Na herstellen Itunes, krijg ik alles nog maar stekker + Itunes logo

Na herstellen Itunes, krijg ik alles nog maar stekker + Itunes logo discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Gisteren had ik wat problemen met mijn 3G Iphone, hij wilde de contacten niet meer kopieeren en nog een aantal zaken die niet lekker ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 01-09-08, 10:43
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 16
Standaard Na herstellen Itunes, krijg ik alles nog maar stekker + Itunes logo

Hallo,

Gisteren had ik wat problemen met mijn 3G Iphone, hij wilde de contacten niet meer kopieeren en nog een aantal zaken die niet lekker liepen !

Nu heb ik deze overgenomen van iemand dus dacht, ik zet hem weer volledig terug naar de fabrieksinstellingen (instellingen + data)

Na een restart, verscheen alleen nog het jailbreak custom logo op het scherm en verder niets meer !

Ik heb vervolgens de Iphone laten herstellen via itunes (deze had al eerder 2.0.2 gedownload), dus ik vermoet dat hij de telefoon heeft hersteld met
versie 2.0.2 !

Nu krijg ik alleen nog maar ee stekker + iphones logo in beeld !
kan nog wel emergency call plaatsen (heb hem ook al geprobeerd terug te zetten naar 2.0.1, maar dit gaf de zelfde probleem)

Is er iemand die mij hiermee kan helpen ? (toestel komt uit zwitserland)


Thanks.

Rob.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 01-09-08, 10:56
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

Je hebt een 3G uit Zwitserland?

Heb je ook een yessim of een andere unlockkaart erin zitten?

aanvulling: Je moet sowieso OF quickpwn gebruiken om de telefoon te activeren, of een custom 2.0.2 erop zetten (zoek even op het forum, hier is genoeg over te vinden!)
  #3  
Oud 01-09-08, 11:22
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik heb er inderdaad een hardware unlock kaart in zitten !

De provider word wel nog netjes herkend
  #4  
Oud 01-09-08, 11:25
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

Haal zoals ik al aangaf QuickPWN of een custom 2.0.2 er even overheen, dan zou het weer moeten werken.
  #5  
Oud 01-09-08, 11:27
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 16
Standaard

Ok, Thanks

Dit gaat ik vanavond even proberen !
  #6  
Oud 01-09-08, 20:54
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik heb geprobeerd een custom 2.0.1 en een custom 2.0.2 erop te zetten,
dit gaat goed !

Maar na het restarten blijf ik de stekker met Itunes en een slotje erboven houden !

Itunes kan verder geen versie ophalen van de iphone en zegt dat er een probleem is met de Iphone
  #7  
Oud 01-09-08, 20:56
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 1.027
Standaard

probeer dan quickpwn
  #8  
Oud 01-09-08, 21:12
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 16
Standaard

Is gelukt !!!!!!!!!

Bedankt
  #9  
Oud 01-09-08, 21:22
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

Hi Rob,

Kun je t.b.v. andere lezers wellicht aangeven hoe je het probleem hebt verholpen.
Ook a.u.b aangeven wat het probleem was als je dat hebt kunnen achterhalen.

alvast bedankt namens andere lezers.
M.
  #10  
Oud 02-09-08, 01:03
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 16
Standaard

Tuurlijk,

Ik had winpwn 2.5 gebruikt in expert mode OFF, gek genoeg kreeg ik hiermee de iphone niet actief

Na de zelfde handelijk te hebben gedaan is EXPERT mode ON, lukte het in 1 keer !!!
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Iphone Herstellen. Hoe Blijft Alles in Itunes? frederik7 iTunes 0 21-03-11 23:05
Mac OS X: itunes herstellen, nu alles kwijt kim1975 iTunes 2 26-02-11 14:38
usb kabel en itunes logo, maar nu? machil Archief 1 19-05-09 23:55
Laptop gechrashed, hoe krijg ik alles van mijn Iphone in een nieuwe itunes ? ferry01 Archief 3 31-03-09 17:33
[iTunes] Herstellen naar 1.1.1 wil niet, krijg een error keanu Archief 4 18-12-07 19:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:22.