jailbreak 3.0 belgische iPhone

jailbreak 3.0 belgische iPhone discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Het kan zijn dat ik de zoekfunctie niet goed hebt gebruikt, maar mijn vraag was of ik met mijn PC, nu met de vorige versie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 June 2009, 15:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 9
Question jailbreak 3.0 belgische iPhone

Het kan zijn dat ik de zoekfunctie niet goed hebt gebruikt, maar mijn vraag was of ik met mijn PC, nu met de vorige versie van quickpwn mijn belgische simlockvrije iPhone 3G kan jailbreaken voor gratis apps en achtergronden uiteraard. Zoniet wanneer komt dit uit voor de PC? (3.0 staat er al op)
Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 June 2009, 15:48
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 19
Standaard

Neen , nu heet het redsnow. Kan je hier vinden : Dev-Team Blog
  #3  
Oud 20 June 2009, 18:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ikke123 Bekijk bericht
Neen , nu heet het redsnow. Kan je hier vinden : Dev-Team Blog
Ik heb redsnow al geprobeert maar cydia crasht altijd (2maal gejailbreakt)
  #4  
Oud 20 June 2009, 19:03
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hardstyle Bekijk bericht
Ik heb redsnow al geprobeert maar cydia crasht altijd (2maal gejailbreakt)
Helpt het niet als je je iPhone herstart?
  #5  
Oud 20 June 2009, 19:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Helpt het niet als je je iPhone herstart?
1maal herstart in die pogingen maar geen resultaat, opnieuw proberen?
  #6  
Oud 20 June 2009, 19:11
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hardstyle Bekijk bericht
1maal herstart in die pogingen maar geen resultaat, opnieuw proberen?
Ik zou je niet kunnen helpen als dat ook niet werkt..
  #7  
Oud 20 June 2009, 19:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Ik zou je niet kunnen helpen als dat ook niet werkt..
Ik heb gehoord op dev team van een server time out, kan het dit zijn?
  #8  
Oud 20 June 2009, 19:14
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Daarjuist was de server time out, maar dat is nu al opgelost..
  #9  
Oud 20 June 2009, 19:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Daarjuist was de server time out, maar dat is nu al opgelost..
Eens opnieuw proberen, ik had hem al hersteld naar de normale 3.0
  #10  
Oud 20 June 2009, 23:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 5
Standaard

hoe krijg ik dan gedownloade app's op mijn iPhone?
  #11  
Oud 20 June 2009, 23:52
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door syds Bekijk bericht
hoe krijg ik dan gedownloade app's op mijn iPhone?
Kan je iets specifieker zijn in je vraag?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #12  
Oud 21 June 2009, 00:52
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (Belgi)
Berichten: 156
Standaard

Weet iemand waar het carrier logo van Proximus moet geplaatst worden?
Bij vorige OS's was dat in system/libary/carrier bundles/proximus.bundle, maar ik kan geen proximus vinden...
__________________
Wanneer leren mensen nu eens dat het een iPhone is en geen Iphone? En dat het jailbroken is en niet gejailbreaked?
  #13  
Oud 21 June 2009, 02:06
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The Doctor Bekijk bericht
Weet iemand waar het carrier logo van Proximus moet geplaatst worden?
Bij vorige OS's was dat in system/libary/carrier bundles/proximus.bundle, maar ik kan geen proximus vinden...
in unknow bundels heb ik dit gezet en het werkt bij mij
  #14  
Oud 21 June 2009, 02:08
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hardstyle Bekijk bericht
Eens opnieuw proberen, ik had hem al hersteld naar de normale 3.0
als je met vista werkt je compatibiliteit van redsn0w instellen op windows xp en dan k crasht hij niet meer
  #15  
Oud 21 June 2009, 02:33
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (Belgi)
Berichten: 156
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kimvb Bekijk bericht
in unknow bundels heb ik dit gezet en het werkt bij mij
Ik heb de carrier.plist aangepast, zo is het ook gelukt
  #16  
Oud 21 June 2009, 10:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kimvb Bekijk bericht
als je met vista werkt je compatibiliteit van redsn0w instellen op windows xp en dan k crasht hij niet meer
Thx!!!! ik heb het nu zonder gedaan, en nu crasht hy al minder... las het blijft aanhengen zal ik het zo eens doen =)
  #17  
Oud 22 June 2009, 17:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2008
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kimvb Bekijk bericht
in unknow bundels heb ik dit gezet en het werkt bij mij
Hoe heb je de afbeelding dan genoemd? Bij mij werkt het niet als ik ze onder unknown.bundle kopieer. File names: Default_CARRIER_Proximus en FSO_CARRIER_Proximus
  #18  
Oud 23 June 2009, 01:56
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

ja zo noemen ze ook bij en het werkt je moet je iphone wel herstarten he
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jailbreak iphone 3gs (belgische/simlock vrij) manualaddict Archief 3 27 October 2009 22:48
Jailbreak belgische iphone 8gb Iphone_belgium Archief 1 19 September 2009 17:01
FirmWare 2.2, Belgische iPhone Skillz Archief 2 30 November 2008 22:54
Belgische 3G - Ook unlocken voor jailbreak? taapo Archief 2 21 October 2008 09:03
Belgische Iphone 3G Olaf Vermeulen Archief 2 16 July 2008 21:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:00.