3.1 sucks

3.1 sucks discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hey, heb dus gisteren met mijn stomme kop de nieuwe upgrade gedownload, wat ik blijkbaar niet had mogen doen, nu werkt er niks meer, weet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 September 2009, 16:41
» iPhone NL 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 6
Standaard 3.1 sucks

hey, heb dus gisteren met mijn stomme kop de nieuwe upgrade gedownload, wat ik blijkbaar niet had mogen doen, nu werkt er niks meer, weet iemand wanneer er een nieuwe jailbreak uitkomt? liefst zo snel mogelijk want heb mijn iphone nog maar 2 dagen maar nog niet echt plezier van gehad. hopend op een snelle reactie
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 September 2009, 16:43
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

je kan toch downgraden naar 3.0?
lees hier =====> https://forum.iculture.nl/f14/i...aar-3-0-a.html
  #3  
Oud 25 September 2009, 16:51
» iPhone NL 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 6
Standaard downgrade 3.0

heb ik al geprobeerd maar wil niet lukken, heb al op het punt gestaan om met de iphone te zwieren, maar dat vindt ik dan ook weer zo zonde, ik heb dus echt hulp nodig en liefst vandaag nog, zit wel met de gewone 3g versie, niet met de GS. help iemand
  #4  
Oud 25 September 2009, 17:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2008
Berichten: 14
Standaard

is ie van tmobile???
  #5  
Oud 25 September 2009, 17:07
» iPhone NL 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 6
Standaard

denk het wel, heb hem gekocht van ne collega uit nederland, had alles perongeluk gewist, gisteren ge-jailbroaken en dan met mijne stomme kop geupgrade h, weet echt gene blijf met mezelf
  #6  
Oud 25 September 2009, 17:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2008
Berichten: 14
Standaard

als ie van tmobile is kan je er ook een prepaid in stoppen, opwaarderen en 070 nummer bellen en officieel laten unlocken. Of als collega tmobile abbo nog heeft kan je via zijn nummer laten unlocken.
  #7  
Oud 25 September 2009, 17:13
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

1: restore (shift-click) met iTunes met originele 3.0 firmware. Negeer foutmelding. Sluit iTunes.
2. Quickpwn starten, die geeft een boodschap dat je wat knoppen moet indrukken, zoveel seconden. Je iPhone komt hiermee uit recovery. Dan Quickpwn weer sluiten.
3. restoren met een custom firmware 3.0, zodat je weer een jailbreak en unlock hebt.

Lukte mij met iTunes 9.

Niet te snel opgeven

Hier zijn overigens al heeeeeel veel topics over...
  #8  
Oud 25 September 2009, 17:18
» iPhone NL 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 6
Standaard

weet er soms iemand wanneer die jailbraek uitkomt voor de 3.1 versie, zou gehoord hebben vandaag? moet wel voor windows zijn anders sta ik nog even ver, alvast bedankt allen voor de snelle reactie's
  #9  
Oud 25 September 2009, 17:22
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Als je een beetje op het forum leest dan zie je dat er al lang weblinks naar (gejailbreakte) customfirmware 3.1 voor je klaar staan....Die zijn gemaakt met een Mac maar jij kan ze gewoon gebruiken om een restore te doen; maar dan moet je iPhone eerder wel gejailbreakt zijn.

En ja, die Windows versie maken ze vast voor jou vandaag

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jochen102 Bekijk bericht
weet er soms iemand wanneer die jailbraek uitkomt voor de 3.1 versie, zou gehoord hebben vandaag? moet wel voor windows zijn anders sta ik nog even ver, alvast bedankt allen voor de snelle reactie's
  #10  
Oud 25 September 2009, 17:23
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

//Topic verplaatst
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #11  
Oud 26 September 2009, 08:34
Pzizzz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 72
Send a message via twitter to Pzizzz
Standaard

ik heb dus ook per abuis mijn 3GS naar firmware 3.0 geupgrade. Dacht met de oplossing van Saurik van een nepserver weer terug te kunnen naar 3.0. Alles gedaan volgens de handleiding. De server van apple wordt keurig omzeild en firmware wordt hersteld zegt die maar aan het einde van de rit verschijnt de melding 'onbekende fout 1015' en komt mijn iphone in het recovery scherm (usb kabeltje en iTunes) waarin die bijft staan. Wie heeft dit ook ?
  #12  
Oud 26 September 2009, 08:40
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pzizzz Bekijk bericht
ik heb dus ook per abuis mijn 3GS naar firmware 3.0 geupgrade. Dacht met de oplossing van Saurik van een nepserver weer terug te kunnen naar 3.0. Alles gedaan volgens de handleiding. De server van apple wordt keurig omzeild en firmware wordt hersteld zegt die maar aan het einde van de rit verschijnt de melding 'onbekende fout 1015' en komt mijn iphone in het recovery scherm (usb kabeltje en iTunes) waarin die bijft staan. Wie heeft dit ook ?
Probeer je iPhone is te hard te resetten. Vingers voor een seconde of 10 op de home en sleepknop en dan opnieuw opstarten.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #13  
Oud 26 September 2009, 08:52
Pzizzz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 72
Send a message via twitter to Pzizzz
Standaard

dat ga ik proberen.

Kan het zijn dat ik niet een juiste 3.0 firmware bestand heb. Overigens heb ik destijds wel mijn ECID SHSH bestand via Cydia opgeslagen. Wordt deze dan op de server van Saurik opgeslagen zodat die herkent dat het mijn telefoon is ? Wat zou anders het nut zijn dat je het opslaat als je daarna je telefoon per abuis wist met de nieuwe firmware ?
  #14  
Oud 26 September 2009, 19:29
Pzizzz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 72
Send a message via twitter to Pzizzz
Standaard

Even een verslagje: schijnt dat je 2 soms 3 maal de restore van de 3.0 firmware moet uitvoeren. Dat dus gedaan. Na de derde keer Redsnow gedraaid. Warempel 3.0 was teruggezet. Echter ..... het volgende gebeurt dan: 1. de sim wordt niet meer herkend of niet meer geactiveerd. Kreeg met geen mogelijkheid t-mobile meer terug. 2. bij het terugzetten van de backup via iTunes krijg je de melding dat de firmware te oud is.
Heb dus maar weer de 3.1 teruggezet en rest me niets anders dan te wachten op een jailbreak van 3.1 ......
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Why T-mobile for iPhone sucks - abonnementsvoorwaarden, o.a. vergeleken met Flex DrDolly T-Mobile 49 16 August 2009 21:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:31.