Activeren met AT&T simkaart

Activeren met AT&T simkaart discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Lekkere noob vraag om binnen te komen (nu maar hopen dat dit het goede forum is hiervoor): Klopt het dat je een iPhone 3G uit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 October 2008, 18:27
tjr tjr is offline
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Delft
Berichten: 42
Standaard Activeren met AT&T simkaart

Lekkere noob vraag om binnen te komen (nu maar hopen dat dit het goede forum is hiervoor): Klopt het dat je een iPhone 3G uit de USA met een AT&T simkaart niet kan activeren hier in nederland achter iTunes? Je moet hem dan dus activeren door hem eerst te jailbraken en daarna een activatie applicatie te draaien toch? Of heb ik alles mis?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 October 2008, 19:19
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Klopt, lees deze handleiding maar eens door om alles voor elkaar te krijgen: iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your 2.1 3G iPhone Using QuickPwn (Windows)
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 21 October 2008, 22:56
tjr tjr is offline
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Delft
Berichten: 42
Standaard

Ah dank je voor het snelle antwoord. Ik had dit dus eigenlijk in de states moeten doen toen mijn AT&T sim-kaartje nog bereik had?

Gaan we hem gezellig jailbreaken dan maar, mag je hem daarna, na het jailbreaken en activeren weer terug zetten naar een originele firmware eigenlijk of moet hij jailbreaked blijven?
  #4  
Oud 22 October 2008, 07:27
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je kan altijd weer achteraf de originele firmware installeren.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facetime activeren met buitenlandse simkaart Jensengels iPhone algemeen 4 24 November 2012 12:19
Iphone activeren met simkaart VOOR omzetting van telefoonnummer mo-oiste iPhone algemeen 1 14 September 2010 22:58
iPhone 3G: Hoe activeren met eigen simkaart? spastic17 Unlock 0 20 June 2010 17:33
iPhone: Activeren met originele simkaart Drime Jailbreak 7 30 December 2009 20:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:11.