iPhone 3G Tmobile vraagjes

iPhone 3G Tmobile vraagjes discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ga morgen in Rotterdam mijn iPhone halen, daar was nog genoeg voorraad namelijk. Heb even wat ingelezen, en begrijp dat ik op firmware 2.00 moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 August 2008, 22:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 117
Standaard iPhone 3G Tmobile vraagjes

Ga morgen in Rotterdam mijn iPhone halen, daar was nog genoeg voorraad namelijk.

Heb even wat ingelezen, en begrijp dat ik op firmware 2.00 moet blijven ivm de eventuele dev-team unlock.

Kan ik er wel via pwnage er custom firmware op zetten (2.01), dus eerst de telefoon pwnen met versie 2.00 neem ik aan. Dan jailbreaken. Basebank blijft dan gesimlocked op T-Mobile. Activeren gaat via iTunes begreep ik?

Kan ik er ook gewoon de custom firmware van Michael opzetten die ik voor de eerste generatie iPhones heb gebruikt?

Na de jailbreak 2.0 firmware kan er dan ook weer Installer/Cydia op?
Dit ivm de vele Appstore applicaties die ik er op wil hebben.
en straks de nieuwe Kate waar ik een licentie voor heb.

Graag even een bevestiging of mijn gedachtegang een beetje klopt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 August 2008, 23:04
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pietpiet50 Bekijk bericht
Na de jailbreak 2.0 firmware kan er dan ook weer Installer/Cydia op?
Dit ivm de vele Appstore applicaties die ik er op wil hebben.
Appstore zit standaard in de 2.0 firmware, hiervoor hoef je niets te jailbraken o.i.d.
Appstore is de "legale" (Apple) versie van installer/cydia .
  #3  
Oud 11 August 2008, 23:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 117
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Redchilly Bekijk bericht
Appstore zit standaard in de 2.0 firmware, hiervoor hoef je niets te jailbraken o.i.d.
Appstore is de "legale" (Apple) versie van installer/cydia .

Klopt inderdaad, alleen ik moet even via ssh etc in mijn telefoon geraken, anders werken ze niet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
tmobile toestel activeren met een tmobile prepaid kaart Momentum T-Mobile 2 6 August 2010 23:17
iphone 4 vraagjes squeek iPhone algemeen 5 27 July 2010 19:53
vraagjes over de iphone 3G DryUrTears Archief 1 26 March 2009 09:56
iPhone 3G Jailbreak vraagjes... AXN Archief 1 29 July 2008 16:28
vraagjes iphone blaugrana Archief 2 1 November 2007 20:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:08.