[3G] Custom FW 2.2.1

[3G] Custom FW 2.2.1 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) @ hunter Ik had dat probleem dus ook. Ik heb de custom van 2.2 erop teruggezet (herstel in iTunes met alt ingedrukt). Deze is terug ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #141  
Oud 11 February 2009, 09:52
just900's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: Omgeving Rotterdam
Berichten: 14
Standaard

@ hunter

Ik had dat probleem dus ook. Ik heb de custom van 2.2 erop teruggezet (herstel in iTunes met alt ingedrukt). Deze is terug te vinden (en te downloaden) op het forum.
Als je een tmobile kaartje hebt zou die het moeten doen, anders in cydia yellowsn0w downloaden. Bij mij werkt het nu perfect!!!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 11 February 2009, 11:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2009
Berichten: 1
Standaard firmware 2.1.1

Ik heb een Iphone 3G van T-mobile met firmware 2.1.1. Ik wilde een Jailbreak uitvoeren en dat lijkt allemaal goed te gaan. Totdat ik de melding krijg van, wacht totdat de telefoon opnieuw is opgestart. vervolgens blijf ik het apple symbool in mijn scherm zien en na 30 tot 45 minuten zie ik nog steeds dit zelfde symbool. Tussendoor gaat hij wel vanzelf uit en weer aan maar komt niet verder dan het apple symbool. Dit heb ik inmiddels al 3 x gedaan en hij blijft steeds op hetzelfde stuk hangen. Iemand enig idee hoe dit komt?

Alvast bedankt!
  #143  
Oud 11 February 2009, 14:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ Seffus, probeer het eens in DFU mode! (kijk even in de wiki hoe je hem in dfu mode krijgt)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #144  
Oud 12 February 2009, 18:23
tjr tjr is offline
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Delft
Berichten: 42
Standaard

Werkt top nu, kreeg ook eerst een 1604 error trouwens maar bleek mijn iPhone gewoon niet goed in recovery mode te hebben gezet, niet met dat plaatje van "verbind je iPhone" in beeld in ieder geval.
  #145  
Oud 14 February 2009, 02:43
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 25
Standaard

Heb hele toppic doorgelezen maar geen antwoord op mijn vraag kunnen vinden..

Mijn vraag is : Ik heb nu een 3g firmware 2.1. en een extra (turbo)sim erin ..Daarnaast gejailbreakt met 2.1 met qiuckpwn alles werkt naar behoren.
Echter sommige nieuwe apps kan ik niet er op zetten ..omdat ze niet competable zijn met 2.1.

Wil dus upgraden en jailbraken naar 2.2.1. (inclusief yellowsnow) Mijn vraag is "wil ik unlocken moet ik dan eerst upgraden naar 2.2 jailbraken /yellowsnow etc en vervolgens naar 2.2.1. of kan het ook in 1 x"

Bedankt alvast

Laatst gewijzigd door Katrien001; 14 February 2009 om 03:45.
  #146  
Oud 14 February 2009, 02:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Eerst FW 2.2 daarna custom FW 2.2.1

Succes
  #147  
Oud 15 February 2009, 10:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 May 2008
Locatie: heerhugowaard
Berichten: 37
Standaard

hallo,
ik heb gisteren me iphone 3g opgehaald.nu wil ik een jailbreak doen met de custom 2.2.1 maar hij geeft een 1600 fout wat doe ik hier aan . alvast bedankt
  #148  
Oud 15 February 2009, 10:50
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raytje18 Bekijk bericht
hallo,
ik heb gisteren me iphone 3g opgehaald.nu wil ik een jailbreak doen met de custom 2.2.1 maar hij geeft een 1600 fout wat doe ik hier aan . alvast bedankt
Als je de zoekfunctie gebruikt kom je dit probleem regelmatig tegen inclusief oplossingen.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #149  
Oud 15 February 2009, 12:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 May 2008
Locatie: heerhugowaard
Berichten: 37
Standaard

het is me gelukt hij draait nu op 2.2.1 .
  #150  
Oud 15 February 2009, 13:49
Maurie1990's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar Maurie1990
Standaard

Ik heb een amerikaanse of engelse....O2 gelockt, moet ik de eerste of de 2e hebben ?, want ik hij is gesimlockt, lijkt mij dat ik de 2e moet hebben. Maar mijn baseband is 2.30...kan het dan wel gebruikt worden ?

gr Maurie
  #151  
Oud 15 February 2009, 13:52
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Beste Mauri1990. jij zal moeten wachten op de nieuwe unlock, jij kan yellowsn0w niet gebruiken vanwege je baseband. Wel kan je eens in de hardware unlock topic kijken, daar zijn mensen die al wel met 2.30.03 kunnen bellen dmv een rebelsim.
  #152  
Oud 15 February 2009, 13:55
Maurie1990's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar Maurie1990
Standaard

Nee dat klopt, ik heb de iphone al gejailbreakt, maar ik heb een rebel sim gekocht, om onder je simkaart te doen...dat werkt, maar ik wil er nieuwe software op doen, want ik kan bellen, smsen, 3g werkt...maar ik kan soms niet gebeld worden...dus wil ik er nieuwe software overheen gooien...
  #153  
Oud 15 February 2009, 14:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Maar volgens jou profiel zit je al op 2.2.1. Maar jij kan gewoon de onderste nemen
  #154  
Oud 16 February 2009, 20:29
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 140
Standaard

Ik ga het toch nog een keertje vragen. Heb me nooit verdiept in de 3G want ik ben best tevreden met mijn eerste generatie iPhone. Maar voor een vriendin ben ik op zoek naar een oplossing. 3G simlockvrij via paralelle import. Geen jailbreak.
Ze wil graag jailbreaken en naar 2.2.1.
Wat moet ik doen? Is alleen de custom firmware gebruiken voldoende of niet? Ik kom er via de handleidingen en de zoekfunctie nog niet uit. Alvast bedankt!
  #155  
Oud 16 February 2009, 20:46
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Omdat het een simlock vrije iphone is hoeft hij ook niet geactiveerd te worden. Dat doet de iPhone via iTunes zelf Dus de custom nemen die dat niet doet. Dat is de eerste cf.
  #156  
Oud 17 February 2009, 20:02
jokerdoc's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Wuppertal
Berichten: 41
Standaard

ik heb nog 3 vraagjes

-moet ik een backup maken voordat ik de custom fw op mijn iphone doe
-als ik de custom fw erop heb moet ik mijn iphone dan weer unlocken met yellowsnOw
-waar vind ik deze app "aptbackup"

bedankt alvast
  #157  
Oud 17 February 2009, 21:49
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jokerdoc Bekijk bericht
ik heb nog 3 vraagjes

-moet ik een backup maken voordat ik de custom fw op mijn iphone doe
-als ik de custom fw erop heb moet ik mijn iphone dan weer unlocken met yellowsnOw
-waar vind ik deze app "aptbackup"

bedankt alvast
- een backup maken is verstandig als je gegevens wilt behouden
- na de custom firmware moet je yellowsn0w draaien, met een custom firmware zit alleen de jailbreak er in verwerkt!
- apt backup is te vinden in cydia maar het vereist een bepaalde manier van werken anders werkt het backuppen niet zoals het moet!
  #158  
Oud 18 February 2009, 20:43
jokerdoc's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Wuppertal
Berichten: 41
Standaard

1 vraagje hier staat dat ik mijn iphone in de restore mode moet zetten, maar moet dat gaat het niet zonder zonder de restore mode

en een domme vraag nog hoe maak ik een backup met itunes

Laatst gewijzigd door jokerdoc; 18 February 2009 om 20:58.
  #159  
Oud 18 February 2009, 23:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Berichten: 8
Standaard

Ik krijg het niet voor elkaar, ik krijg steeds een foutmelding dat er een fout 1604 is op getreden.

Ik heb hem geupdate naar 2.2.1 daarna het bestand gedownload en herstellen gedaan en elke keer krijg ik die zelfde fout melding????
Wat doe ik fout mensen???
  #160  
Oud 18 February 2009, 23:04
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Foutcode 1604, gebruik de usb poort achter op je pc eens
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS custom iOS4.0 naar custom iOS4.1 lukt steeds niet bruut Jailbreak 2 1 November 2010 10:27
Custom fm 3.1 Rubnn- Archief 1 9 October 2009 18:38
iPhone 1e gen.: [1.0] Custom FW 2.2.1 Michael Unlock 187 20 June 2009 13:43
iPhone: [3G] - [1.0] Custom FW 2.2 Destiny Jailbreak 741 15 June 2009 17:50
OS 3.0 custom Arne2606 Archief 2 22 March 2009 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:32.