geen activatie aan (T-Mobile).

Kleine update: kreeg nu halverwege een error 6. Ook weer nieuw maar had een partie van 600MB gekozen! Ga nu eerst terug naar 2.0.1 origineel en probeer dan alleen een custom te maken met alleen Cydia en Installer, voor de rest geen gekke dingen.

Update: het lijkt er echt op dat de youtube fix de problemen bij mij gaf. Deze heb ik nu niet geselecteerd en de partitie netjes op 500MB gelaten. Zie hier, de problemen zijn opgelost. Ik hoop dat anderen hier iets aan hebben.
als je wil dan kan ik mijn firmware uploaden !!!!!
ook al heb je het al opgelost
  #29  
Oud 10 August 2008, 16:18
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stef1234 Bekijk bericht
als je wil dan kan ik mijn firmware uploaden !!!!!
ook al heb je het al opgelost
Dank je voor je aanbod maar alles werkt nu na volle tevredenheid. Ben hem nu weer aan het inrichten (eerst even met Cydia).
  #30  
Oud 10 August 2008, 21:04
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Dank je voor je aanbod maar alles werkt nu na volle tevredenheid. Ben hem nu weer aan het inrichten (eerst even met Cydia).
Suc6 met cyndia vooral winterboard erg gaaf
  #31  
Oud 11 August 2008, 08:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Hey, na de release van 2.0.1 is het jailbreaken voor mij toch ook een succesvul feit geworden. Het ging net zo soepel als alle andere keren maar nu toch echt met Netwerk van T-Mobile en zelfs installer erop.

Nu moet ik nog uitzoeken hoe installer & cydia werken iemand misschien een link met N00B uitleg hiervan.

Greetz
  #32  
Oud 11 August 2008, 12:58
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ja installer 4 is de max he?
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #33  
Oud 12 August 2008, 09:17
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maartendj Bekijk bericht
Hey, na de release van 2.0.1 is het jailbreaken voor mij toch ook een succesvul feit geworden. Het ging net zo soepel als alle andere keren maar nu toch echt met Netwerk van T-Mobile en zelfs installer erop.

Nu moet ik nog uitzoeken hoe installer & cydia werken iemand misschien een link met N00B uitleg hiervan.

Greetz
Misschien dat je hier iets aan hebt: Installer voor beginners: jailbreak, repo’s en meer > Nieuws > iPhoneclub.nl
  #34  
Oud 12 August 2008, 14:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Hey super zeg, hier kan ik wel iets mee
  #35  
Oud 13 August 2008, 17:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Berichten: 4
Standaard

even terug komend op de jailbreak.
hier ook gelukt na uitschalelen van de ipodfix
nu wel netwerkconnectie
  #36  
Oud 15 August 2008, 00:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 8
Standaard

Heej mensen, ik lees al een heel tijd mee op iphoneclub, maar ben nu een member geworden omdat ik zelf een vraag heb.
Ik heb laatst mijn iphone 3g met pwnage 2.0.1 gejailbreakt. Dit heb ik eerst met de beginners mode gedaan, nadat hij volledig gepwnd was, bleek dat ik geen bereik meer had. Ik heb na het restoren met de custom firmware de optie gekozen dat itunes mijn gepwnde iphone als een nieuwe iphone ziet en niet restored van de vorige back-up.., misshien ligt hier al gelijk de fout. maar hoe dan ook ik had geen bereik en heb hem dus maar nog een keer gepwnd, maar dit keer met de expert mode, waarbij ik de activate vakje weg heb geklikt. Ook dit bleek geen succes want ik had weer geen bereik.
Uiteinelijk heb ik besloten om hem helemaal te restoren naar factory setting, alweer aangegeven dat ik hem als een nieuw iphone wil gebruiken bij itunes en geen gebruik maken van back-up. Ook nu heb ik weer geen bereik, mijn iphone geeft het bericht dat ik niet genoeg bereik heb om activicatie te voltooien.
Wat moet ik nu doen, volgens mij heb ik alles al geprobeerd..

Ik zpu het erg op prijs stellen als iemand mij nou z.s.m. uitlegt wat ik moet doen....
alvast bedankt..

edit: Inmiddels weer gerestored, dit maal heb ik geprobeerd om hem te restored via de oude back-up van itunes voordat ik hem had gepwnd, dit lukt niet omdat ik een fout melding krijg, met het bericht dat back-up niet kan, omdat er sprake is van verschillende iphones..????
Ik begrijp er niets meer van, via instellingen}netwerk probeer ik t-mobile te selecteren als mijn provider, maar ook dat lukt niet omdat ik weer een fout melding krijg....
Ik krijg sterk het gevoel dat er iets goed fout is gegaan.

Laatst gewijzigd door Babidjan; 15 August 2008 om 00:36.
  #37  
Oud 15 August 2008, 08:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Berichten: 4
Standaard

De ipodfix uitschakelen,werkte bij mij.
Ik heb een belgische iphone die al vrij was,en zonder Mobistar abbonoment.
  #38  
Oud 15 August 2008, 19:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcd Bekijk bericht
De ipodfix uitschakelen,werkte bij mij.
Ik heb een belgische iphone die al vrij was,en zonder Mobistar abbonoment.
Is deze gewoon te vinden bij pwnage.., net zoals activation..?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen duits netwerk iphone 4 kensink T-Mobile 1 28 October 2010 22:33
iPhone 1e gen.: Geen unlock baseband 04-05-04G geen netwerk johngossen Unlock 1 8 April 2010 20:59
help help, Geen netwerk iphone 8gb Randa Archief 1 1 January 2010 22:05
iPhone 2G vind geen netwerk (belgie) gaming boy iPhone algemeen 1 1 November 2009 22:05
iphone geen netwerk ajoub Unlock [archief] 6 13 May 2008 10:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:14.