iPhone 3Gs Jailbreak

iPhone 3Gs Jailbreak discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 hallo, Ik heb vanavond de jailbreak van t dev team geinstalleerd. Icy en Cydia zijn echt SUPER TRAAG met apps ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #341  
Oud 8 July 2009, 22:57
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
hallo,
Ik heb vanavond de jailbreak van t dev team geinstalleerd.
Icy en Cydia zijn echt SUPER TRAAG met apps installeren :S
Hebben meer mensen hier last van??
Ben nu maar wer aan t herstellen denk dak m maar ff origineel hou.
Ook vrij geheugen (RAM( is een stuk minder met deze JB.
Was bij mij ook, apps al geinstalleerd maar was die vergeten te saven. Gaf aan hebt al gedownload ok en dan duurde het soms nog 5 minuten voordat het begon met lopen en als hij liep was hij er wel snel. Dacht dat het aan de app store lag
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #342  
Oud 9 July 2009, 00:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Locatie: Hendrik Ido Ambacht
Berichten: 40
Standaard

Heb ff een vraagje iemand enig idee waarom keyboardthemas niet pakken op de 3Gs ? Heb er eenstuk of 10 gedownload maar zodra ik ze aanvinkt in winterboard respringt hij maar veranderd me keyboard niet ?! Weet iemand hoe je dit kan fixen.....?

GreetZ Kevin
  #343  
Oud 9 July 2009, 11:13
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 144
Standaard

Moet je op een spiksplinternieuwe 3GS uit de doos (nog niet gebruikt) ook eerst de restore doen, heeft niet veel nut lijkt me?

Verder verwijzen ze in het artikel van de nieuwe devteam jailbreak voor de 3GS naar de manuals van de 3G, in de manuals laten ze je natuurlijk wel de firmware van de 3G downloaden ipv die voor de 3GS. Misschien wordt er toch best aparte handleiding gemaakt of past met deze van de 3G lichtjes aan.
  #344  
Oud 9 July 2009, 11:30
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

kan je niet dezelfde custom gebruikes voor de 3GS als voor de 3G???
Want dan weet ik waar mijn problemen vandaan komen
Ik had namelijk die custom van de 3G op me 3GS gezet met redsnow...
Cydia en Icy waren super traag met installeren enso..
Dus heb gerestored en nu is me iphone niet gejailbreaked.

Laatst gewijzigd door Shorty007; 9 July 2009 om 11:32.
  #345  
Oud 9 July 2009, 11:43
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jamez Bekijk bericht
Moet je op een spiksplinternieuwe 3GS uit de doos (nog niet gebruikt) ook eerst de restore doen, heeft niet veel nut lijkt me?

Verder verwijzen ze in het artikel van de nieuwe devteam jailbreak voor de 3GS naar de manuals van de 3G, in de manuals laten ze je natuurlijk wel de firmware van de 3G downloaden ipv die voor de 3GS. Misschien wordt er toch best aparte handleiding gemaakt of past met deze van de 3G lichtjes aan.
Alles is aangepast. Er staat een link bij naar de fw voor de 3GS en een link voor Redsn0w 0.8.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #346  
Oud 9 July 2009, 18:31
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Nou bij mij werkt t niet lkkr met de JB van t dev team hoor :s
Cydia klapt er steeds uit en apps worden niet geinstalleerd ja na een keer of 6 proberen...
verder niemand die hier last van heeft??

Laatst gewijzigd door Shorty007; 9 July 2009 om 18:38.
  #347  
Oud 9 July 2009, 18:48
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Heb een nieuwe 3G S 32GB gekocht bij t-mobile maar mn abbo gaat pas in vanaf september (nummerbehoud) Jailbreaken dus! Wil redsnow gaan gebruiken maar weet niet of ik nu mn t-mobile sim erin moet doen? of geen sim? of mn huidige vodafone sim? Op dit moment, als ik mn nieuwe iPhone aanzet zegt ie dat ik moet connecten met itunes (otb dus). Thanx!
  #348  
Oud 9 July 2009, 18:55
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Np21 Bekijk bericht
Heb een nieuwe 3G S 32GB gekocht bij t-mobile maar mn abbo gaat pas in vanaf september (nummerbehoud) Jailbreaken dus! Wil redsnow gaan gebruiken maar weet niet of ik nu mn t-mobile sim erin moet doen? of geen sim? of mn huidige vodafone sim? Op dit moment, als ik mn nieuwe iPhone aanzet zegt ie dat ik moet connecten met itunes (otb dus). Thanx!
voor het jailbreaken zelf maak t niet uit welke kaart je erin stopt, voor t unlocken moet je je vodafone kaartje erin stoppen...Dus makkelijk om die vanaf t begin erin te doen denk ik
  #349  
Oud 9 July 2009, 19:00
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
voor het jailbreaken zelf maak t niet uit welke kaart je erin stopt, voor t unlocken moet je je vodafone kaartje erin stoppen...Dus makkelijk om die vanaf t begin erin te doen denk ik
thnx ga meteen aan de slag!
  #350  
Oud 9 July 2009, 19:15
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
voor het jailbreaken zelf maak t niet uit welke kaart je erin stopt, voor t unlocken moet je je vodafone kaartje erin stoppen...Dus makkelijk om die vanaf t begin erin te doen denk ik
Lol, kan dus toch niet. Zonder simkaart krijg ik een foutmelding bij het connecten met itunes waarin staat dat ik een simkaart erin moet doen. Met vodafone simkaart zegt itunes dat er een verkeerde sim kaart erin zit. Kom dus niet op het standaard menu voor mn iPhone in iTunes. Eerste keer dat ik mn 3GS aansluit, dus toch maar wel met t-mobile sim erin?
  #351  
Oud 9 July 2009, 19:25
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Nou ik zet Winterboard op me iphone, reboot...start niet meer op :s
appeltje blijft in beeld :s
Restoren maar weer en ik stop met jailbreaken voorlopig!
  #352  
Oud 9 July 2009, 19:31
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

hmm, stop net mn t-mobile sim erin, voer bijgeleverde pincode om te ontgrendelen in en zie staan op mn iphone "bezig met activeren, kan enige tijd duren". Ik dus meteen me simkaart er weer uit gehaald en denk niet dat die nu al geactiveerd is, of toch wel. Ben iig wel nu op de standaard homescreen en kan connecten met itunes. Iemand een idee of mn t-mobile sim nu geactiveerd is?
  #353  
Oud 9 July 2009, 19:33
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

hij activeerd je iPhone dan, dit moet volgens mij hoor.
Dus met T-Mobile activeren en daarja unlocken met je vodafone.
  #354  
Oud 9 July 2009, 19:41
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
hij activeerd je iPhone dan, dit moet volgens mij hoor.
Dus met T-Mobile activeren en daarja unlocken met je vodafone.
Maar mn T-Mobile abbo gaat pas in september in, wil dus geen rekening straks krijgen van ze omdat ik er al gebruik van heb gemaakt zeg maar. Een vriend van me had hetzelfde en was al vrolijk gaan bellen en internetten met zn t-mobile sim en kreeg ff een dikke rekening voor zn kiezen + nog de kosten van zn oude abbo.

Edit: naja bel morgen anders t-mobile wel ff of ze kunnen zien of die sim al is geactiveerd en anders vraag ik ze om weer te blokkeren. Ben nu aan t jailbreaken met vodafone sim erin iig!
  #355  
Oud 9 July 2009, 19:44
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

maar je moet je iPhone alleen activeren met je T sim.
Daarna sim eruit halen, vodafone erin doen, jailbreaken en ultrasnow erop zetten.
Je kan ook de custom ipsw MET ACTIVATIE downloaden anders dan ben je zeker.
Het gaat erom dat je je iPhone activeer, niet je simkaart
  #356  
Oud 9 July 2009, 19:57
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
maar je moet je iPhone alleen activeren met je T sim.
Daarna sim eruit halen, vodafone erin doen, jailbreaken en ultrasnow erop zetten.
Je kan ook de custom ipsw MET ACTIVATIE downloaden anders dan ben je zeker.
Het gaat erom dat je je iPhone activeer, niet je simkaart
Ok, hij is nu iig jailbroken met een vodafone sim erin, alles volgens plan. Alleen nu de unlock nog met ultrasnow, en kom er net achter dat de enigste manier hiervoor natuurlijk met Wi-Fi is! en dat heb ik niet! dacht doe ik wel via 3G maar dat wordt natuurlijk lastig als je sim nog gelocked is haha. Ik ga op zoek naar Wi-Fi!
  #357  
Oud 9 July 2009, 21:03
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 2
Standaard



Jailbreak met geohot gedaan!!!! Super.

Binnen een kwartier is mijn 32 GB, simlockvrije iphone voorzien
van een extra cydia app.
Geen gedoe met allerlei reboots/home-aan/uit knoppen ingedrukt houden.
( Dev-team en hun spullen die ze ter beschikking stellen op het net zijn btw ook perfect hoor maar ik wilde gewoon niet wachten>>> Ongeduldig typje dat ik ben)

Ik heb dus goede ervaringen met Geohot op de 3 GS Iphone.
( Alleen met windows gedaan want voor de Mac was het nog niet beschikbaar)

Grtzzzzzzzz
  #358  
Oud 9 July 2009, 21:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VisionRoy Bekijk bericht
kleine tip...

als je dit op windows vista wil gaan draaien...
Moet je ff rechtsklikken op purplerain en zorgen dat deze in de windows xp compatibiliteitsmodus loopt. Anders ga je vasthangen bij wait for reboot, en kan je dus gaan herstellen.

Ik zou dit even vermelden op de homepage, anders gaan er hier veel mee de mist in.
Ehm...(ben een leek hoor) maar ik lees rechts klikken??

als ik op dat logo rechts klik krijg ik eigenschappen etc...hoe draai ik em nou in xp compatibiliteitsmodus ?
  #359  
Oud 9 July 2009, 21:22
antvuur's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 27
Standaard

Waarom werkt de jailbreak methodes op de eine iphone en andere niet???
  #360  
Oud 9 July 2009, 21:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 13
Standaard

Oudesluys is heel gelukkig...
kwam erachter...(errug dom) dat er meerdere pagina's waren in dit topic...

Heb het gewoon gedaan zoals gezegd en mijn iphone 3gs werkt perfect...ga me morgen ff storten op het simlock vrij maken...
kijken of dit ook zo easy gaat....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3Gs Jailbreak? nicolaas111 Archief 5 17 April 2010 10:41
iPhone: 3GS/Belgisch/3.12/Jailbreak | Windows 7 reinstall, tips tbv behoud jailbreak ? Moehaha Jailbreak 0 27 March 2010 23:19
16g 3GS org. siml. vrij VS 32g 3GS jailbreak djaell Koopinformatie Nederland 4 30 September 2009 10:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:19.