2G upgraden naar FW 3.0

2G upgraden naar FW 3.0 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door 8valve Heb zojuist voor het eerst in mijn leven zelf een upgrade gedaan (2G 1.1.3 naar FW3.0) Pas je dan ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 27 June 2009, 06:43
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 8valve Bekijk bericht
Heb zojuist voor het eerst in mijn leven zelf een upgrade gedaan (2G 1.1.3 naar FW3.0)
Pas je dan ook je profiel nog even aan?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 27 June 2009, 09:30
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ropri Bekijk bericht
Hoi
ik heb net 3.0 erop gezet hellemaal top en alles werkt.
Maar het werkt te perfect.
Mijn Wi-Fi staat uit maar ik kan wel op internet,
weet iemand hoe dat kan en wat ik moet doen om het uit te zetten?
thx
SBSetting uit Cydia downloaden en dan bij more Set Toggles kiezen En daar de Edge Toggle aanzetten. Als je nu SBSettings in je scherm hebt staan kan je Edge (bij ons gprs) uitzetten.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #23  
Oud 27 June 2009, 17:23
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2008
Locatie: Den haag
Berichten: 59
Standaard re

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
SBSetting uit Cydia downloaden en dan bij more Set Toggles kiezen En daar de Edge Toggle aanzetten. Als je nu SBSettings in je scherm hebt staan kan je Edge (bij ons gprs) uitzetten.

bedankt weer gelukt
  #24  
Oud 29 June 2009, 13:17
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Berichten: 4
Standaard

hee,

als ik mijn iphone in DFU-mode zet, en daarna probeer met itunes de custom firware er op te zetten, krijg ik fout-code 1600.

weet iemand wat dat is?

groetjes coen
  #25  
Oud 29 June 2009, 13:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coenneken Bekijk bericht
hee,

als ik mijn iphone in DFU-mode zet, en daarna probeer met itunes de custom firware er op te zetten, krijg ik fout-code 1600.

weet iemand wat dat is?

groetjes coen
Probeer eens recovery mode i.p.v. DFU. Bij mijn 2G werkte een restore in DFU ook nooit, recovery mode daarentegen wel...
  #26  
Oud 29 June 2009, 13:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Locatie: limburg
Berichten: 30
Standaard

staat vaak genoeg beschreven op forum niet.. effe zoekfunctie gebruiken
  #27  
Oud 29 June 2009, 13:31
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Berichten: 4
Standaard

beetje een dommme vraag,
maar hoe doe je dat? DFU-mode is met 3seconde de power, en dan 10sec de home er bij, dan de power los laten, en hoe zet je hem in recovery mode dan?
  #28  
Oud 29 June 2009, 13:48
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coenneken Bekijk bericht
beetje een dommme vraag,
maar hoe doe je dat? DFU-mode is met 3seconde de power, en dan 10sec de home er bij, dan de power los laten, en hoe zet je hem in recovery mode dan?
Kijk eens in de WIKI
  #29  
Oud 29 June 2009, 13:52
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Kijk eens in de WIKI
dat heb ik nou ok geprobeerd, maar ook dat lukt niet. dan krijg ik de fout 1604.

ik heb hem zoals er in de handlijding staat hersteld via itunes, met de oficiele firware, en daarna redsn0w geprobeerd, maar toen ik daar mee klaar was, en er op mijn scherm van mn iphone stond dat hij bezig was met jailbreken, kreeg ik een tekeing(van ik denk) steve jobs die iets in het grieks zij, en daarbleef hij hangen.

ik snap er echt helemaal niks meer van....
in ieder geval al heel erg bedankt voor de hulp tot nu toe
  #30  
Oud 29 June 2009, 14:22
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Probeer hem eens gewoon te herstellen, dus niet in DFU of Recovery mode.
Als dat niet lukt dan zou ik adviseren met een officile firmware te restoren en dan RedSn0w te gebruiken.
  #31  
Oud 29 June 2009, 17:32
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Berichten: 4
Standaard

dankje, ik ga het proberen.

groetjes
  #32  
Oud 30 June 2009, 16:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

heb mijn 2g ook geupdate gister naar 3.0 maar heb nu problemen met bellen! hoor niks als ik iemand bel (hij mij ook niet) en als ik gebeld wordt dan zie ik het wel maar als ik op neem hor ik nix. Meerdere met dit probleem?
  #33  
Oud 1 July 2009, 09:23
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Np21 Bekijk bericht
heb mijn 2g ook geupdate gister naar 3.0 maar heb nu problemen met bellen! hoor niks als ik iemand bel (hij mij ook niet) en als ik gebeld wordt dan zie ik het wel maar als ik op neem hor ik nix. Meerdere met dit probleem?
Ja vele mensen hebben dit probleem met OS 3.0. Na uiteindelijk te hebben gedowngrade naar 2.2.1 werkt alles weer naar behoren.
  #34  
Oud 2 July 2009, 18:51
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2008
Locatie: Den haag
Berichten: 59
Standaard re

Ben best tevreden met mijn update alles werkt gewoon weer,alleen
mijn accu gaat nu toch wel snel leeg.
Maar ik heb in het forum gezocht en veel gelezen over dit onderwerp maar er staat eigenlijk nergens een oplossing.
Ik heb echt alles uit staan edge /Wi-Fi/mms ect.ect.
maar toch loopt hij sneller leeg.
heeft het echt met 3.0 te maken?
weet jij het mischien michael?

thxs
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Upgraden naar 4.01 Pjac iPhone algemeen 1 27 July 2010 13:46
upgraden naar 4.0? crazyroy Archief 3 17 April 2010 10:35
Upgraden naar 3.1.2 username Archief 1 23 January 2010 22:19
Downgraden naar 1.1.4 en daarna upgraden naar 2.0 coolhva Archief 1 25 July 2008 13:10
upgraden naar 1.1.3. mabaelst Archief 2 31 January 2008 18:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:16.