Cydia start niet meer

Cydia start niet meer discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok ik weet dat er verschillende topics zijn met deze probleem. Maar ik heb ze allemaal geprobeerd en het werkt bij mij niet. Ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 April 2010, 15:39
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 32
Standaard Cydia start niet meer

Ok ik weet dat er verschillende topics zijn met deze probleem. Maar ik heb ze allemaal geprobeerd en het werkt bij mij niet.

Ik heb via diskaid aantal bestanden weggehaald, en weet zeker dat ik de goede bestanden heb weg gehaald.

Ik had ook geprobeerd met blackrain opnieuw te jailbreaken, maar dat werkte dus ook niet. Is er een manier om cydia nog te opnieuw instaleren ofzo?

mvg,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 April 2010, 15:44
ipwnjnki's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2010
Berichten: 41
Standaard

ja... van voor af aan beginnen. ff FW 3.1.2. weer ergens downloaden , die eropzette.. etc etc...

Helaas ben je de rest wel kwijt maar heb je Cydia wel weer
  #3  
Oud 2 April 2010, 15:46
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 32
Standaard

je kan zeker je gedownloade applicaties cker ook niet backuppen of ni..
want dat zijn dan wel 5 pagina's vol van applicaties die ik opnieuw moet downloaden dan-.-
  #4  
Oud 2 April 2010, 15:52
ipwnjnki's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2010
Berichten: 41
Standaard

nope.. dat wordt echt van voor af aan beginnen , misschien als je de apps op je pc hebt staan, in je itunes, na opnieuw synchen dat het werkt,

mja zie dat je jailbraik hebt, dus je IPA's staan vast wel op je computer
  #5  
Oud 2 April 2010, 15:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 32
Standaard

Nop.. pc crashed.. die oude ipa's allaaanggg poef gegaan..
zucht... opnieuw recovere en JB dus-.-

thanx anyway
  #6  
Oud 2 April 2010, 17:26
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2010
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 81
Send a message via twitter to spitfire1990
Standaard

Kijk hier eens naar ik heb het zelfde probleem gehad dit was voor mij de oplossing (handleiding toegevoegd)

https://forum.iculture.nl/f8/ap...erwijderd.html

suc6..
  #7  
Oud 2 April 2010, 17:32
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 32
Standaard

Ik begrijp de handleiding niet helemaal.. waar moet je die commandlines gaan intypen dan?
  #8  
Oud 2 April 2010, 17:33
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2010
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 81
Send a message via twitter to spitfire1990
Standaard

die commandlines moet je intypen in therminal op je iphone.
  #9  
Oud 2 April 2010, 17:35
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 32
Standaard

wie wat waar? nooit geweten dat het uberhaubt kon op de iphone lol... moest je van te voren iets voor instalerne? of staat dat ergens verborgen (wat ik niet kan vinden)
  #10  
Oud 2 April 2010, 17:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2010
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 81
Send a message via twitter to spitfire1990
Standaard

Therminal kon je downloaden via Cydia als je deze niet hebt werkt deze handleiding alleen nog via ssh. (dan moet je open ssh hebben geinstalleerd op je iphone)
  #11  
Oud 2 April 2010, 17:37
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 32
Standaard

dat word dus recoveren voor mij..-.-
Thanx for all the help my friends
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia probleempjes . Start niet meer op oengabunga Jailbreak apps en thema's 0 15 April 2011 21:14
na install via cydia, start mijn 3gs niet meer op dweas Jailbreak apps en thema's 10 10 January 2011 09:59
Cydia start niet meer op dongilles Jailbreak apps en thema's 2 20 December 2010 11:47
Cydia start niet meer op. Ducosebel Archief 2 30 August 2009 09:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:29.