Na herstellen Itunes, krijg ik alles nog maar stekker + Itunes logo

Na herstellen Itunes, krijg ik alles nog maar stekker + Itunes logo discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Gisteren had ik wat problemen met mijn 3G Iphone, hij wilde de contacten niet meer kopieeren en nog een aantal zaken die niet lekker ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 September 2008, 09:43
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Berichten: 16
Standaard Na herstellen Itunes, krijg ik alles nog maar stekker + Itunes logo

Hallo,

Gisteren had ik wat problemen met mijn 3G Iphone, hij wilde de contacten niet meer kopieeren en nog een aantal zaken die niet lekker liepen !

Nu heb ik deze overgenomen van iemand dus dacht, ik zet hem weer volledig terug naar de fabrieksinstellingen (instellingen + data)

Na een restart, verscheen alleen nog het jailbreak custom logo op het scherm en verder niets meer !

Ik heb vervolgens de Iphone laten herstellen via itunes (deze had al eerder 2.0.2 gedownload), dus ik vermoet dat hij de telefoon heeft hersteld met
versie 2.0.2 !

Nu krijg ik alleen nog maar ee stekker + iphones logo in beeld !
kan nog wel emergency call plaatsen (heb hem ook al geprobeerd terug te zetten naar 2.0.1, maar dit gaf de zelfde probleem)

Is er iemand die mij hiermee kan helpen ? (toestel komt uit zwitserland)


Thanks.

Rob.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 September 2008, 09:56
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Je hebt een 3G uit Zwitserland?

Heb je ook een yessim of een andere unlockkaart erin zitten?

aanvulling: Je moet sowieso OF quickpwn gebruiken om de telefoon te activeren, of een custom 2.0.2 erop zetten (zoek even op het forum, hier is genoeg over te vinden!)
  #3  
Oud 1 September 2008, 10:22
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik heb er inderdaad een hardware unlock kaart in zitten !

De provider word wel nog netjes herkend
  #4  
Oud 1 September 2008, 10:25
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Haal zoals ik al aangaf QuickPWN of een custom 2.0.2 er even overheen, dan zou het weer moeten werken.
  #5  
Oud 1 September 2008, 10:27
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Ok, Thanks

Dit gaat ik vanavond even proberen !
  #6  
Oud 1 September 2008, 19:54
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik heb geprobeerd een custom 2.0.1 en een custom 2.0.2 erop te zetten,
dit gaat goed !

Maar na het restarten blijf ik de stekker met Itunes en een slotje erboven houden !

Itunes kan verder geen versie ophalen van de iphone en zegt dat er een probleem is met de Iphone
  #7  
Oud 1 September 2008, 19:56
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

probeer dan quickpwn
  #8  
Oud 1 September 2008, 20:12
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Is gelukt !!!!!!!!!

Bedankt
  #9  
Oud 1 September 2008, 20:22
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Hi Rob,

Kun je t.b.v. andere lezers wellicht aangeven hoe je het probleem hebt verholpen.
Ook a.u.b aangeven wat het probleem was als je dat hebt kunnen achterhalen.

alvast bedankt namens andere lezers.
M.
  #10  
Oud 2 September 2008, 00:03
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Tuurlijk,

Ik had winpwn 2.5 gebruikt in expert mode OFF, gek genoeg kreeg ik hiermee de iphone niet actief

Na de zelfde handelijk te hebben gedaan is EXPERT mode ON, lukte het in 1 keer !!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Iphone Herstellen. Hoe Blijft Alles in Itunes? frederik7 iTunes 0 21 March 2011 22:05
Mac OS X: itunes herstellen, nu alles kwijt kim1975 iTunes 2 26 February 2011 13:38
usb kabel en itunes logo, maar nu? machil Archief 1 19 May 2009 22:55
Laptop gechrashed, hoe krijg ik alles van mijn Iphone in een nieuwe itunes ? ferry01 Archief 3 31 March 2009 16:33
[iTunes] Herstellen naar 1.1.1 wil niet, krijg een error keanu Archief 4 18 December 2007 18:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:12.