[3G] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie)

[3G] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Het is gelukt!! Heb uiteindelijk maar eerst maar weer hersteld naar de apple FW, terug naar de fabrieksinstelling en toen de jailbreak met QuickPwn uitgevoerd. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #241  
Oud 26 September 2008, 21:04
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 September 2008
Berichten: 20
Standaard

Het is gelukt!! Heb uiteindelijk maar eerst maar weer hersteld naar de apple FW, terug naar de fabrieksinstelling en toen de jailbreak met QuickPwn uitgevoerd. Daarna meteen de boel weer restored naar de laatste back-up. Alles werk weer en de iPhone is gejailbreaked!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #242  
Oud 27 September 2008, 10:38
Stefaanxd's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Raamsdonksveer (Breda)
Berichten: 52
Standaard

Hooi

ff een vraagie he.

Wat is het verschil kwa mogelijkheden met de Custom van michael, en gewoon jailbreaken met Quickpwn?

En is die 1000MB echt nodig, of heb je aan je 300/500 MB genoeg?
En kan ik evenuteel als het nodig is, het vergroten of verkleinen?

Stefaan
  #243  
Oud 1 October 2008, 21:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2008
Berichten: 13
Standaard

ik zal wel gek zijn ben al 2 avonden bezig ik krijg alleen maar foutmelding na foutmelding snap er niks meer van ik hou m'n iphone wel gewoon ge-unjailbraked.........hmmmmmm angezien ik slecht tegen dit soort dingen kan uiteindelijk toch maar weer geprobeerd via pwnageTool 2.1 en ja hoor ook mij iphone is nu jailbroken nu maar eens alles terugzetten via Itunes en eens kijken wat dit voor meerwaarde heeft.

gr,

Richard

Laatst gewijzigd door richardk; 2 October 2008 om 00:45.
  #244  
Oud 2 October 2008, 08:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

er staat anders een prima uitleg in de wikki. dus je conclusie zal wel juist zijn
  #245  
Oud 2 October 2008, 15:46
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

Ok.

Ik heb het allemaal even doorgelezen en kwam op deze tutorial uit:

iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your 2.x.x 3G iPhone (Mac) [Updated]

Ik heb sinds gister een Iphone 3g versie 2.01 van iemand gekocht. Hij heeft deze daar te plekke geunlocked doormiddel van het aanpassen ( inknippen? ) van mijn Simkaart. Ik heb nu dus en Iphone met vodafone.

ook zit er volgens mij al een gejailbreakte versie in van 2.01 want er staat al een versie van Cydia op.

als ik nu bovenstaande tutorial volg en als enige verander dat ik Activation WEL aanvink, zou het dan goed moeten gaan met het updaten naar 2.1 en kan ik dan ook nog alle functionaliteiten gebruiken? ( bellen/ipod/internet etc )

ik vraag dit even om het zeker te weten
  #246  
Oud 2 October 2008, 16:53
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

neeeeee
hij is al geactiveerd.
voor de juiste werkwijze zie de topic 2.1 update daarin staat stap voor stap wat je moet doen.
M.
  #247  
Oud 2 October 2008, 17:06
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

ok dank je voor de reactie

Dus door dat inknippen van de Simkaart is hij dus al geactiveerd?

waar staat dat topic. want ik heb even de zoekfunctie gebruikt maar elke keer als ik daarin op wat voor manier dan ook 2.1 update of iets met 2.1 invult zegt hij : kan niets vinden.

of is die handleiding hetzelfde als die van Pwnage die ik hier boven heb gepost? of kan ik beter QuickPwn gebruiken?

alvast bedankt!!

Laatst gewijzigd door Franko; 2 October 2008 om 17:19.
  #248  
Oud 3 October 2008, 19:22
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 17
Standaard

kheb m voor iemand die een abbo bij t-mobile heeft gejailbreaked..maar hij kan niet bellen.. zelfs niet met zn officiele simkaart..
  #249  
Oud 3 October 2008, 19:31
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door V.idunho Bekijk bericht
kheb m voor iemand die een abbo bij t-mobile heeft gejailbreaked..maar hij kan niet bellen.. zelfs niet met zn officiele simkaart..
wat type iphone?en wat heb je juist gedaan?
aan de uitleg die je nu geeft kunnen we niet veel mee doen
__________________
at your service
  #250  
Oud 5 October 2008, 22:58
JeePee's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2007
Berichten: 25
Standaard

Hi
FF vraag heb een italiaanse 16Gb 3G via PwnageTool gejailbreaked dit is allemaal prima gelukt ! Alleen geeft de iPhone nu aan dat er geen ontvangst meer is dus No service. Terwijl voor de jailbreak dit er wel was met dezelfde kaart? Moet er nog iets gebeuren met BootNeuter ??? Iemand tips ...
  #251  
Oud 5 October 2008, 23:41
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Pas eerst eens je profiel aan dat je een iPhone 3G hebt.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #252  
Oud 6 October 2008, 06:31
JeePee's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2007
Berichten: 25
Standaard

Het is niet mijn telefoon.....
  #253  
Oud 6 October 2008, 14:47
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JeePee Bekijk bericht
Hi
FF vraag heb een italiaanse 16Gb 3G via PwnageTool gejailbreaked dit is allemaal prima gelukt ! Alleen geeft de iPhone nu aan dat er geen ontvangst meer is dus No service. Terwijl voor de jailbreak dit er wel was met dezelfde kaart? Moet er nog iets gebeuren met BootNeuter ??? Iemand tips ...
Bootneuter zal geen effect hebben, dat is er namelijk nog niet voor de 3G.
Verder zal het niet aan de jailbreak liggen (heeft namelijk niets met de ontvangst te maken) eerder aan bijvoorbeeld de provider!

Zit hij wel al op 2.1 (dus de nieuwste fw?)

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #254  
Oud 6 October 2008, 16:44
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JeePee Bekijk bericht
Hi
FF vraag heb een italiaanse 16Gb 3G via PwnageTool gejailbreaked dit is allemaal prima gelukt ! Alleen geeft de iPhone nu aan dat er geen ontvangst meer is dus No service. Terwijl voor de jailbreak dit er wel was met dezelfde kaart? Moet er nog iets gebeuren met BootNeuter ??? Iemand tips ...
Ik weet niet of volgende voor jou van toepassing of hulp kan zijn, maar mogelijk kan het iets betekenen voor je.
Ik heb ditzelfde meegemaakt (met legale T-Mobile 3G abo), bij mij was het volgende het geval: ik had in PwnageTool het vinkje bij Activate iPhone AANgevinkt laten staan, terwijl de iPhone dus al geactiveerd was. Resultaat was een werkende "iPod Touch in de vorm van een iPhone3G", want "No Service". De oplossing bij mij was een nieuwe custom .ipsw aanmaken via PwnageTool, met dat verschil dat dat vinkje bij Activate iPhone dus UITgezet moest staan. Hierna had ik weer verbinding met T-Mobile en werkte echt alles naar behoren.
  #255  
Oud 6 October 2008, 18:56
JeePee's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Ik weet niet of volgende voor jou van toepassing of hulp kan zijn, maar mogelijk kan het iets betekenen voor je.
Ik heb ditzelfde meegemaakt (met legale T-Mobile 3G abo), bij mij was het volgende het geval: ik had in PwnageTool het vinkje bij Activate iPhone AANgevinkt laten staan, terwijl de iPhone dus al geactiveerd was. Resultaat was een werkende "iPod Touch in de vorm van een iPhone3G", want "No Service". De oplossing bij mij was een nieuwe custom .ipsw aanmaken via PwnageTool, met dat verschil dat dat vinkje bij Activate iPhone dus UITgezet moest staan. Hierna had ik weer verbinding met T-Mobile en werkte echt alles naar behoren.
Ga vanavond proberen...had inderdaad niet aaan gevinkt
  #256  
Oud 6 October 2008, 19:15
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JeePee Bekijk bericht
Ga vanavond proberen...had inderdaad niet aaan gevinkt
Ik moest hem juist uitvinken, maar misschien helpt het jou als je hem aanvinkt juist. Probeer het eens, misschien helpt het.
Mocht dat niets oplossen: wat je natuurlijk ook kunt doen om te jailbreaken, is niet PwnageTool gebruiken maar QuickPwn.
  #257  
Oud 6 October 2008, 20:30
JeePee's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2007
Berichten: 25
Standaard

je hebt gelijk....hij moet uit
Heb eerst orginele software hersteld in itunes, toen was netwerk er weer. Nu bezig om pwnage tool weer te gebruiken...
laat nog horen of nu werkt
  #258  
Oud 6 October 2008, 22:22
JeePee's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2007
Berichten: 25
Standaard

Dat was inderdaad de oplossing loopt als een zonnetje incl cydia en installer. Nu nog wat IPA files
En ben weer blij THANX voor de tip
  #259  
Oud 15 October 2008, 12:21
him him is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 175
Standaard

Zijn er hier die zelf dmv pwnage een aangepast FW gemaakt hebben?

Ik ben benieuwd of de baseband ook geupdate wordt als je bv van 2.0 naar 2.1 gaat en dit doet via een custom FW ipv de originele van Apple.

Laat me svp weten
  #260  
Oud 15 October 2008, 13:19
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Baseband hoeft niet geupdate te worden dus je kan het allebei veilig gebruiken, alleen de custom gebruiken wanneer je ook een jailbreak wilt hebben!

Succes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.0 - Verzameltopic (OSX versie) Michael Unlock 1541 1 February 2009 09:33
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 02:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 10:56
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) Gonny Unlock 454 20 November 2008 17:22
iPhone: [3G] Pwnage 2.0.2 - Verzameltopic (OSX versie) Michael Jailbreak 110 15 October 2008 14:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:06.