Geen netwerk na jailbraiken iphone 3g

Geen netwerk na jailbraiken iphone 3g discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb alles perfect gedaan volgens het plan. Nu krijg ik geen base meer boven in de linkerhoek. Met andere woorden ik kan niet meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 31 July 2008, 12:38
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard Geen netwerk na jailbraiken iphone 3g

Ik heb alles perfect gedaan volgens het plan.
Nu krijg ik geen base meer boven in de linkerhoek.
Met andere woorden ik kan niet meer bellen of smsen .
Wat nu
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 July 2008, 12:44
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

misschien dit?
https://forum.iculture.nl/f14/i...en-bellen.html
  #3  
Oud 31 July 2008, 12:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

danku voor de link .

Maar ik had zeker activate phone niet aangevinkt.
Omdat dit om een legale iphone gaat die ik van mobistar center heb gekocht maar helaas nog geen netwerk.
  #4  
Oud 31 July 2008, 12:56
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

heb je wel de iphone weer verbonden met itunes en daar een update uitgevoerd zodat je de provider instellingen krijgt.

dit krijg je pas al je hem weer verbind.
__________________
iPhone 4 32Gb,iPad Wi-Fi 64gb,iPhone 3G 16Gb
  #5  
Oud 31 July 2008, 12:59
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

en als dat niet werkt:

https://forum.iculture.nl/f14/i...ameltopic.html

In de openingspost kun je 2 custom firmwares vinden die Michael geupload heeft.
Het staat onder custom firmware.
  #6  
Oud 31 July 2008, 13:01
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

ja gedaan.

als ik nu de originele instellingen terug wil
is het mogelijk als ik bij itunes gewoon op herstellen druk.
of gebeurt er weer iets geks
  #7  
Oud 31 July 2008, 13:02
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dan zou je iPhone weer moeten zijn zoals je hem hebt gekocht.
  #8  
Oud 31 July 2008, 13:06
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

Maar ik ga het zeker opnieuw proberen.
Ik was er zeker van dat ik activate phone heb uitgezet.
Dus eers middagdienst werken en dan vanavond 2de poging.
Alvast bedankt voor je hulp.
  #9  
Oud 31 July 2008, 13:10
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pumpeduse Bekijk bericht
Maar ik ga het zeker opnieuw proberen.
Ik was er zeker van dat ik activate phone heb uitgezet.
Dus eers middagdienst werken en dan vanavond 2de poging.
Alvast bedankt voor je hulp.

Kijk ook even naar de handleiding voor windows als je het toch helemaal zelf wil doen https://forum.iculture.nl/f59/i...winpwn-3g.html en anders die van Michael die is 100 % goed
  #10  
Oud 31 July 2008, 13:51
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

Ik heb het toch opnieuw geprobeert.
alles lukt cydia staat erop maar netwerk helaas geen.
mischien moet ik voor base wel activate phone aanvinken.
omdat bij michael staat alleen t mobile niet activate phone aanvinken.
waarom lukt het anders dan niet
  #11  
Oud 31 July 2008, 14:15
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

ik heb nu meerdere iPhones gejailbreaked (wel de 3G) en daar heb ik steeds mijn eigen handleiding gebruikt (niet dat ik hem na 1 keer nodig had) en werkt elke keer.
het vinkje moet echt uit en daarna krijg je een update van je provider (in ieder geval bij t-mobile.)

krijg je wel een update van je provider als je de originele firmware erop zet.
  #12  
Oud 31 July 2008, 14:18
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

ja met originele firmware werkt hij perfect

EDIT:
Nu heb ik het geprobeerd met activate phone
En nog geen ontvangst netwerk
Na te hebben sycroniseren met itunes
En mijn simlock pin ingevoerd

EDIT 2:
Voor de 4de keer herstellen .
Ik geef het op volg alles volgens meerdere instructies en niets.
Dus stop ik ermee voorlopig

Laatst gewijzigd door Bomans; 1 August 2008 om 10:42. Reden: edit knop gebruiken aub
  #13  
Oud 31 July 2008, 14:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

maak een image dat je nog wel gewoon moet activeren!

dus als je pwnage gedaan heb en telefoon herstart
niet aan itunes hangen dan zie je de activatie scherm daarna pas itunes opstarten en hem eraan koppelen dan krijg je van tmobile de activatie en
heb je een jailbreaked tmobile iphone 3g

dit werkt ook met de belgische simlock vrije iphone 3g trouwens.
  #14  
Oud 31 July 2008, 14:40
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

IK heb hem gejailbreakt.
komt het schermpje simlock ontgrendelen voor ik mijn pincode in en dan itunes aanhangen
En dan geen netwerk.
ik heb een belgische toestel van bij mobistar center
en mijn netwerk is van BASE provider

nu ga ik werken hopelijl meer info vanavond na 22u.
  #15  
Oud 31 July 2008, 19:50
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pumpeduse Bekijk bericht
IK heb hem gejailbreakt.
komt het schermpje simlock ontgrendelen voor ik mijn pincode in en dan itunes aanhangen
En dan geen netwerk.
ik heb een belgische toestel van bij mobistar center
en mijn netwerk is van BASE provider.
Misschien en zelfs waarschijnlijk een veel te simpele oplossing ......
Ik had na de jailbreak soms geen netwerk en soms maar 1 streepje.
Nadat ik bij instellingen/algemeen/netwerk de 3G heb uitgeschakeld heb ik perfecte verbinding. Wie weet .....
in elk geval succes.
  #16  
Oud 1 August 2008, 02:01
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

En ik heb het weer geprobeerd en weer geen netwerk bereik geen Base te zien links in de hoek.

EDIT:
Is mij eindelijk gelukt om mijn netwerk terug te krijgen.
heb gewoon cydia aangevinkt
youtube fix niet
en nu is het ok

Laatst gewijzigd door Bomans; 1 August 2008 om 10:41. Reden: edit knop gebruiken aub
  #17  
Oud 1 August 2008, 10:34
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

you tube fix moest ook zeker niet aan (zal het even extra vermelden in de handleiding )
in ieder geval mooi dat het gelukt is en veel plezier er mee.
  #18  
Oud 2 August 2008, 12:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ezekiel Bekijk bericht
ik heb nu meerdere iPhones gejailbreaked (wel de 3G) en daar heb ik steeds mijn eigen handleiding gebruikt (niet dat ik hem na 1 keer nodig had) en werkt elke keer.
het vinkje moet echt uit en daarna krijg je een update van je provider (in ieder geval bij t-mobile.)

krijg je wel een update van je provider als je de originele firmware erop zet.


Ik krijg geen update van mijn provider (t-mobile) na het erop zetten van costum fw. Heb geen netwerk.

Greetz

Laatst gewijzigd door Maartendj; 2 August 2008 om 12:07.
  #19  
Oud 2 August 2008, 12:39
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maartendj Bekijk bericht
Ik krijg geen update van mijn provider (t-mobile) na het erop zetten van costum fw. Heb geen netwerk.

Greetz

hoe heb je hem gejailbreaked en welke opties heb je aangezet.
  #20  
Oud 2 August 2008, 12:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 7
Red face

Met Winpwn 2.0.0.3, iTunes 7.7 had geen eerdere software hiervan op de pc staan.

Bij Applications heb ik Install Cydia aangezet
Bij Custom images use custum pics aangezet
Bij Custom payload niks aangezet
Bij Advanced niks aangezet

Restore met shift uitgevoerd dit gaat allemaal zonder problemen, Cydia staat op de phone.
Alleen geen netwerk.

12.51
Net geprobeert om de custom firmware erop te zetten van Pwnage Tool 2.0 - Verzameltopic
Citaat:
Deze Custom is voor iPhones 3G die al wel zijn geaktiveerd omdat ze zijn gekoppeld aan een officiele carrier van de iPhone
RapidShare Webhosting + Webspace
Dit heeft hetzelfde effect, installatie gaat zonder problemen alleen geen netwerk.

Iemand nog suggesties?

Laatst gewijzigd door Maartendj; 2 August 2008 om 13:56.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen duits netwerk iphone 4 kensink T-Mobile 1 28 October 2010 22:33
iPhone 1e gen.: Geen unlock baseband 04-05-04G geen netwerk johngossen Unlock 1 8 April 2010 20:59
help help, Geen netwerk iphone 8gb Randa Archief 1 1 January 2010 22:05
iPhone 2G vind geen netwerk (belgie) gaming boy iPhone algemeen 1 1 November 2009 22:05
iphone geen netwerk ajoub Unlock [archief] 6 13 May 2008 10:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:35.