Na jailbreak geen menu

Na jailbreak geen menu discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb precies alles goed gedaan op how to jailbreak ... na de instructies kreeg ik op iphone 3g dit: downloading jailbreak data... nadat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 October 2009, 12:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 9
Standaard Na jailbreak geen menu

hallo,

ik heb precies alles goed gedaan op how to jailbreak...
na de instructies kreeg ik op iphone 3g dit:
downloading jailbreak data...
nadat dit klaar was start het iphone zichzelf weer op
en dan krijg ik weer alleen die itunes en kabel op scherm zonder die schuifbar waar je noodnummer kon bellen...wat heb ik fout gedaan?
wat is er aan de hand? dit heb ik vaak herhaalt

alvast bedankt

mvg,

Yondaime
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 October 2009, 13:40
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Niks fout gedaan, staat wsch nog in restore modus.

Probeer eens QuickPwn te dowloaden. Dan opstarten en krijg je advies om power en homebutton tegelijk in te drukken totdat appeltje verschijnt, je iPhone start weer opnieuw op. QuickPwn verder afsluiten, niks mee doen verder!

Dit is een goede manier om uit de restore modus te komen.
  #3  
Oud 23 October 2009, 13:48
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je toevallig Blackra1n gedraaid? Die activeert namelijk niet.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #4  
Oud 23 October 2009, 13:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Heb je toevallig Blackra1n gedraaid? Die activeert namelijk niet.
blackrain? nee, maar als ik em eenmaal heb wanneer en in welke situatie moet ik hem gebruiken?

Laatst gewijzigd door Yondaime; 23 October 2009 om 13:59.
  #5  
Oud 23 October 2009, 15:04
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Lees mijn eerdere antwoord eens door....

Edit: o.b.v. je beschrijving denk ik dat je firmware 3.0 erop heb gezet en daarna redsn0w hebt gedraaid. Die eindigt soms in restore modus (met stekkertje). Zie ook mijn eerdere advies om je iPhone uit deze restore modus te halen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yondaime Bekijk bericht
blackrain? nee, maar als ik em eenmaal heb wanneer en in welke situatie moet ik hem gebruiken?

Laatst gewijzigd door pclahsen; 23 October 2009 om 15:24.
  #6  
Oud 23 October 2009, 15:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Lees mijn eerdere antwoord eens door....
ik heb het gedaan maar dan komt er een fout dat een ipsw bestand niet matchen met elkaar.
die zegt dat het ipsw moet beginnen bij iphone1,2_3.0
dus heb ik hem van internet gedownload en dan zegt die firmware error string

Laatst gewijzigd door Yondaime; 23 October 2009 om 15:15.
  #7  
Oud 23 October 2009, 15:28
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Wat heb je nu precies gedaan? Wees precies met je info

Nogmaals:

1. restoren met 3.0 firmware (te vinden op dit forum in de Wiki) via iTunes.
2. jailbreaken met RedSn0w
3. uit recovery halen met Quickpwn, Quickpwn niet verder uitvoeren! Dus alleen maar de 1e boodschap uitvoeren (zie boven, knopjes 15 sec lang indrukken). Je iPhone start weer op en Quickpwn mag gesloten.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yondaime Bekijk bericht
ik heb het gedaan maar dan komt er een fout dat een ipsw bestand niet matchen met elkaar.
die zegt dat het ipsw moet beginnen bij iphone1,2_3.0
dus heb ik hem van internet gedownload en dan zegt die firmware error string
  #8  
Oud 23 October 2009, 16:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Wat heb je nu precies gedaan? Wees precies met je info

Nogmaals:

1. restoren met 3.0 firmware (te vinden op dit forum in de Wiki) via iTunes.
2. jailbreaken met RedSn0w
3. uit recovery halen met Quickpwn, Quickpwn niet verder uitvoeren! Dus alleen maar de 1e boodschap uitvoeren (zie boven, knopjes 15 sec lang indrukken). Je iPhone start weer op en Quickpwn mag gesloten.
wat ik precies heb gedaan als eerste is dit:
1. aansluiten en dan shift+herstellen
2. naar iPhone1,2_3.0_7A341_Restore
3. na de installatie krijg ik bericht "iphone kan niet herstelt worden door onbekende fout code 1015" en dan ok gedrukt daarna itunes afgesloten en dan redsnow
4. browsen van dezelfde data
5. bovenste vak caidy of zo (vergeten)
6. home knop power ding gedaan
7. begint de jailbreaken met downloading jailbreak data...
8. na jailbreaken gaat ie opnieuw starten en dan krijg ik alleen een usb en itunes pictogram...er is geen schuifbar meer...

daarna wist ik niet meer wat ik moest doen

iemand verteld quickpwn...

9. aansluiten next
10. matchende bestand ipsw zoeken
11. 2 fouten over niet matchende bestand of iets over ipsw not strings (vergeten) dus kom er niet verder

nog iemand?

Laatst gewijzigd door iMario; 23 October 2009 om 21:00. Reden: Gebruik voortaan de Edit/MQuote-knop.
  #9  
Oud 23 October 2009, 19:50
Bertje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 157
Standaard

Begin even overnieuw, en voer de stappen uit zoals hier in de wiki handleidingen staan.
  #10  
Oud 23 October 2009, 20:21
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Je doet t echt helemaal goed tot de stap dat je quickpwn aansluit.

Dan krijg je een bericht dat je de iPhone opnieuw moet starten door de beide knoppen in te drukken.

Dat doe je dan.

Dan zie je het appeltje en start je iphone op. Terwijl dit gebeurt sluit je quickpwn direct af!!! Dus niet nog eens iets doen met quickpwn.

Nu ben je klaar.



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yondaime Bekijk bericht
nog iemand?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geheim menu jailbreak?! ProMac Jailbreak 4 4 October 2010 10:09
In mail bovenaan geen menu Sanne3 Archief 3 26 January 2010 15:04
Geen menu SonnyDean Archief 2 29 July 2008 11:05
geen 2de menu blad??? cederique Archief 5 19 March 2008 20:36
Geen Edge menu met StealthSiM mkouwenhoven iPhone algemeen 10 21 January 2008 11:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:06.