CFW installeren

CFW installeren discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb de CFW al gedownload uit een ander topic( CFW 3.1.3 ) en hier ook alles doorgelezen, alleen ik snap het niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 February 2010, 11:39
stainz's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: onder de rook van R'dam
Berichten: 24
Standaard CFW installeren

Hallo allemaal,

Ik heb de CFW al gedownload uit een ander topic(CFW 3.1.3) en hier ook alles doorgelezen, alleen ik snap het niet helemaal.

Want als ik mn iPhone in DFU aan iTunes hang gaat iTunes downloaden en trek ik dus snel mn iPhone los want dan heb ik dalijk de originele software erop en dan kan mijn simkaart dus ook niet meer. Heb namelijk een geunlockte iPhone op dit moment.

Wat doe ik verkeerd of welke methode moet ik gebruiken om 100% veilig te updaten naar Custom 3.1.3?

Vriendelijke groet,
Baz.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 February 2010, 12:17
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Zet in iTunes automatische updates uit. Zet je iPhone in DFU, hou shift ingedrukt en klik op herstel. Kies nu je custom firmware.
  #3  
Oud 25 February 2010, 12:31
stainz's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: onder de rook van R'dam
Berichten: 24
Standaard

Ben druk bezig ondertussen een Error 1600, iTunes opnieuw instaleren zie ik eigenlijk niet echt zitten. Heb wel 100% zeker een jailbreak op dit moment.
Zou het kunnen schelen dat ik hem niet via een USB 2.0 heb aangesloten of is dit uitgesloten?

Edit:
Andere PC levert Error 1601 op

Laatst gewijzigd door stainz; 25 February 2010 om 12:47.
  #4  
Oud 25 February 2010, 13:33
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Probeer eens met iReb voor je foutcodes.
  #5  
Oud 25 February 2010, 16:59
stainz's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: onder de rook van R'dam
Berichten: 24
Standaard

iReb gebruikt en de software is nu overgezet, heb gebruikt de versie met activatie maar moet nu nog even gaan kijken hoe ik weer verbinding krijg met mijn provider. Heb al Blackra1n geprobeerd maar deze komt niet verder dan "running" en blijft daar erg lang op hangen.
  #6  
Oud 25 February 2010, 18:11
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Door Blacksn0w uit Cydia te installeren. Blackra1n heeft met je probleem niets te maken.
  #7  
Oud 25 February 2010, 19:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Door Blacksn0w uit Cydia te installeren. Blackra1n heeft met je probleem niets te maken.
Werkt Blacksn0w uit cydia nou wel of niet met Custom FW 3.1.3 en met bb 05.11.07?

Want als ik dat doe blijf hij de hele tijd hangen op het apple logo.
Ik dacht dat blacksn0w niet compatible is met 3.1.3
  #8  
Oud 25 February 2010, 19:52
stainz's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: onder de rook van R'dam
Berichten: 24
Standaard

allen bedankt, heb nog nooit zoveel probleme op 1 dag gehad
Na blacksn0w hangt hij in het opstartscherm en daar wil die hoe dan ook niet uit :s dikke pret

ben op moment terug naar 3.1.2 (wederom CFW met activatie) alleen na toepassen van blacksn0w nog steeds geen verbinding.

Laatst gewijzigd door King1987; 26 February 2010 om 12:57. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #9  
Oud 26 February 2010, 01:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stainz Bekijk bericht
ben op moment terug naar 3.1.2 (wederom CFW met activatie) alleen na toepassen van blacksn0w nog steeds geen verbinding.
Herstel netwerkverbindingen misschien dat dat je helpt?
  #10  
Oud 26 February 2010, 10:23
stainz's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: onder de rook van R'dam
Berichten: 24
Standaard

heeft niet mogen baten, ik blijf nog maar even rond zoeken anders ga ik wel langs zo'n winkeltje waar ze tegen betaling breaken/unlocken want zonder telefoon is gewoon erg vervelend.
  #11  
Oud 27 February 2010, 23:59
stainz's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: onder de rook van R'dam
Berichten: 24
Standaard

Ben zelf nog even aan het zoeken naar van alles en nog wat, volgens algemene topics zou ik blackra1n moeten gebruiken (Version 3.1.2 (7D11) op mn iPhone) alleen in de meeste topics gaan ze niet uit van baseband 02.30.03 klopt deze baseband wel voor mij?
En hoe ga ik hem nu het best unlocken (heb op z'n vroegst woensdag mogelijkheid naar een unlock-shop te gaan) msgien proberen te herstellen naar een oudere FW?

Groet,
Baz.
  #12  
Oud 28 February 2010, 09:24
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Je hebt wel de custom nodig mt activatie? Probeer eens die zonder...
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #13  
Oud 28 February 2010, 09:33
stainz's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: onder de rook van R'dam
Berichten: 24
Standaard

ik ga het eens zonder activatie proberen, heb de iPhone gekocht toen hij al ge-jailbreaked en unlocked was dus ben er eigenlijk maar vanuit gegaan dat hij dus niet officieel simlock-vrij was.

update: heb 3.1.2 zonder activatie geinstaleerd nu hangt hij al geruime tijd op "wachten op activatie" weet niet hoelang dit duurt maar heb al met al nog steeds geen verbinding

Update2:
Ik ga het deze week nog 1x proberen zit al zolang zonder telefoon dat ik het echt zat, echter alle handleidingen voor unlocken hebben het over een hogere baseband.

Welke unlocker moet ik hebben als ik op 3.1.2 zit met baseband 02.30.03 ?

Laatst gewijzigd door WDS001; 7 April 2010 om 10:02. Reden: Edit/MQuote-knop gebruiken aub!
  #14  
Oud 7 April 2010, 08:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 1
Standaard

Gewoon ff f0recast 1.1 downloaden, deze app geeft exact aan wat je nodig hebt om te jailbreaken en te unlocken.
Suc6
  #15  
Oud 7 April 2010, 15:34
stainz's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: onder de rook van R'dam
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erix1966 Bekijk bericht
Gewoon ff f0recast 1.1 downloaden, deze app geeft exact aan wat je nodig hebt om te jailbreaken en te unlocken.
Suc6
Heb f0recast gebruikt en deze geeft het volgende aan:

Serial#: xxxxxxxxxxx
Baseband: 02.30.03
Bootloader: 5.9
Model: MB479
Jailbreakable?: YES (Always)
Unlockable?: NO
Tethered?: NO

Ik kan dus helemaal niet unlocken....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: restore 4.1 custom firmware op CFW vdbergen Jailbreak 3 14 November 2010 21:59
Alle iDevices: CFW 4.1 riick Jailbreak 29 22 October 2010 20:30
iPhone: Na installeren CFW steeds reboot Stefan0546 Jailbreak 5 26 June 2010 00:39
Backup 2g naar cfw 3g jefp iPhone algemeen 2 29 January 2009 16:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:29.