Nieuwe iphone

Nieuwe iphone discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey jongens. Ik heb vandaag een iphone 3g gekocht voor niet heel veel geld van een vriend die zijn iphone helemaal had geupdate waardoor hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 May 2010, 21:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 29
Standaard Nieuwe iphone

Hey jongens.
Ik heb vandaag een iphone 3g gekocht voor niet heel veel geld van een vriend die zijn iphone helemaal had geupdate waardoor hij hem niet meer werkend kreeg.

Hoe de stand nu is is dat de iphone 3G helemaal is geupdate op FW 3.1.3 en als ik hem aanzet moet ik hem activeren. Naja ik ben al de hele middag bezig maar ik kom maar niet verder. Als ik via Snowbreeze een FW heb gemaakt en die vanuit DFU mode erop wil knallen krijg ik telkens een foutmelding met 1601. en blackra1n gebeurd er niks dan start ie op nieuw op met een zwart scherm en dan kan ik hem uiteindelijk weer uitzetten en weer aanzetten en dan komt ie weer gewoon bij die sim activeren enzo.

Naja mijn vraag dus hoe moet ik hem jailbreaken en unlocken en natuurlijk activeren?

Alvast hardstikke bedankt voor de hulp!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 May 2010, 21:48
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

16xx foutmeldingen kan je oplossen met iReb. Unlocken zal niet meer lukken op firmware 3.1.3, tenzij je een officieel simlockvrije iPhone hebt (maar dat kan ik niet duidelijk opmaken uit je verhaal..).
  #3  
Oud 6 May 2010, 22:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 29
Standaard

Hey,
Heb idd ook ireb geprobeerd alleen lukt me het niet om het met dat programma te doen alleen krijg ik geen wit scherm op me iphone en het helpt dus ook niet om hem te jailbreaken wat *** maar dat zal dan toch binnen kort wel mogelijk zijn om het te unlocken? En heb idd geen officieel simlockvrije iphone.

Laatst gewijzigd door David123; 7 May 2010 om 01:22.
  #4  
Oud 7 May 2010, 14:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 29
Standaard

Iemand enig idee hoe ik hem kan activeren? ik ben er nu iig achtergekomen dat unlocken voorlopig nog niet gaat lukken maar nu vroeg ik me nog wel af, volgens mij zou het mogelijk moeten zijn om hem te activeren en dan daarna te jailbreaken. Dan kan ik de iphone gebruiken voor muziek en een beetje ***** en dan word het wachten op de unlock van baseband 5.12.01.
  #5  
Oud 7 May 2010, 15:37
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3
Standaard

als het toestel uit NL komt, kan je hem activeren met een t-mobile (prepay?) simkaart zonder pincode
je moet natuurlijk wel itunes geinstalleerd hebben
  #6  
Oud 7 May 2010, 15:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 29
Standaard

ow okey dan ga ik dat eventjes proberen, weet niet zeker of hij uit nederland komt, kan ik dat ergens zien?
  #7  
Oud 7 May 2010, 16:05
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3
Standaard

probeer dit eens *3001#12345#* in het scherm waar je alleen het alarmnummer kan bellen

als je het modelnummer al weet, kan je hier checken uit welk land je iphone komt

http://iphonebbs.cnmo.com/viewthread...able&tid=98907

Laatst gewijzigd door edmond88888; 7 May 2010 om 16:47.
  #8  
Oud 10 May 2010, 15:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 29
Standaard

Bedankt voor alle reacties het is me gelukt door middel van een prepaid simkaartje kopen van t-mobile kan ik iig me iphone gebruiken en nu hopen op een unlock voor me vodafone sim

Topic kan dicht
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe iPhone + nieuwe versie windows...hoe krijg ik mijn reservekopie er weer op? cynnie13 iTunes 5 13 December 2010 08:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:02.