error 1604 bij restore

error 1604 bij restore discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik had hier een iPhone 2G uit de US met FW 2.1 waarvan de USB niet gedetecteerd kon worden. Dus ik googlede even ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 October 2009, 17:42
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 1
Standaard error 1604 bij restore

Hallo allemaal,


Ik had hier een iPhone 2G uit de US met FW 2.1 waarvan de USB niet gedetecteerd kon worden. Dus ik googlede even en zag een bericht van het iPhone Dev Team dat je iTunes zorgeloos naar 9.0.1 kon updaten. Dus ik heb de boel geupdate en tot mijn grote verbazing stonden er plots geen icoontjes meer op de iPhone. Via iTunes werd wel aangegeven dat er applicaties, muziek en "overige" op het apparaat staat. Rebooten hielp niet, dus ik besloot maar te updaten naar 3.0. Meteen bij het shift+restore kreeg ik de error 1604, waarna ik elke keer Steve Jobs met een tekstballonnetje met russische tekst te zien krijg wat volgens mij de DFU mode is. Echter werkt er nu helemaal niks meer. vervolgens weer unlocken via redsn0w werkt ook niet. Hij blijft hangen op het moment dat er "downloading jailbreak data" op het iPhone-scherm verschijnt.

mvg

Egidius86
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 October 2009, 12:00
yek yek is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2008
Berichten: 11
Standaard

Google op iTunes 7.5 en download.
Installeer 'm i.p.v. je huidige iTunes.
Zoek op dit forum naar Michael's custom firmware en download.
Zet je iPhone in DFU en installeer die custom firmware.
Je hebt nu een geunlockte 2.1 2G.
  #3  
Oud 31 October 2009, 12:02
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

 Verplaatst naar: Jailbreak

Update met een custom firmware naar firmware 3.1.2. De foutmelding kan je oplossen met iReb.
  #4  
Oud 31 October 2009, 12:06
yek yek is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2008
Berichten: 11
Standaard

iReb op Windows geeft bij mij geen wit scherm.
iReb op Mac geeft een foutmelding over bestandsnamen/paden.
  #5  
Oud 31 October 2009, 12:18
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yek Bekijk bericht
iReb op Windows geeft bij mij geen wit scherm.
iReb op Mac geeft een foutmelding over bestandsnamen/paden.
Als je iReb onder windows gebruikt kan je het beste iTunes uitschakelen en alle processen die op de achtergrond lopen van iTunes ook uitzetten. Op deze manier krijg ik altijd netjes een wit scherm
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #6  
Oud 2 November 2009, 21:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 50
Standaard

is (of was) er iReb voor de mac? Ik kom op iH8sn0w alleen de melding tegen dat deze in ontwikkeling is...
  #7  
Oud 4 November 2009, 13:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Berichten: 9
Standaard

Ik heb ook een probleem met iReb, wat ik ook doe, mijn US iPhone geeft gewoon geen wit scherm, ook niet als deze dus op de DFU stand staat.
  #8  
Oud 4 November 2009, 22:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 189
Standaard

hoe kan ik een wit scherm krijgen bij de 3GS ?
  #9  
Oud 4 November 2009, 22:14
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blaster Bekijk bericht
hoe kan ik een wit scherm krijgen bij de 3GS ?
Door iReb te gebruiken
  #10  
Oud 4 November 2009, 22:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 189
Standaard

Welke iReb ? Daar staat alleen de 2G en de 3G en de iPod Touch....
  #11  
Oud 4 November 2009, 22:32
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blaster Bekijk bericht
Welke iReb ? Daar staat alleen de 2G en de 3G en de iPod Touch....
Je hebt helemaal gelijk, je hebt een 3GS. Maar wat is je probleem eigenlijk met de iPhone?
  #12  
Oud 4 November 2009, 22:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 189
Standaard

Ik kan die Custom Firmware er niet op installeren. Ik heb de 3.1.2 update gedaan via iTunes nu wil ik herstellen via de Custom FW maar het lukt me niet. Het balkje gaat altijd heen en weer er staat iPhone op Herstel Voorbereiden maar er gebeurt nix...

Ik snap het niet.
  #13  
Oud 4 November 2009, 22:37
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blaster Bekijk bericht
Ik kan die Custom Firmware er niet op installeren. Ik heb de 3.1.2 update gedaan via iTunes nu wil ik herstellen via de Custom FW maar het lukt me niet. Het balkje gaat altijd heen en weer er staat iPhone op Herstel Voorbereiden maar er gebeurt nix...

Ik snap het niet.
Gebruik dan Blackra1n om te jailbreaken..?
  #14  
Oud 4 November 2009, 22:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 189
Standaard

Dat werkt niet eh.. , als ik de originele FW erop heb staan daan staat er zo van Emergency Call, als ik Blackra1n gebruik staat het er nog steeds op...
  #15  
Oud 4 November 2009, 22:39
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blaster Bekijk bericht
Dat werkt niet eh.. , als ik de originele FW erop heb staan daan staat er zo van Emergency Call, als ik Blackra1n gebruik staat het er nog steeds op...
Blackra1n RC3 activeert ook
  #16  
Oud 4 November 2009, 22:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 189
Standaard

Hmm, eens proberen... Ik laat u drekt in een minuutje iets weten

Moet ik de iPhone in iets speciaal zetten ofzo bij Blackra1n ? DFU ofzo ? Of moet ie gwn op de Emergency Call scherm staan ?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 4 November 2009 om 22:44. Reden: samenvoegen
  #17  
Oud 4 November 2009, 22:44
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blaster Bekijk bericht
Moet ik de iPhone in iets speciaal zetten ofzo bij Blackra1n ? DFU ofzo ? Of moet ie gwn op de Emergency Call scherm staan ?
Nope, is binnen de 30 seconden gebeurd
  #18  
Oud 4 November 2009, 22:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 189
Standaard

Oooh man EINDELIJK DANK U DANK U DANK U !, en ik maar te klooien een hele dag ^^
  #19  
Oud 5 May 2010, 13:54
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Zulte, Belgi
Berichten: 174
Standaard

Ik heb hier een iPhone 2G US 16GB van een collega die geupdate is naar 3.1.3 maar die ervoor uiteraard unlocked en misschien gejailbreaked was.
Nu wil ik die restore met de custom fw van hier op't forum doen maar ik krijg de bekende 1604 error.
Moet ik dit nu met blackrain doen? Ik las daarnet in het Blackrain topic dat Redsnow veel beter zou werken?

Kan iemand me duidelijkheid scheppen? Bedankt voor jullie snelle antwoord.

Frederik

Laatst gewijzigd door HowowcanIgo; 5 May 2010 om 14:33.
  #20  
Oud 5 May 2010, 14:59
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HowowcanIgo Bekijk bericht
Ik heb hier een iPhone 2G US 16GB van een collega die geupdate is naar 3.1.3 maar die ervoor uiteraard unlocked en misschien gejailbreaked was.
Nu wil ik die restore met de custom fw van hier op't forum doen maar ik krijg de bekende 1604 error.
Moet ik dit nu met blackrain doen? Ik las daarnet in het Blackrain topic dat Redsnow veel beter zou werken?

Kan iemand me duidelijkheid scheppen? Bedankt voor jullie snelle antwoord.

Frederik
1604 foutmeldingen kan je oplossen met iReb.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Onbekende fout bij restore (Error 9) Fool iPhone algemeen 30 29 May 2011 22:41
iPhone: Error 21 bij restore met custom firmware Lowlands Jailbreak 4 19 March 2011 14:36
iPhone: Error 1604 isezumi Jailbreak 6 30 June 2010 16:30
iPod touch: Ipod Touch 2g 16gb error 1604 bij herstellen of updaten synhio Jailbreak 1 5 October 2009 23:12
Error (6) bij restore van 1.1.3 (iTunes) naar 1.1.1 whitehouse Jailbreak [archief] 6 26 March 2009 08:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:52.