Blackra1n probleem

Blackra1n probleem discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedendag, Ik ben in bezit van een iPhone 3GS 16GB(UK) met de fw versie 3.1.2. Dit heeft altijd goed gewerkt d.m.v. blackra1n. Nadat ik een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 April 2010, 22:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Alkmaar
Berichten: 149
Standaard Blackra1n probleem

Goedendag,

Ik ben in bezit van een iPhone 3GS 16GB(UK) met de fw versie 3.1.2.
Dit heeft altijd goed gewerkt d.m.v. blackra1n.

Nadat ik een reset had uitgevoerd op mijn iPhone werd deze gereboot.
Daarna ik keurig Blackra1n draaien.
Toen kwam het probleem Geohot plaatje kwam tevoorschijn na een tijdje kwam er een wit rondje middenin.
Na een tijdje sprong de iPhone weer terug naar recovery mode.

Toen dacht ik dan ga ik maar mijn fw terug zetten.
Toen ik dit geprobeerd had krijg ik allemaal 1600/1601/1604 meldingen.
Ik heb op het internet alle mogelijke fixes toegepast maar niks wilde werken.

Ben nu een beetje ten einde raad.
Kan iemand mij hiermee helpen?

Ik hoor het wel.

Groetjes,
Shrekkie
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 April 2010, 22:42
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Custom 3.1.3 geprobeerd?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 18 April 2010, 00:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Alkmaar
Berichten: 149
Standaard

Nog niet geprobeerd.
Als ik die probeer kan ik toch niks meer met me telefoon of heeft die 3.1.3 de oude bootrom?
  #4  
Oud 18 April 2010, 02:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Alkmaar
Berichten: 149
Standaard

Ik heb toevallig een custom fw van 3.1.3 met activatie geprobeerd te installeren.
Ik krijg zowel in recovery mode als in DFU mode fout code 1600.
  #5  
Oud 18 April 2010, 12:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2010
Locatie: Tongeren
Berichten: 46
Standaard

Bij installatie van custom FW moet je iReb eerst draaien.

Download: iH8sn0w.com | Jailbreak your iPod touches and iPhones

Tutorial: zie forum of youtube
  #6  
Oud 18 April 2010, 12:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Alkmaar
Berichten: 149
Standaard

Bedankt.
Ik heb even op youtube gezocht op iReb.

Dus de bedoeling is dat ik mijn SHSH file van de iPhone pak.
Moet ik die gewoon op me bureaublad laten staan of moet deze nog in een speciale map gezet worden?
Ik word niet helemaal duidelijk van die youtube filmpjes.
  #7  
Oud 18 April 2010, 18:42
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Neen, niet de SHSH...En ook niet Fix recovery mode loop. Klik gewoon op jouw versie van de iPhone.
  #8  
Oud 18 April 2010, 18:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Alkmaar
Berichten: 149
Standaard

Wil ik wel doen maar de 3GS staat er neit tussen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Blackra1n probleem Rexylian Unlock 4 7 April 2010 13:21
probleem jailbrake blackra1n tvbleu Archief 1 14 February 2010 12:41
reboot probleem na jailbreak met blackra1n (jonne) Archief 4 15 January 2010 11:06
Probleem met Blackra1n Alexbombali Archief 1 11 October 2009 16:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:26.