Activeren met originele simkaart

Activeren met originele simkaart discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb een iphone 3gs (3.1.2) een tijd terug van iemand gekocht. Deze persoon had te telefoon toen met zijn T-mobile sim (abbo) geactiveerd. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 December 2009, 11:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Berichten: 13
Standaard Activeren met originele simkaart

Hey,
Ik heb een iphone 3gs (3.1.2) een tijd terug van iemand gekocht. Deze persoon had te telefoon toen met zijn T-mobile sim (abbo) geactiveerd.
Ik heb vodafone dus had hem met snow simlockvrij gemaakt. Alles werkte perfect (push Wi-Fi ect) Nu had ik gister een vastloper en moest ik hem herstellen. En dus activeren m.b.v blackra1n. Dat gaat allemaal goed ook met snow ect. Echter heb ik nu geklooi met push en Wi-Fi (jah, pushfix ect geprobeerd maar niet het gewenste effect) Is het mogelijk dat als ik een tmbile prepaid haal, me telefoon herstel ik dan m.b.v die sim de iphone kan activeren via itunes? Want dan werkt push ect weer.

Kevin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 December 2009, 11:25
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Normaal gezien moet dat lukken. King1987 heeft dat geprobeerd en dat werkte probleemloos.
  #3  
Oud 17 December 2009, 11:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Normaal gezien moet dat lukken. King1987 heeft dat geprobeerd en dat werkte probleemloos.
Ok, dan ga ik straks ff zo'n sim halen en proberen. Ik post mijn bevindingen wel.
  #4  
Oud 20 December 2009, 18:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 1
Standaard

Heeft het gewerkt?
  #5  
Oud 20 December 2009, 22:33
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Met een amerikaanse iPhone en een AT&T kaartje werkt het perfect. Ik had geen YouTube en geen GPS. Na veel gekloot en irritatie viel het kwartje: gewoon activeren met de originele simkaart die bij de iPhone hoort. (athans, de provider dan he )
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 20 December 2009, 22:38
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Maar is hij dan nog steeds geactiveerd als je de iPhone reboot?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 20 December 2009, 22:39
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

De activatie blijft, maar je hebt Blackra1n wel nodig om de iPhone door te starten. Maar met behoud van GPS en YouTube. (niet dat ik mn iPhone uit zet ^^)
  #8  
Oud 30 December 2009, 20:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Berichten: 13
Standaard

Ik kan nu ook bevestigen dat het werkt. Het leek bij mij wel als of Snow de certificaten veranderde(verwijderde?. Wat ik gedaan heb is het volgende:
*Iphone herstellen.
*Activeren met T-Mobile.
*Iphone jailbreaken.
*Pushapp instaleren en gebruiken via Wi-Fi.
*Via openssh de certificaten voor push en youtube eruit gehaald(backup).
*Push uitgezet en pushapps verwijderd.
*Iphone simlockvrij gemaakt (snow)
*Certificaten opnieuw injecteren.
*Pushapp instaleren

Werkt nu al een paar dagen perfect op deze manier
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facetime activeren met buitenlandse simkaart Jensengels iPhone algemeen 4 24 November 2012 12:19
Iphone activeren met simkaart VOOR omzetting van telefoonnummer mo-oiste iPhone algemeen 1 14 September 2010 22:58
iPhone 3G: Hoe activeren met eigen simkaart? spastic17 Unlock 0 20 June 2010 17:33
Activeren met AT&T simkaart tjr iPhone algemeen 3 22 October 2008 07:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:46.