jailbreak 3g 3.1 lukt niet

jailbreak 3g 3.1 lukt niet discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Iphone gebruikers, Ik wilde vandaag mijn iphone 3g waarop versie 3.1 zit gaan jailbreaken, maar het lukt maar niet. Ik heb de nodige instructies ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 October 2009, 19:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Berichten: 36
Standaard jailbreak 3g 3.1 lukt niet

Beste Iphone gebruikers,

Ik wilde vandaag mijn iphone 3g waarop versie 3.1 zit gaan jailbreaken, maar het lukt maar niet. Ik heb de nodige instructies uitgevoerd en wordt er gevraagd dat ik mijn iphone aan en dan weer uit moet zetten zodat je cydia erop ziet, maar dat heb ik meerdere malen gedaan maar zie het niet. Daarnaast wil ik het terugdraaien van 3.1 naar 3.0 zover ik weet ik het dan jailbreaken beter, maar dat lukt ook niet. Heeft iemand er een oplossing voor.

alvast bedankt mensen!

Grt,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 October 2009, 22:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Berichten: 36
Standaard Jailbreak 3.1 3g

Ik heb een keer al hierover een topic gemaakt maar vreemd genoeg krijg ik hier geen reactie op terug van de lezers.

Ik heb een iphone 3g en was al eens een x gejailbreaked, maar had het eraf gehaald.

Ik heb de software 3.1 en wil het jailbreaken maar het lukt maar niet. Ik heb het via deze website gedaan met redsnow maar ik zie cydia niet als icoon op mijn telefoon.

Kan iemand mij wegwijs maken met het jailbreaken van mijn iphone 3.g versie 3.1 via windows vista.

Tot horens,
  #3  
Oud 6 October 2009, 22:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

//Topics samengevoegd + verplaatst naar Jailbreak.

Zet er een custom FW op die je hier kan downloaden (shift+tegelijk herstel in drukken) dan je gedownloade custom FW kiezen. Andere manier is er niet voor Windows + FW 3.1!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 7 October 2009, 15:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2008
Berichten: 24
Standaard

is dit een jailbreak methode voor de 3G 3.1??
  #5  
Oud 7 October 2009, 15:36
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: Breda
Berichten: 14
Standaard

Yeps dat werkt gewoon heb ik ook gedaan!
Alleen geen netwerk meer, dit komt doordat er nog geen unlock is.
  #6  
Oud 7 October 2009, 15:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2008
Berichten: 24
Standaard

ja maar heb een originele t-mobile iphone. heb dan geen unlock nodig toch?
  #7  
Oud 7 October 2009, 17:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
//Topics samengevoegd + verplaatst naar Jailbreak.

Zet er een custom FW op die je hier kan downloaden (shift+tegelijk herstel in drukken) dan je gedownloade custom FW kiezen. Andere manier is er niet voor Windows + FW 3.1!
als ik het allemaal goed heb begrepen zou je tel eerst gejailbreaked moeten zijn voor dat je de custom fw 3.1 erop gaat zetten
  #8  
Oud 7 October 2009, 17:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2008
Berichten: 24
Standaard

uiteindelijk was het een fluitje van een cent
  #9  
Oud 7 October 2009, 17:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2008
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oemba Bekijk bericht
als ik het allemaal goed heb begrepen zou je tel eerst gejailbreaked moeten zijn voor dat je de custom fw 3.1 erop gaat zetten
https://forum.iculture.nl/f14/i...eak-3-1-a.html
volg de stappen die Azimi heeft geplaatst. heb ik net gedaan en zie cydia staan. was heel simpel. wel ervoor zorgen dat ie in DFU mode zit en dat je een wit scherm ziet.
  #10  
Oud 9 October 2009, 20:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Berichten: 36
Standaard

Misschien om even te mededelen. Ik had mijn iphone 3g gejailbreaked, maar had het weer weggehaald. Nu wil ik het terug, maar 100 x redsnow geprobeerd lukt echt niet. Ongelofelijk. Ik zie het ook niet op yutube. Heel vreemd allemaal. En als ik het met azimi probeer lukt het eigenlijk ook niet.

Misschien heel stom, maar staat het ergens stap voor stap. (Kom niet met jailbreak op de from, want is al vaak geprobeerd)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Jailbreak lukt niet! MrDee Jailbreak 3 8 March 2011 13:06
jailbreak lukt niet 4.2.1 djkevin33 Jailbreak 17 26 January 2011 16:47
Jailbreak lukt niet rensvj Archief 5 8 February 2010 17:02
Help!!! Jailbreak lukt niet! RPhone Archief 1 28 January 2010 15:44
iPhone: 2.2.1 Jailbreak lukt niet sodammedinsane Jailbreak 30 10 June 2009 23:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:05.