Blackra1n loop steeds stuk

Blackra1n loop steeds stuk discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeft iemand al eerder deze melding gezien tijdens het runnen van BlackRa1n: In blackra1n.exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 April 2010, 19:31
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 82
Standaard Blackra1n loop steeds stuk

Heeft iemand al eerder deze melding gezien tijdens het runnen van BlackRa1n:
In blackra1n.exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.

Op meerdere PC's zowel winxp als win7.

ik kan zo mijn iphone niet rebooten, erg vevelend dus !!!!!!!!!!!

iemand een idee hoe ik dit kan oplossen. Als admin uitvoeren en zo heb iki al geprobeerd, helaas geen resultaat
__________________
SDDU

Laatst gewijzigd door WDS001; 3 April 2010 om 19:33. Reden: [/SIZE]codes weggehaald
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 April 2010, 19:35
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

 Verplaatst naar: Jailbreak dqsfaegw d
  #3  
Oud 3 April 2010, 20:51
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

heb jij rechtermuisknop -- eigenschappen -- compatibiliteit al nagekeken?
Anders zet je: Dit programma uitvoeren in: Windows XP en dan weer proberen!!


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
Heeft iemand al eerder deze melding gezien tijdens het runnen van BlackRa1n:
In blackra1n.exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.

Op meerdere PC's zowel winxp als win7.

ik kan zo mijn iphone niet rebooten, erg vevelend dus !!!!!!!!!!!

iemand een idee hoe ik dit kan oplossen. Als admin uitvoeren en zo heb iki al geprobeerd, helaas geen resultaat
  #4  
Oud 4 April 2010, 21:49
loek2009's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 54
Standaard

Onder XP is dit ook het geval... Mijn vriendin heeft het op 2 verschillende pc's geprobeerd met dezelfde uitkomst...
  #5  
Oud 4 April 2010, 22:30
C4Y C4Y is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 9
Standaard

hen het probleem ook met windows 7
de ASL.dll is niet aanwezig
  #6  
Oud 4 April 2010, 22:34
loek2009's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 54
Standaard

asl.dll, klopt idd, wellicht is die te downloaden / installeren en dat ie het daarna wel doet
  #7  
Oud 4 April 2010, 22:37
C4Y C4Y is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door loek2009 Bekijk bericht
asl.dll, klopt idd, wellicht is die te downloaden / installeren en dat ie het daarna wel doet
working on it as we speek
  #8  
Oud 4 April 2010, 22:40
C4Y C4Y is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 9
Standaard

nog makkelijker een oplossing voor het ASL.DLL probleem

Hier
  #9  
Oud 4 April 2010, 22:45
loek2009's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 54
Standaard

die ga ik later even testen, maar ga ervan uit dat het dan wel werkt.. wat ik zag, was overtuigend genoeg (pad waar blackra1n moet worden gekopieerd om die een handje te helpen asl te vinden...)

bedankt voor de tip!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone Loop area08.rst iPhone algemeen 5 30 April 2011 13:47
Iphone start steeds opnieuw op! Word steeds erger! djico iPhone algemeen 1 22 August 2010 22:11
loop Mil iPhone algemeen 0 12 June 2010 10:56
iPhone: Blackra1n loop - 3Gs loopt vast dekac Jailbreak 59 25 May 2010 21:42
Iphone in de Loop BjornBorg Unlock [archief] 1 7 December 2007 21:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:05.