Redsnow update

Redsnow update discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik las net over de update van redsnow en zelf heb ik het met de vorige versie perfect kunnen doen Echter vraag ik me nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 June 2009, 01:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard Redsnow update

Ik las net over de update van redsnow en zelf heb ik het met de vorige versie perfect kunnen doen

Echter vraag ik me nu af wat hebben ze nu veranderd en zou ik voor de veiligheid niet opnieuw starten bv problemen dat ze nu gefixt hebben ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 June 2009, 07:32
Inyigo's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 68
Standaard

Dit vroeg ik me ook al af of ik de jailbreak opnieuw moet doen
  #3  
Oud 22 June 2009, 07:36
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - Belgi
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Normaal is dat niet nodig.
  #4  
Oud 22 June 2009, 08:17
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Neen, niet nodig:
Citaat:
To clarify. redsn0w 0.7.2 update is just for new jailbreakers. No need to run it again if it 0.7/0.7.1 was OK for you. No ultrasn0w ETA yet.
Bron
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 22 June 2009, 08:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 18
Standaard

En waarom is dat niet nodig om het opnieuw te doen dan?
  #6  
Oud 22 June 2009, 09:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Locatie: drachten
Berichten: 14
Standaard

Zit trouwens zelf op 3.0 en gejailbreaked, profiel nog ff aanpassen.

Omdat het puur om jailbreak bugs gaat en als de jouwe goed is heb je dus geen bugs, andere fouten worden denk ik gewoon gefixt middels updates via cydia. Heb ook een goeie jailbreak gedaan dus laat het mooi zo, krijg je wel echt problemen kan je het altijd nog doen. Maar als dev zegt is niet nodig dan is het ook niet nodig!! Ze weten wat ze doen!!!

Succes voor iedereen die wel bugs heeft!!
Crackstar

Laatst gewijzigd door crackstar; 22 June 2009 om 09:36.
  #7  
Oud 22 June 2009, 10:14
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 286
Standaard

Kun je ook je Iphone 3G jailbreaken met Redsnow?
  #8  
Oud 22 June 2009, 10:15
alvani's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stefonline Bekijk bericht
En waarom is dat niet nodig om het opnieuw te doen dan?
Waarschijnlijk is het een update voor de jailbreak procedure zelf (vastlopen tijdens het jailbreaken met redsn0w e.d)

Laatst gewijzigd door alvani; 22 June 2009 om 10:17. Reden: Sorry, ik zag pas later dat crackstar al antwoord had gegeven
  #9  
Oud 22 June 2009, 10:18
alvani's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeterTe Bekijk bericht
Kun je ook je Iphone 3G jailbreaken met Redsnow?
Jazeker!
  #10  
Oud 22 June 2009, 10:26
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 286
Standaard

Als je je 3G jailbreakt met Redsnow kun je later dan nog unlocken met ultrasnow? ik dacht dat ik dat ergens hat gelezen dat dat niet meer kon?
  #11  
Oud 22 June 2009, 10:31
alvani's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 282
Standaard

Ja, dat kan. Ultrasn0w komt beschikbaar via Cydia.
Het stond inderdaad een beetje verwarrend beschreven op sommige sites toen Redsn0w uitkwam. Heb ik ook gelezen.
Maar je kunt dus gewoon nu vast jailbreaken met Redsn0w en daarna Ultrasn0w erop zetten als 'ie uit is.
  #12  
Oud 22 June 2009, 10:58
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Mijn Cydia icoontje is die van de Volkskrant applicatie, en het icoontje van PdaNet ook. Ik ga denk ik wel herstellen en opnieuw jailbreaken
  #13  
Oud 22 June 2009, 11:02
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Mijn Cydia icoontje is die van de Volkskrant applicatie, en het icoontje van PdaNet ook. Ik ga denk ik wel herstellen en opnieuw jailbreaken
Heeft niets te maken met jailbreaken. Als developer tester had ik dit ook en toen was mijn iphone niet gejailbreakt. Gewoon terug eens de app herinstalleren en het zou moeten goed zijn.
  #14  
Oud 22 June 2009, 11:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Locatie: drachten
Berichten: 14
Standaard

Heb trouwens nu wel een probleem.
Zaterdag gejailbreaked alles Ok na mijn laatste post zie hierboven, kom ik cydia niet meer in, start op laad 1sec en valt weer weg, gereboot op Wi-Fi gezet werkt niet 3g ook niet, denk nu wel aan de nieuwe update.
Meer mensen met hetzelfde probleem??? Oplossingen??

Crackstar
  #15  
Oud 22 June 2009, 11:17
Inyigo's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 68
Standaard

Dus als ik het goed lees is de update alleen voor het jailbreaken zelf en niet voor na de jailbreak want bij mij werk alles fatsoenlijk
  #16  
Oud 22 June 2009, 11:31
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: den haag
Berichten: 70
Standaard

bij mij doet die ook raar ik kan via cydia die upDATE VAN CYDIA niet krijgen krijg een foutmelding ook bosspreffs krijg ik niet is dit normaal
  #17  
Oud 22 June 2009, 11:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: den haag
Berichten: 70
Standaard

een ringtontje uit cydia gaat wel
  #18  
Oud 22 June 2009, 11:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: den haag
Berichten: 70
Standaard

ooo ik word gek help

Laatst gewijzigd door periko; 22 June 2009 om 13:30.
  #19  
Oud 22 June 2009, 14:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Locatie: drachten
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door periko Bekijk bericht
bij mij doet die ook raar ik kan via cydia die upDATE VAN CYDIA niet krijgen krijg een foutmelding ook bosspreffs krijg ik niet is dit normaal
Normaal niet echt denk ik maar bosspref is achterhaald het is nu sbsettings, heb je nog oude instellingen daarvoor of nodig om wat voor reden dan moet ie het wel doen. Maar sbsettings is de nieuwe versie en voor bosspreff komen ook geen updates meer. Als je ff op Google surft naar de blog/site van bigboss kun je het als het goed is daar lezen.
  #20  
Oud 22 June 2009, 15:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

Bedankt voor te antwoorden iedereen

Wat me wel opvalt is dat de mods de laatste tijd zeer geduldig zijn en weinig actief in het verwijderen van berichten die verwijzen naar site"s zoals ha..ulo.us kuh en zo mensen aansturen op cracks...

En ik kreeg dan laatste geleden een paar punten om een domme vraag..

Goed bezig mods
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: redsnow nanana Jailbreak 1 7 February 2011 09:53
iPhone: Redsnow wwl Jailbreak 5 10 December 2010 21:18
iPod touch: Redsnow Keen Jailbreak 2 14 October 2010 16:47
iPhone: redsnOw baptiste___ Jailbreak 24 23 February 2010 22:50
Ultrasnow + redsnow update? peetduck Archief 1 11 October 2009 21:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:14.