geen 2de menu blad???

geen 2de menu blad??? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) help, ik heb via mijn installer wat app's geinstald, maar normaal krijg je zon 2de menu blad, maar ik krijg dit niet ???...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 March 2008, 17:36
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 104
Standaard geen 2de menu blad???

help, ik heb via mijn installer wat app's geinstald, maar normaal krijg je zon 2de menu blad, maar ik krijg dit niet ???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 March 2008, 18:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Zevenaar
Berichten: 18
Standaard

Ik neem aan dat het eerste blad al wel vol is? Bij mij ging het openen van het tweede blad automatisch.
  #3  
Oud 19 March 2008, 19:06
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Essers Bekijk bericht
Ik neem aan dat het eerste blad al wel vol is? Bij mij ging het openen van het tweede blad automatisch.
wel ja het 1ste is vol, en bij min vorige iphone ging da ook van zelf maar nu niet, en het icoontje van me installer zie ik nu niet meer staan
  #4  
Oud 19 March 2008, 19:34
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Welke fimware heb je?

Greetz, Stiruam
  #5  
Oud 19 March 2008, 19:44
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 104
Standaard

1.1.2 en is met ziphone geunlockt en zo, maar keb nu is geupdat naa 1.1.4 en ben nu bezig opnieuw te unlocken, we zien wel
  #6  
Oud 19 March 2008, 21:36
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

1.1.2 had je hiet summerboard voor nodig. Vanaf 1.1.3 is het standaard.. Dus moet nu lukken
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
In mail bovenaan geen menu Sanne3 Archief 3 26 January 2010 16:04
iPhone: Na jailbreak geen menu Yondaime Jailbreak 9 23 October 2009 21:21
Geen menu SonnyDean Archief 2 29 July 2008 12:05
Geen Edge menu met StealthSiM mkouwenhoven iPhone algemeen 10 21 January 2008 12:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:55.