Blackra1n vs Pwnagetool 3.1.4

Blackra1n vs Pwnagetool 3.1.4 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Er zijn nu twee manieren op een 3GS met 3.1.2 te jailbreaken, maar welke van de twee is de beste manier? Ik heb een iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 October 2009, 10:49
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 34
Standaard Blackra1n vs Pwnagetool 3.1.4

Er zijn nu twee manieren op een 3GS met 3.1.2 te jailbreaken, maar welke van de twee is de beste manier?

Ik heb een iPhone 3GS met FW 3.1.2, ik zit bij T-Mobile, dus unlocken is niet nodig. Ik heb geen eerder jailbroken firmware waar ik naar kan restoren.
Momenteel heb ik Blackra1n op mijn iPhone losgelaten, vooral ook omdat het met Pwnagetool niet lukte (1604 error).

Is het verstandig om het nogmaals te proberen met de Pwnagetool?
Zo ja, waarom?
Of maakt het eigelijk niet zoveel uit?

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 October 2009, 12:03
» iPhone 5 16GB (Zwart)  
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Locatie: vlissingen
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar jokko
Standaard

en werkt dat dan ook voor de touch met 3.1.1?
aangezien daar nog geen definitieve jailbreak voor was!
  #3  
Oud 14 October 2009, 14:40
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Als je niet wil unlocken maakt het allemaal niet veel uit. Maw, je kan het dus met Blackra1n doen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jokko Bekijk bericht
en werkt dat dan ook voor de touch met 3.1.1?
aangezien daar nog geen definitieve jailbreak voor was!
iPod touch van de eerste generatie? Updaten met iTunes en dan jailbreaken met Blackra1n.
  #4  
Oud 15 October 2009, 20:16
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 34
Standaard

Maar eigenlijk maakt het dus niet uit welke van de twee je gebruikt, zolang het maar jailbreekt?

Want ik las namelijk dat Blackra1n 'quick and dirty' is. Klopt dat dan niet? Of is de Pwnagetool eigenlijk net zo dirty?
  #5  
Oud 15 October 2009, 20:19
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Vergeet ook niet dat Pwnagetool kan activeren en Blackra1n niet.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 16 October 2009, 11:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Berichten: 8
Send a message via twitter to tbg73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Vergeet ook niet dat Pwnagetool kan activeren en Blackra1n niet.

wat bedoel je met Pwnagetool kan activeren

wat is het doel daarvan dan??
  #7  
Oud 16 October 2009, 11:45
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbg73 Bekijk bericht
wat bedoel je met Pwnagetool kan activeren

wat is het doel daarvan dan??
Als je een toestel uit de US of UK hebt moet je met eigenlijk activeren met de originele simkaart. Omdat de meesten die natuurlijk niet hebben kan de custom firmware dit ook voor jou doen
__________________

  #8  
Oud 16 October 2009, 12:41
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Je kunt net als mij gewoon jailbreaken met Blackra1n ik zit ook bij T-Mobile en heb 2 dagen daarvoor mijn iphone geunlockt via T-Mobile deze is er ook niet afgegaan toen ik de blackra1n erop zette en alles doet het normaal, blackra1n doet er heel snel over en heel gemakkelijk om het te doen dat unlocken vondt ik zelfs nog moeilijker
  #9  
Oud 16 October 2009, 14:00
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Ik kan alleen maar zeggen dat naar eerdere JB's via Pwnage ik nu blackra1n heb gebruikt.
werkte meteen en ook een stuk sneller zonder dat je zelf een custom fw maakt of moet installeren en alle info terugzetten.
dit was echt een werkje van nix en hopelijk blijft Geohot actief want dit was echt simpel.
  #10  
Oud 16 October 2009, 14:30
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 142
Standaard

Maar waarom hoef je bij Blackra1n niet alle info terug te zetten. Dat moet toch bij een firmware upgrade altijd? Of begrijp ik dat je met blackra1n je firmware op de normale manier upgrade in itunes, alles software blijft staan en hierover blackrain gooit.

Betekend dat ook dat al je cydia software ook blijft staan?

Dat activeren begrijp ik ook nog niet hoor. Moet ik dat met mijn belgische simloockvrije iphone nou ook doen?

Waarvoor dient eigelijk de vraag bij PwnageTool of je iphone al eerder gePwned is? Wat gebeurd er als je hier de foute keuze maakt?
  #11  
Oud 16 October 2009, 14:33
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingster Bekijk bericht
Maar waarom hoef je bij Blackra1n niet alle info terug te zetten. Dat moet toch bij een firmware upgrade altijd? Of begrijp ik dat je met blackra1n je firmware op de normale manier upgrade in itunes, alles software blijft staan en hierover blackrain gooit.

Betekend dat ook dat al je cydia software ook blijft staan?

Dat activeren begrijp ik ook nog niet hoor. Moet ik dat met mijn belgische simloockvrije iphone nou ook doen?

Waarvoor dient eigelijk de vraag bij PwnageTool of je iphone al eerder gePwned is? Wat gebeurd er als je hier de foute keuze maakt?
als jij een belgisch toestel hebt updaten in iTunes naar de officiele 3.1.2
daarna blackra1n erover
daarna moet je wel via cydia opnieuw je cydia apps installeren
als je aptbackup gebruikt kun je via cydia ook een backup van je cydia apps maken

jij hoeft dus niet te activeren
  #12  
Oud 16 October 2009, 15:00
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 142
Standaard

Duidelijk ;-)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: PwnageTool 4.1 Doblie Unlock 0 22 September 2010 17:18
PwnageTool afbeeldingen [S]joerd Ringtones en Wallpapers 3 18 November 2009 18:21
PwnageTool.app john88 Unlock [archief] 1 26 January 2009 22:28
Alle iDevices: Quickpwn of pwnagetool ? jules_holden94 Jailbreak 9 26 November 2008 14:36
Pwnagetool crane Archief 2 1 October 2008 23:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:52.