Redsn0w gebruiken bij 3.0.1

Redsn0w gebruiken bij 3.0.1 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Dank je! Ga het zodadelijk maar eens proberen dan....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 3 August 2009, 15:52
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 2
Standaard

Dank je!

Ga het zodadelijk maar eens proberen dan.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 3 August 2009, 22:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Berichten: 26
Standaard

Yellowsnow lukt bij mij niet, nu heb ik uiteindelijk de terminal geprobeerd. De melding die ik krijg is dat de baseband niet meer klopt en dat het daarom niet werkt. Hoe kan ik dat aanpakken? Ik heb nu dus de update 3.01 erop staan. Ik heb al gedowngrade naar 3.0 dat werkte niet. Nu heb ik hem weer geupdate naar 3.01 en dat werkt dus ook niet. Jailbracken prima, maar unlocken niet meer. Wie zou mij kunnen helpen met een tip>
  #43  
Oud 3 August 2009, 22:41
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ubbo Bekijk bericht
Yellowsnow lukt bij mij niet, nu heb ik uiteindelijk de terminal geprobeerd. De melding die ik krijg is dat de baseband niet meer klopt en dat het daarom niet werkt. Hoe kan ik dat aanpakken? Ik heb nu dus de update 3.01 erop staan. Ik heb al gedowngrade naar 3.0 dat werkte niet. Nu heb ik hem weer geupdate naar 3.01 en dat werkt dus ook niet. Jailbracken prima, maar unlocken niet meer. Wie zou mij kunnen helpen met een tip>
Je moet ook Ultrasn0w gebruiken bij FW 3.0
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #44  
Oud 3 August 2009, 22:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Berichten: 26
Standaard

Thanks, maar ik heb nu weer 3.01 kan ik daar yellowsnow voor gebruiken?
Wat overigens ook interssant is, vandaag op kantoor vista 64 met geen mogelijkheid redsn0w zijn werk te laten doen. Je kan wel het proces doorlopen, maar je krijgt niet de dingen die het zou moeten doen, zoals het kernel, flashing etc. Op mijn laptop geprobeerd, vista 32, werkte direct.
  #45  
Oud 3 August 2009, 22:52
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ubbo Bekijk bericht
Thanks, maar ik heb nu weer 3.01 kan ik daar yellowsnow voor gebruiken?
Wat overigens ook interssant is, vandaag op kantoor vista 64 met geen mogelijkheid redsn0w zijn werk te laten doen. Je kan wel het proces doorlopen, maar je krijgt niet de dingen die het zou moeten doen, zoals het kernel, flashing etc. Op mijn laptop geprobeerd, vista 32, werkte direct.
Nee, je moet ultrasnow gebruiken
  #46  
Oud 4 August 2009, 10:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Berichten: 26
Standaard

Thanks, ik heb alles eraf gehaald, bossprefs vergangen door SBS, uitgezet opgestart. Sim verwijder, ultrasn0w gebruikt, uitgezet. Als ik hem dan weer aanzet kan hij niet meer opstarten. Hij komt niet meer voorbij het Apple logo. Tips?
  #47  
Oud 4 August 2009, 15:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 7
Standaard

newbie vraag: Ik heb vanochtend de jailbreak geprobeerd met Redsnow, volgens het recept elders op het forum. Stap 1 is dat je je telefoon "herstelt". Hiermee wordt de firmware weer 3.0 (ipv 3.0.1).

Toen ik na de jailbreak weer in I-tunes ging, stond de vraag of ik wilde updaten. Met mijn naieve hoofd op ja geklikt. Gevolg: hele jailbreak weg!

Kan iemand me zonder teveel IT-jargon uitleggen wat ik verkeerd doe?

edit: Ik gebruikte Redsnow (v0.8) omdat dat werkt op mijn windows-systeem. Op dit forum lees ik iets over Ultrasnow. Ik ben wellicht een nitwit op dit gebied, maar wat is het verschil? En waarom wordt er bij de jailbreak-handleiding niet naar verwezen?

edit2: Ik weet niet of het scheelt, maar ik heb een simlockvrije iphone met Vodafone sim.

Laatst gewijzigd door whulsbergen; 4 August 2009 om 15:22.
  #48  
Oud 4 August 2009, 16:21
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Resn0w 0.8

Updaten via itunes naar 3.01 dan jailbreaken met firmware 3.00
dan blijft hij 3.01 en je bent gejailbreakt en dan je cydia apps restoren met bijv.. Aptbackup of pkgbackup

Laatst gewijzigd door mastermark; 4 August 2009 om 16:23.
  #49  
Oud 4 August 2009, 17:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
Resn0w 0.8

Updaten via itunes naar 3.01 dan jailbreaken met firmware 3.00
dan blijft hij 3.01 en je bent gejailbreakt en dan je cydia apps restoren met bijv.. Aptbackup of pkgbackup
Bedankt voor de toelichting.

Als ik het goed begrijp, moet ik dus deze stap overslaan:

Stap 6

Sluit je iPhone aan op je Windows-pc en open iTunes. Je kunt nu de iPhone herstellen (Restore). Dit is aanbevolen, omdat er dan geen rommel achterblijft die onnodige schijfruimte in beslag neemt.

Wellicht handig om de tutorial aan te passen?

Citaat:
en dan je cydia apps restoren met bijv.. Aptbackup of pkgbackup
Hier snap ik als niet-nerd (no offence) niet veel van. Restoren ken ik wel van i-tunes, maar volgens mij ben ik dan de jailbreak weer kwijt. Moeten deze programma's gedownload worden? En waarom is dit nodig?
  #50  
Oud 4 August 2009, 19:48
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Als je geen cydia apps heb hoef je het laatste niet te doen
  #51  
Oud 5 August 2009, 14:27
simplystefan's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 26
Standaard

VOOR ALLE MENSEN DIE PROBLEMEN HEBBEN MET HET JAILBREAKEN VAN DE 3.0 MEY VERSIE REDSNOW 8.0

Download de oude 7.2 versie en hij doet het direct!!!!!!
Getest op een 2g iphone. !
  #52  
Oud 5 August 2009, 16:17
scarface32sa's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 31
Standaard

ik heb alles geprobeerd wat staat op forum maar kom ik niet meer dan waiting for reboot.kan iemand me overleggen?
  #53  
Oud 7 August 2009, 10:45
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Locatie: limburg
Berichten: 30
Standaard

perfect gelukt weer: 3.0 -> 3.0.1 (iphone 2g)

image van de wiki gedownload
redsnow 0.8
de 2 bootloader files

aanzetten en klaar
  #54  
Oud 9 August 2009, 19:29
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 3
Standaard Redsn0w herkent firmware niet

Ik heb firmware 3.01 op m'n Iphone 3GS staan, ben net bezig met jailbreaken met Redsn0w en ik kan de gedownloade firmware niet selecteren die ik zojuist in de map Redsn0w heb geplaatst.

Ik download een .zip file (3.0 firmware, want dat wordt geadviseerd), deze pak ik uit en dan krijg ik een .ispw file (map met files) die ik dus in de map redsn0w plaats, maar als ik op browse klik en vervolgens een bestand moet selecteren daar gaat het mis. Ik kan alles selecteren maar ik kan niet op ' open ' klikken waarna ik terugkeer naar de installatieprocedure bij Redsn0w

Wie het weet mag het zeggen, aub
  #55  
Oud 9 August 2009, 19:33
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mariusw Bekijk bericht
Ik heb firmware 3.01 op m'n Iphone 3GS staan, ben net bezig met jailbreaken met Redsn0w en ik kan de gedownloade firmware niet selecteren die ik zojuist in de map Redsn0w heb geplaatst.

Ik download een .zip file (3.0 firmware, want dat wordt geadviseerd), deze pak ik uit en dan krijg ik een .ispw file (map met files) die ik dus in de map redsn0w plaats, maar als ik op browse klik en vervolgens een bestand moet selecteren daar gaat het mis. Ik kan alles selecteren maar ik kan niet op ' open ' klikken waarna ik terugkeer naar de installatieprocedure bij Redsn0w

Wie het weet mag het zeggen, aub
Je moet die .zip niet uitpakken. Als dat automatisch gebeurd dan moet je in de prullenbak het bestand pakken, daarvan het .zip verwijderen. Deze zal je dan wel kunnen herkennen in Redsn0w
  #56  
Oud 9 August 2009, 19:46
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Je moet die .zip niet uitpakken. Als dat automatisch gebeurd dan moet je in de prullenbak het bestand pakken, daarvan het .zip verwijderen. Deze zal je dan wel kunnen herkennen in Redsn0w
Geweldig bedankt " KING1987" , het is gelukt...zo simpel en makkelijk...!
Nu nog ff unlocken en dan klaar is kees!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Error dat IPSW (GM) niet goed is bij RedSn0w WTFoX Jailbreak 0 22 June 2010 15:57
iPhone 1e gen.: bij update 2.0.1 bootloader 3.9 of 4.6 gebruiken myplace Unlock 2 12 August 2008 17:09
Turbosim 1.1.2 nog te gebruiken bij een nieuwe FW? mysense Archief 3 15 March 2008 23:40
ipod stopt bij gebruiken andere app. pontifex iPhone Apps 1 14 October 2007 16:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:54.