Restore werkt niet?

Restore werkt niet? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi, ik wil me iphone jailbreaken, teminste dat was ik van plan, ik heb via een wiki van deze site de tutorial gevolgd, maar als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 September 2009, 20:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard Restore werkt niet?

hoi, ik wil me iphone jailbreaken, teminste dat was ik van plan, ik heb via een wiki van deze site de tutorial gevolgd, maar als ik m wil restoren en shift druk om het restore bestand erbij te pakken dan geeft itunes aan : this device isn't eligible for the requested buld.

iemand een idee wat ik fout doe ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 September 2009, 20:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je kan niet restoren naar 3.0 of 3.0.1 alleen updaten naar 3.1 met een 3Gs.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 14 September 2009, 21:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard

maar op die tutorial staat dat ik m moet recoveren, " Sluit je iPhone aan op je Windows-pc en open iTunes. Je kunt nu de iPhone herstellen (Restore). Dit is aanbevolen, omdat er dan geen rommel achterblijft die onnodige schijfruimte in beslag neemt.".
  #4  
Oud 14 September 2009, 21:02
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Jep, maar dat kan met iTunes 9,0 nog niet. Dus je zal even gedult moeten hebben en de site goed in de gaten moeten houden, zodra de juiste software er is, lees je het hier, plus de oplossingen.

Even wachten dus!
  #5  
Oud 14 September 2009, 21:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard

dus het hele jailbreaken heeft voor mij geen nut meer?, ik moest wel de nieuwste itunes downloaden want anders kon ik me iphone niet eens activeren. kan je m niet jailbreaken zonder de stap " restore" te gebruiken ??
  #6  
Oud 14 September 2009, 21:08
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nee, zoals eerder aangegeven even wachten (een weekje/2 weken) totdat het wel kan
  #7  
Oud 14 September 2009, 23:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 39
Standaard

hallo ik heb hetzelfde probleem..kan mijn 3gs niet herstellen.
Voorheen ging dat wel...
ik heb al heel wat iphones 3gs hersteld en opeens doet itunes niets meer...geeft bij ook dezelfde melding...weet iemand hoe dit kan?????
  #8  
Oud 14 September 2009, 23:57
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door difference Bekijk bericht
hallo ik heb hetzelfde probleem..kan mijn 3gs niet herstellen.
Voorheen ging dat wel...
ik heb al heel wat iphones 3gs hersteld en opeens doet itunes niets meer...geeft bij ook dezelfde melding...weet iemand hoe dit kan?????
Je kunt niet meer downgraden in iTunes 9. Dus je kunt ook niet restoren naar 3.0. Dat kan alleen als je nog op 3.0 zit. Zit je op 3.1, dan zul je moeten wachten tot het Dev Team een oplossing heeft.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #9  
Oud 15 September 2009, 08:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 39
Standaard

ik heb 3.0 erop staan en kan hem normaal gesproken toch gewoon herstellen met 3.0
lukt normaal altijd.
  #10  
Oud 15 September 2009, 08:17
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door difference Bekijk bericht
ik heb 3.0 erop staan en kan hem normaal gesproken toch gewoon herstellen met 3.0
lukt normaal altijd.
Nope, maar misschien dat dit je helpt.

Caching Apple's Signature Server - Jay Freeman (saurik)

dank aan de poster die de link op het forum zette
  #11  
Oud 15 September 2009, 14:02
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Mijn 3g netwerk doet het helemaal niet meer en verbinding met t-mobile is ook slechter geworden na een jailbreak. Nu wil ik ook herstellen maar krijg de zelfde fout ook. Ik zit op 3.01 en heb geprobeerd te herstellen met 3.0 en 3.0.1. Beide geen succes.
  #12  
Oud 15 September 2009, 14:04
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 4
Standaard

ik heb een 3gs 16 gb en itunes 8.2.
  #13  
Oud 15 September 2009, 14:13
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Hm, dat zou dan nog gewoon moeten kunnen met Redsn0w.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
restore niet mogelijk, start niet compleet op hansinderen iPhone algemeen 4 26 March 2010 15:44
restore en upgrade werken niet Dennis71 Archief 4 13 August 2009 21:47
notitie niet te verwijderen na restore xziller Unlock [archief] 1 15 May 2008 14:40
Restore werkt niet pontifex Unlock [archief] 2 10 February 2008 22:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:04.