Help! Telefoon zit vast.

Help! Telefoon zit vast. discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo. Ik heb een probleem. Ik heb een iphone 3GS op firmware 3.1.2. (dat is dus goed) Nou had ik het gejailbreak/unlocked met Blackra1n RC3, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 May 2010, 22:52
kanters's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar kanters
Standaard Help! Telefoon zit vast.

Hallo.

Ik heb een probleem.
Ik heb een iphone 3GS op firmware 3.1.2. (dat is dus goed)
Nou had ik het gejailbreak/unlocked met Blackra1n RC3, ik kwam hierbij erachter dat dit thetered was en ik dus Spirit moest gebruiken.
Dus terwijl die telefoon gejailbreak/unlocked (Thetered) is Gebruik ik Spirit.

Nu is het groote probleem dat de telefoon opstart en zegt dat ik het met itunes moet verbinden. Als ik dan weer Blackra1n ga gebruiken (Spirit ziet hem niet omdat hij waarschijnlijk in DFU mode staat) komt dat plaatje van Geohot enz. En dan start de telefoon opnieuw op. Hierbij zegt Blackra1n dat het gelukt is en of ik wil doneren en blablabla. Maar als de telefoon weer opstart zegt hij weer dat ik met itunes moet connecten.....
ik heb nu al meer als 10x geprobeert blackra1n te gebruiken maar het geeft steeds nadat het gelukt is aan dat ik moet connecte met itunes.
Ik heb het ook al op windows geprobeert maar werkt ook niet.

HELP!

Ik doe dit op een iMac maar ik heb heir ook windows op zitten.

Alvast heel erg bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 May 2010, 22:55
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik begrijp uit je verhaal dat jij niet afhankelijk bent van een software matige unlock.
Dan gewoon je iPhone een keer herstellen en daarna Spirit draaien op FW 3.1.3 en je hebt een goede jailbreak

 Verplaatst naar: Jailbreak
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 21 May 2010, 22:56
kanters's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar kanters
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ik begrijp uit je verhaal dat jij niet afhankelijk bent van een software matige unlock.
Dan gewoon je iPhone een keer herstellen en daarna Spirit draaien op FW 3.1.3 en je hebt een goede jailbreak
Maar als ik hem wil herstellen (Software gedwonload van Felixburns.de ofzo) zegt iTunes dat het niet kan op deze telefoon ofzo..

En spirit Jailbreaked toch alleenmaar? en unlocked niet?

Hij moet trouwens wel software matig geunlocked zijn. (Ik gebruikte Sn0w via Blackra1n)
  #4  
Oud 21 May 2010, 22:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ben jij afhankelijk van software matige unlock?
  #5  
Oud 21 May 2010, 22:59
kanters's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar kanters
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ben jij afhankelijk van software matige unlock?
Ja. ik wil een KPN kaart gebruiken. Ik heb geen chip of wat dan ook voor mijn simkaart. dat bedoel je toch?
  #6  
Oud 21 May 2010, 23:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nee, heb jij een programma moeten draaien om je iPhone simlock vrij te moeten (jailbreak en dan blacksn0w) maken of komt hij uit bijvoorbeeld Belgie?
  #7  
Oud 21 May 2010, 23:01
kanters's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar kanters
Standaard

Nee idd dan is het software matig. Sorry zit een beetje in de zenuwen
want het is niet mijn telefoon maar van een collega

iemand?

Laatst gewijzigd door King1987; 21 May 2010 om 23:22. Reden: edit knop gebruiken
  #8  
Oud 21 May 2010, 23:23
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als je de SHSH gegevens (even netjes zoeken op het forum) niet hebt opgeslagen en het is een Thetered jailbreak, kan je niet herstellen met een custom FW 3.1.3

Wat betekend dat je helaas zal moeten herstellen met de orginele FW, wat betekend dat je hem niet meer kan unlocken.
  #9  
Oud 21 May 2010, 23:27
kanters's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar kanters
Standaard

Ik heb nu Blackbreeze gebruikt dat vond ik ergens. Maar nu start die telefoon opnieuw op. dan dan jailbreaked i hem weer met Blackra1n (automatisch) start het weer opnieuw op en dan gaat het weer helemaal overnieuw. Elke keer als dat Geohot plaatje weg gaat start mn telefoon opnieuw op en gaat hij niet naar de lock screen.

Hier is dus helemaal niets op te verzinnen?

EDIT: Ik heb cydia geopend en gezegt dat hij die files moet opslaan maar het heeft niet al te lang dat gedaan betekend dat dat hijhet wel of niet heeft opgeslagenop die server?

Kan ik trouwens niet met die pwn tool. een firmware maken die mijn baseband behoud als ik hem update naar 3.1.3 en dat ik hem dan alsnog kan unlocke?

Laatst gewijzigd door King1987; 21 May 2010 om 23:44. Reden: edit knop gebruiken
  #10  
Oud 22 May 2010, 00:04
kanters's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar kanters
Standaard

NEEEEEEE!!!!! Ik heb net met dat SHSH geprobeert maar het zegt dat er geen SHSH files zijn op saurik's server.... dit betekend dat ik echt zwaar de pineut ben denk ik. Is er echt NIEMAND die hier iets mee kan?

LEES ALSTJEBLIEFT NOG EVEN DE VRAAG HIERBOVEN SAMEN MET DE REPLY'S

alvast bedankt voor alle hulp!
  #11  
Oud 22 May 2010, 09:52
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kanters Bekijk bericht
NEEEEEEE!!!!! Ik heb net met dat SHSH geprobeert maar het zegt dat er geen SHSH files zijn op saurik's server.... dit betekend dat ik echt zwaar de pineut ben denk ik. Is er echt NIEMAND die hier iets mee kan?

LEES ALSTJEBLIEFT NOG EVEN DE VRAAG HIERBOVEN SAMEN MET DE REPLY'S

alvast bedankt voor alle hulp!


Gebruik AutoSHSH klik dan slaat hij het op op je eigen computer ipv saurik
__________________
Koekje erbij?
  #12  
Oud 22 May 2010, 10:59
kanters's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar kanters
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The Unbelievable Bekijk bericht
Gebruik AutoSHSH klik dan slaat hij het op op je eigen computer ipv saurik
kan ik dat gebruiken terwijl hij op dfu mode staat?

EDIT: Laat maar ik had daar eerst even moeten kijken ik ga dat nu doen!

Laatst gewijzigd door kanters; 22 May 2010 om 11:21.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Simtray zit vast!! tish-ie iPhone algemeen 5 4 November 2009 13:33
iPhone: Help iphone zit vast cwsmdb Jailbreak 27 7 October 2009 22:40
Iphone zit vast simonsayses iPhone algemeen 1 3 September 2008 17:35
Slider zit vast SnitseL Unlock [archief] 6 12 March 2008 13:24
Help, iphone zit vast. berommen Unlock [archief] 1 19 February 2008 01:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:52.