van 2.0 naar 2.0.2

van 2.0 naar 2.0.2 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, kan iemand mij vertellen of het mogelijk is om van firmware 2.0 (jailbroken) - De officiele updates 2.0.1 en 2.0.2 via iTunes te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 August 2008, 14:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper Stuur een bericht via Skype™ naar stijnjasper
Standaard van 2.0 naar 2.0.2

Hallo iedereen, kan iemand mij vertellen of het mogelijk is om van firmware 2.0 (jailbroken) - De officiele updates 2.0.1 en 2.0.2 via iTunes te installeren - En dan via QuickPwn 2.0.2 weer te Jailbreaken?

Want als ik namelijk al die firmwares telkens met QuickPwn moet installeren dan ben ik nog wel even bezig snappie

Bedankt...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 August 2008, 14:24
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Volgens mij wordt het flink afgeraden om de officile updates met een jailbroken iPhone te installeren. Volgens mij gaan dan alle apps en Installer en Cydia ook weg. Iemand anders zal het waarschijnlijk nog wel voor je bevestigen.
__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)
  #3  
Oud 23 August 2008, 14:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper Stuur een bericht via Skype™ naar stijnjasper
Standaard

Jah, dat maakt mij opzich niet zo veel uit. Die krijg je namelijk toch terug als je hem weer opnieuw jailbreakt

Het gaat erom dat ik dan niet telkens weer dat geklooi met winPwn moet doen. Want updaten met iTunes gaat een stuk makkelijker. Het bespaart me dan een hoop tijd.

Bedankt voor je reactie btw
  #4  
Oud 23 August 2008, 15:22
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Om naar 2.0.1 te gaan, kun je mijn korte handleiding volgen maar wat je ook kan doen, is wachten op WinPwn 2.5 die deze week nog uit zal komen, en dan Pwnen en naar 2.0.2 zetten.

Voor windows naar 2.0.1 te gaan:

Wat hebben we nodig:
-WinPwn 2.0.0.4 download hier (installeer hem ook gelijk, als je WinPwn al eerder hebt geinstalleerd verwijder hem dan eerst)
-Originele Firmware 2.0.1 download hier
-Custom Firmware 2.0.1 (we nemen die van Michael)
je kan kiezen uit drie:
Met Installer 4.0 en Cydia
Met alleen Installer 4.0
Met alleen Cydia

Let's get started!
Nu we alles hebben kunnen we beginnen.
Sluit je iPhone alvast aan, open WinPwn en druk ''Browse .ipsw'', nu open je je net gedownloade Originele Firmware 2.0.1 en wacht dan tot hij erin is geladen...
Druk nu op iPwner en open de net gedownloade custom Firmware 2.0.1 van Michael (kon je uit 3 kiezen), wacht nu tot WinPwn de melding geeft ''Your iTunes has been Pwned'', zoiets zal die zeggen.... druk op OK in WinPwn en open iTunes weer.
Nu zet je je iPhone in DFU! kijk hier voor hoe in DFU te zetten.
als dat gedaan is hou je je ''Shift'' toets ingedrukt en druk je op herstellen in iTunes... open je gedownloade custom firmware 2.0.1 waarmee je ook iTunes gepwned hebt en je iPhone zal bezig gaan...
nu ff een paar minuten wachten en je bent zometeen een blije eigenaar van een iPhone met Firmware 2.0.1 met o.a. de App Store erop

Succes!
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #5  
Oud 23 August 2008, 15:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper Stuur een bericht via Skype™ naar stijnjasper
Standaard

Hey Mario, bedankt voor je reactie. Maar ik had dus net even die Quickpwn gebruikt. Dat is gewoon goed gelukt. Maar ik snap iets niet.

Kijk, ik zat zegmaar op 2.0 en heb ik deze tut gevolgd: Quick Pwn GUI Guide - iPhone News & Review

En ik heb de 2.0.1 firmware geselecteerd.

Dit is gewoon goed gelukt maar als ik nu bij info kijk staat er nogsteeds dat ik op 2.0 zit. Moet hij dan niet 2.0.1 zeggen ofzoiets? (ik heb trouwens wel installer erop nu)

-----
stel dat het welgelukt is. Kan ik dan 2.0.2 installeren op dezelfde manier?

Hartelijk dank

-----
edit: Heb je misschien nog een andere download link van de Firmware met installer+Cydia? Want Rapidshare heeft zijn limiet berijkt voor vandaag -.-

Nogmaals bedankt

Laatst gewijzigd door stijnjasper; 23 August 2008 om 15:43.
  #6  
Oud 23 August 2008, 15:42
jeffreyk's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 179
Standaard

ja dat kan ja
__________________
iPhone 8GB UK 2G(2.0.1) Jailbraked en Unlocked
  #7  
Oud 23 August 2008, 15:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper Stuur een bericht via Skype™ naar stijnjasper
Standaard

Ik ga toch even die tut van Mario volgen. Trouwens, ik kan hem nu wel downloaden Dus je hoeft hem niet ergens anders te uploaden ofzo.

Laatst gewijzigd door stijnjasper; 23 August 2008 om 17:01.
  #8  
Oud 23 August 2008, 22:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper Stuur een bericht via Skype™ naar stijnjasper
Standaard

oke nice Ik zit nu op 2.0.1, maaruhm, hoe kan ik het beste naar 2.0.2? Met quickpwn, of beter gewoon met winPWN. Want ik wil graag mijn gewone bootlogo behouden. En met quickpwn verandert hij die

Bedankt ^^
  #9  
Oud 23 August 2008, 23:13
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stijnjasper Bekijk bericht
oke nice Ik zit nu op 2.0.1, maaruhm, hoe kan ik het beste naar 2.0.2? Met quickpwn, of beter gewoon met winPWN. Want ik wil graag mijn gewone bootlogo behouden. En met quickpwn verandert hij die

Bedankt ^^
Als je Quickpwn gebruikt met de GUI kan je er voor kiezen om de 'gepimte' logos niet te gebruiken. Je houdt dan je oude logo's. Link: http://blog.iphone-dev.org/

Met de commando regel versie werkt dat ook maar dan moet je een regel aanpassen in het batch bestand. Daar is al genoeg over geschreven hier op het forum.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 23 August 2008 om 23:22.
  #10  
Oud 23 August 2008, 23:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper Stuur een bericht via Skype™ naar stijnjasper
Standaard

hij loopt vast als ik hem wil pwnen, itunes staat gewoon uit. Hoe los ik dit op?
  #11  
Oud 24 August 2008, 00:42
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stijnjasper Bekijk bericht
hij loopt vast als ik hem wil pwnen, itunes staat gewoon uit. Hoe los ik dit op?
winpwn werkt nog niet voor 2.0.2 dus je moet wel quickpwn gebruiken!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #12  
Oud 24 August 2008, 02:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper Stuur een bericht via Skype™ naar stijnjasper
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
winpwn werkt nog niet voor 2.0.2 dus je moet wel quickpwn gebruiken!

... Ik heb QuickPwn gebruikt. Zou ik anders niet de goede firmware gebruikt hebben???
  #13  
Oud 24 August 2008, 02:05
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Modbreak:
Topictitel veranderd.
"vraagje" is niet echt duidelijk

  #14  
Oud 24 August 2008, 02:26
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stijnjasper Bekijk bericht
... Ik heb QuickPwn gebruikt. Zou ik anders niet de goede firmware gebruikt hebben???
welke firmware zit je nu???
welke firmware gebruik je???

met quickpwn kan je 2.0.2 jailbreaken!
  #15  
Oud 24 August 2008, 04:04
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Ik heb dus ook 2.0.2 maar geen windows dus Quickpwn is voor mij niet te gebruiken. Maakt Quickpwn een costumfirmware????

Aangezien KPN geen wachtwoord enz. nodig heeft om via GPRS op het internet te gaan wil ik toch graag bossprefs terug hebben.

Ik heb zonder dat ik het wist 3MB verbruikt ik weet niet hoeveel me dat gaat kosten aangezien ik geen internetabo bij mijn mobiele abo zit.
__________________
Origineel: iPhone 8Gb US | iOS: 3.1.3 (simlock vrij) | Origineel: iPhone 3G 8Gb | iOS: 4.2.1 | Origineel: iPhone 4 16Gb | iOS: 6.0.2 | Origineel: iPhone 4S 16Gb | iOS: 7.0.3
  #16  
Oud 24 August 2008, 11:46
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmichel Bekijk bericht
Ik heb dus ook 2.0.2 maar geen windows dus Quickpwn is voor mij niet te gebruiken. Maakt Quickpwn een costumfirmware????

Aangezien KPN geen wachtwoord enz. nodig heeft om via GPRS op het internet te gaan wil ik toch graag bossprefs terug hebben.

Ik heb zonder dat ik het wist 3MB verbruikt ik weet niet hoeveel me dat gaat kosten aangezien ik geen internetabo bij mijn mobiele abo zit.
nee quickpwn maakt geen custom firmware, het is puur en alleen de jailbreak!

3mb valt wel mee 50 euro in het ergste geval!
  #17  
Oud 24 August 2008, 11:50
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

het was 3mb, toen ik later weer keek zat ik volgens mij al op 17 mb en internetten of mailen deed ik niet, dus heb ik mijn iphone terug gezet naar 2.0.1 zodat ik bossprefs weer terug heb en GPRS uit kan schakelen.
Ben benieuwd wat me dat gaat kosten, iemand hier die dit weet????

Zit bij KPN
  #18  
Oud 24 August 2008, 11:55
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmichel Bekijk bericht
het was 3mb, toen ik later weer keek zat ik volgens mij al op 17 mb en internetten of mailen deed ik niet, dus heb ik mijn iphone terug gezet naar 2.0.1 zodat ik bossprefs weer terug heb en GPRS uit kan schakelen.
Ben benieuwd wat me dat gaat kosten, iemand hier die dit weet????

Zit bij KPN
kijk hier eens: KPN Mobiel Internet - Tarieven Surf & Mail

zo en nu weer on-topic
  #19  
Oud 24 August 2008, 13:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper Stuur een bericht via Skype™ naar stijnjasper
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmichel Bekijk bericht
Ik heb dus ook 2.0.2 maar geen windows dus Quickpwn is voor mij niet te gebruiken. Maakt Quickpwn een costumfirmware????

Aangezien KPN geen wachtwoord enz. nodig heeft om via GPRS op het internet te gaan wil ik toch graag bossprefs terug hebben.

Ik heb zonder dat ik het wist 3MB verbruikt ik weet niet hoeveel me dat gaat kosten aangezien ik geen internetabo bij mijn mobiele abo zit.
Ik heb ook KPN, heb het zelfde probleem gehad als jij.
Ik dacht dat het 2,50 per MB was. Dus je hoefd niet heel bang te zijn.

En voor de andere mensen, ik zit nu op 2.0.1 en ik denk dat ik toch even wacht op de nieuwe verzie van winPwn

Bedankt voor het helpen iedereen
  #20  
Oud 24 August 2008, 14:37
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stijnjasper Bekijk bericht
Ik heb ook KPN, heb het zelfde probleem gehad als jij.
Ik dacht dat het 2,50 per MB was. Dus je hoefd niet heel bang te zijn.

En voor de andere mensen, ik zit nu op 2.0.1 en ik denk dat ik toch even wacht op de nieuwe verzie van winPwn

Bedankt voor het helpen iedereen
Ik wacht ook op een nieuwe Pwnage, 2,50 per mb valt nog mee
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone van USA naar Curacao naar Nederland LabTeov iPhone algemeen 4 22 October 2011 03:38
Windows: music van ipod touch 4g naar computer (minimaal naar biblitheek) NoWayOut iTunes 5 25 July 2011 16:05
Hoe met iPhone 4 van FW 4.0 naar FW 4.0.1 zonder naar 4.0.2 te gaan? Jensengels iPhone algemeen 7 17 August 2010 18:39
Windows: Foto's van PC naar iPhone: naar camera roll ipv naar photo library? ICB iTunes 0 2 July 2010 10:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:35.