Help iphone zit vast

Help iphone zit vast discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) beste mede iphones heb al diverse malen een iphoen gejailbreakt maar nu heb ik echt een probleem het is een 3g met 3.01 en was ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 24 September 2009, 17:48
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard Help iphone zit vast

beste mede iphones

heb al diverse malen een iphoen gejailbreakt maar nu heb ik echt een probleem het is een 3g met 3.01 en was al jailbroken en unlocked
mijn instellings scherm was verander in dat van i mario en ik miste dus verschillende functies supreme prefferences heet dat geloof ik
daar was wle de mogelijkheid om alle instellingen te verwijderen wat wel enige tijd zou duren
dat toch maar gedaan
nu wordt hij niet meer herkend in i tunes.
dus dacht ik dan maar opnieuw met rendsnow 8 opnieuw jailbreaken
dit gaat echter niet helemaal naar wens
hij loop de jailbreak door maar blijft dan na rebooten hangen op het scherm met het appeltje en even later komt daar dan het symbooltje van
die steepjes in een cirkel bij maar die draaien niet rond.
dit scherm gaat regelmatig even weg en komt dan weer terug
ook al tweede keer jailbreak uitgevoerd vanuit dfu mode maar met zelfde resultaat
itunes herkent iphone nog steeds niet
heb echt dringend hulp nodig
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 September 2009, 18:58
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

Ook al USB er uit en in gedaan (werkt bij mij wel eens)
__________________
iPhone 3GS 16GB BLACK
  #3  
Oud 24 September 2009, 19:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

nee mocht niet helpen
nu in dfu modes gezet maar ook al houdt ik de shift toets ingedrukt om in itunes te herstellen ik kan niet zelf mijn software kiezen met als gevold dat hij nu op 3.1 staat
ik weet het niet meer
kan ik nog terug naar 3.01
  #4  
Oud 24 September 2009, 19:49
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Als hij nu op 3.1 staat, dan vrees ik ervoor dat je nietmeer zal kunnen unlocken. Je mag nooit iets overhaast doen. Zet je iphone eens volledig af en hang hem aan je pc. Open nadien de pwnage tool en probeer de stappen van de pwnage tool eens.
  #5  
Oud 24 September 2009, 20:58
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Wijchen
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Als hij nu op 3.1 staat, dan vrees ik ervoor dat je nietmeer zal kunnen unlocken. Je mag nooit iets overhaast doen. Zet je iphone eens volledig af en hang hem aan je pc. Open nadien de pwnage tool en probeer de stappen van de pwnage tool eens.
Ik vrees dat je de sjaak bent met een upgrade naar 3.1.
Gouden regel no 1 doe niets voordat je je helemaal gek hebt ingelezen oa hier op dit forum.
Helaas 3.1 en Itunes laten je niet toe te downgraden.
Totdat er iets op gevonden is de base band te hacken zul je een andere telefoon moeten gebruiken.
Heel vervelend voor je !!
  #6  
Oud 24 September 2009, 21:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

de pwnage tool is alleen nog voor mac en niet voor windows
aangezien ik geen mac heb helpt dat ook niet
hen nu een andere pc met itunes 8.2 en kan daar met herstellen en de shift toets
software versie kiezen maar eindigd dan met foutmelding 1015 en iphone blijft dan
op het scherm met het stekkertje hangen
  #7  
Oud 24 September 2009, 21:46
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Momenteel kan je enkel jailbreaken. En heb je een veredelde iPod touch man. Heel benard voor u, maar hopen op een unlock van het Dev Team met wat geduld is de enige oplossing...
  #8  
Oud 24 September 2009, 21:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

ja maar hoe ga ik dan jailbreaken met windows
  #9  
Oud 24 September 2009, 22:11
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

Dat kan helaas nog niet
  #10  
Oud 24 September 2009, 22:13
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielspod Bekijk bericht
Dat kan helaas nog niet
Hoezo kun je een 3G niet jailbreaken met Windows ?

Heb ik ook gedaan met de custom firware van deze site.
__________________

  #11  
Oud 24 September 2009, 22:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

welke firmware heb je dan gebruikt
  #12  
Oud 24 September 2009, 22:15
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Hoezo kun je een 3G niet jailbreaken met Windows ?

Heb ik ook gedaan met de custom firware van deze site.
Ohja, even in de war met 3GS

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cwsmdb Bekijk bericht
welke firmware heb je dan gebruikt
Deze:
http://rapidshare.de/files/48360729/...e_3G.ipsw.html

Laatst gewijzigd door nielspod; 24 September 2009 om 22:20.
  #13  
Oud 24 September 2009, 22:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

ben nu aan het proberen met 3.0 te jailbreaken
maar blijft weer lang hangen op plaatje met harddisk
downloading jailbrake data
  #14  
Oud 24 September 2009, 22:21
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cwsmdb Bekijk bericht
welke firmware heb je dan gebruikt
uit dit topic https://forum.iculture.nl/f14/i...-firmware.html

werkt prima voor een 3G
  #15  
Oud 24 September 2009, 22:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

ja maar het gekke is dat redsnow 0.8 deze niet herkend en met 3.0 gaat het ook niet
ben nu nog een tweede keer aan het proberen
  #16  
Oud 24 September 2009, 22:38
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cwsmdb Bekijk bericht
ja maar het gekke is dat redsnow 0.8 deze niet herkend en met 3.0 gaat het ook niet
ben nu nog een tweede keer aan het proberen
Dat komt omdat Redsnow hier helemaal niks mee te maken heeft.

je moet met shift+herstel deze versie terugzetten
  #17  
Oud 24 September 2009, 22:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

en kan ik dan wel jailbreaken met redsnow en die versie
  #18  
Oud 24 September 2009, 22:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 11
Standaard

Hallo,
Sinds gisteren in het bezit van een iphone 3gs. Graag wil ik een jailbreak uitvoeren heb al veel gelezen op het forum maar nog niet alles is duidelijk. Kan ik een jailbreak uitvoeren zoals beschreven in deze beschrijving. https://forum.iculture.nl/f14/i...ws-fw-3-x.html

Kan iemand mij op weg helpen.

alvast bedankt.

Ps. wat een mooie toestel is de iphone!
  #19  
Oud 24 September 2009, 22:40
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cwsmdb Bekijk bericht
en kan ik dan wel jailbreaken met redsnow en die versie
nee, geen redsnow

als je deze versie uit dat topic terugzet, zit cydia er al bij in
  #20  
Oud 24 September 2009, 22:41
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

Jep, gewoon je iPhone aansluiten , iTunes openen, shift + herstel en de custom firmware selecteren

Laatst gewijzigd door nielspod; 24 September 2009 om 22:44.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone zit vast Snel hulp nodig iPhone algemeen 1 29 May 2010 20:18
Iphone zit vast simonsayses iPhone algemeen 1 3 September 2008 17:35
Help, iphone zit vast. berommen Unlock [archief] 1 19 February 2008 01:10
Iphone zit vast? Essential Archief 5 9 January 2008 20:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:16.