HELP!!! na het jailbreaken kan ik niet meer bellen

HELP!!! na het jailbreaken kan ik niet meer bellen discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Lieve mede iphone gebruikers, Allereerst een onwijs gelukkig nieuw jaar gewenst. Gisteren heb ik mijn iphone ge-jailbreakt hartstikke leuk allemaal. Maar toen ik gisteren mensen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 January 2009, 16:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: Zandvoort/Houten
Berichten: 12
Standaard HELP!!! na het jailbreaken kan ik niet meer bellen

Lieve mede iphone gebruikers,

Allereerst een onwijs gelukkig nieuw jaar gewenst.

Gisteren heb ik mijn iphone ge-jailbreakt hartstikke leuk allemaal.
Maar toen ik gisteren mensen wilde bellen zag ik dat mijn iphone dat niet meer doet. Ik ga zeg maar naar mijn telefoon optie en dan klapt hij eruit na een seconde of 5...

Heel leuk allemaal maar wat heb je aan een telefoon die niet kan bellen...
Ik kan trouwens wel gebeld worden en smsen.

P.S. Ik heb een kater, en wat voor een...hahaha
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 January 2009, 16:07
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Doe even een restore met een custom firmware ofzo.
  #3  
Oud 1 January 2009, 16:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: Zandvoort/Houten
Berichten: 12
Standaard

Itunes herkent hem nu opeens ook niet meer...en nu?
  #4  
Oud 1 January 2009, 16:18
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

In DFU mode zetten (zoek even in de wiki hoe) en dan aan iTunes hangen, werkt gegarandeerd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 4 January 2009, 18:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Maarssen
Berichten: 18
Standaard

Hier heb ik nu dus ook last van, maar waardoor komt dit dan precies?

Wat gaat er mis?
  #6  
Oud 4 January 2009, 21:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 14
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sonick Bekijk bericht
Hier heb ik nu dus ook last van, maar waardoor komt dit dan precies?

Wat gaat er mis?
Gewoon niet meer Jailbreaken lijkt mij de beste optie. Ik heb een paar dagen geleden ook eens de "stoute schoenen" aangetrokken en tot 2 keer toe bleef mijn Iphone hangen op het beginscherm (Apple logo). Uiteindelijk weer via DFU alles terug kunnen zetten maar ik ga er geen energie meer insteken. Ik lees ook veel "spookverhalen" dat mensen na een jailbreak problemen krijgen met telefoon (geen internet meer via Wi-Fi, niet meer kunnen bellen en ga zo maar door)
M.a.w. ik behoud nu gewoon mijn originele Iphone zonder jailbreak en neem gewoon genoegen met de applicaties die de App store te bieden heeft. Je moet toch ergens tevreden mee zijn lijkt me
  #7  
Oud 4 January 2009, 21:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sonick Bekijk bericht
Hier heb ik nu dus ook last van, maar waardoor komt dit dan precies?

Wat gaat er mis?
Kan door van alles (even afkloppen, nog nooit last van gehad) maar door een kleine onderbreking in je stroom toevoer (hoe klein ook...) een corrupt bestand wat is aangemaakt door quickpwn. Mocht het de 1e keer niet lukken, gewoon een keer overnieuw beginnen.
Modden is vallen en opstaan
  #8  
Oud 5 January 2009, 11:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Maarssen
Berichten: 18
Standaard

Oke,
Dit was dus de tweede keer dat ik hem jailbreakte.
Alleen het probleem is nu dat ik mijn hele kamer aan het verbouwen ben en mijn pc onder een afdekzijl staat.
Kom er dus een beetje moeilijk bij haha.
Maar ik kan nog wle gebeld worden en bellen naar mijn contacten lijst.
Alleen kan ik geen nummer intoetsen of op speaker zetten.

Dus nog eve geduld hebben.

Bij de eerste keer viel mijn verbinding trouwens steeds weg en kon ik ook niet internetten.
En nu dus weer niet bellen.
  #9  
Oud 18 January 2009, 23:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 January 2009
Locatie: Zwijndrecht
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sonick Bekijk bericht
Oke,
Dit was dus de tweede keer dat ik hem jailbreakte.
Alleen het probleem is nu dat ik mijn hele kamer aan het verbouwen ben en mijn pc onder een afdekzijl staat.
Kom er dus een beetje moeilijk bij haha.
Maar ik kan nog wle gebeld worden en bellen naar mijn contacten lijst.
Alleen kan ik geen nummer intoetsen of op speaker zetten.

Dus nog eve geduld hebben.

Bij de eerste keer viel mijn verbinding trouwens steeds weg en kon ik ook niet internetten.
En nu dus weer niet bellen.

Ik heb precies het zelfde...
Nu weer maar herstelt.
  #10  
Oud 19 January 2009, 06:41
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 315
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

KATE geinstalleerd..? Zoja, eraf pleuren! Telefoon app die telkens uitvalt komt vaak daardoor..
  #11  
Oud 19 January 2009, 18:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Maarssen
Berichten: 18
Standaard

Ik ben er inderdaad achter dat het niet met het jailbreaken te maken heeft.

Telkens na een jailbreak dan gaat het goed.
Dan begin ik weer met alles te instaleren van cydia en werkt alles ook nog.
Zodra ik echter met installer ga werken en de ripdev in mijn instellingen erbij komt gaat het fout.

Ik heb nu dan ook alleen cydia geinstalleerd en alles blijft werken

Wel vreemd dat het door een progje van installer komt er maar zo weinig mensen er last van hebben.
  #12  
Oud 21 January 2009, 00:56
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar dj_masthakillah
Standaard

ik had mij telefoon gejailbreaked maar daarna had ik dus helemaal geen bereik meer wat heb ik fout gedaan heb cydia geinstalleerd en installer maar bij beide had ik geen bereik meer heb nu me iphone weer origineel op 2.2 lopen maar wil em wel jailbreaken.
please help
  #13  
Oud 21 January 2009, 20:57
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nibbit88 Bekijk bericht
KATE geinstalleerd..? Zoja, eraf pleuren! Telefoon app die telkens uitvalt komt vaak daardoor..
Klopt, dit probleem heb ik ook gehad met Kate.........check maar eens of je die er ook op hebt staan
  #14  
Oud 21 January 2009, 21:05
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar dj_masthakillah
Standaard

nee ik heb geen kate geinstalleerd ik zie het in iedergeval niet op me telefoon staan.
wat kan het dan zijn
  #15  
Oud 21 January 2009, 21:21
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Weet je 100% zeker dat je het niet geinstalleerd hebt gehad ? Het is nl. ook lastig goed te verwijderen. IK heb moeten restoren en alles (behalve Kate) opnieuw erop moeten zetten.
  #16  
Oud 21 January 2009, 21:41
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar dj_masthakillah
Standaard

ja ik weet het heel zeker ik heb em probere te jailbreaken met quickpwn
en heb de eersre keer cydia erop proberen te zetten toen na 3 keer geprobeert te hebben en elke keer geen bereik te hebben heb ik instaler gedaan maar daar had ik hetzelfde probleem bij
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Kan niet meer bellen in het buitenland? iRoy Jailbreak 1 29 July 2010 14:42
PROBLEEM! Ik kan Niet bellen in het buitenland! Phil. T-Mobile 7 24 July 2009 01:48
iPhone 3G: Kan niet meer bellen na unlock + jailbreaken 2.1 Trnql Unlock 19 27 March 2009 09:48
Kan niet meer bellen of kan niet meer worden gebeld vincent iPhone algemeen 11 4 October 2008 19:18
Help, kan niemand meer horen tijdens het bellen! franciscus1983 Archief 2 4 December 2007 14:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:58.