Na jailbreak geen Mobile datanetwerk?

Na jailbreak geen Mobile datanetwerk? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Afgelopen week via de Custom mijn 3.01 geupdate naar 3.1 De jailbreak is ook goed verlopen. Eigenlijk doet alles het prima en ik ben tevreden. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 October 2009, 10:24
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard Na jailbreak geen Mobile datanetwerk?

Afgelopen week via de Custom mijn 3.01 geupdate naar 3.1
De jailbreak is ook goed verlopen. Eigenlijk doet alles het prima en ik ben tevreden. Gisterenavond merkte ik op dat ik geen optie heb om Mobile Datanetwerk meer heb. Dus zo zou het moeten zijn:




Maar bij mij ziet het er zo uit:



Kan dit kwaad? Hoe kan ik nu bij mijn Netwerk instellingen komen? Weet iemand hoe dit komt?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 October 2009, 13:29
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

wat is je provider?

Vadofone toch? zakelijk of niet?
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".

Laatst gewijzigd door Bomans; 7 October 2009 om 13:35. Reden: edit-knop gebruiken aub.
  #3  
Oud 7 October 2009, 14:05
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Je hebt die instellingen in elk geval nodig om je provider-APN in te vullen, zodat je kunt internetten, mail ophalen etc.
En ik zie dat je ook geen provider hebt in de nieuwe situatie...? (waar 'voda...' normaal gesproken staat) Misschien moet je eerst bij 'aanbieder' Vodafone selecteren en dat dan ook vanzelf bij 'netwerk' de optie 'mobiel datanetwerk' verschijnt? Ik verzin maar even iets
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #4  
Oud 7 October 2009, 14:12
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dat je geen provider naam hebt is "normaal" na een jailbreak van 3.1. Is een bekende bug.
Dat andere kan ik niet direct beantwoorden.
  #5  
Oud 7 October 2009, 15:32
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard

Sorry, ik had bij de plaatjes iets duidelijker moeten zijn!

Het eerste plaatje waar Voda boven staat is van mijn vriendin, dit heb ik alleen online gezet ter verduidelijking. Het tweede plaatje is van mijn situatie en ik heb T-mobile.

Ik kan SMS-sen, internetten, mailen en eigenlijk alles zover ik weet.

Ik had idd gelezen dat Providerlogo verdwenen was maar dat het vakje Mobiele Datanetwerk weg gaat was mij onduidelijk.

Wat nu als ik Algemeen, Stel op nieuw in, Herstel Netwerkinstellingen gebruik? Loop ik dan risico dat ik dan helmaal niets meer in kan stellen?
De instellingen stonden voor de jailbreak en updaten trouwens volgens mij goed en daarin is mi geen verandering in gekomen
  #6  
Oud 7 October 2009, 16:10
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peernij Bekijk bericht
Wat nu als ik Algemeen, Stel op nieuw in, Herstel Netwerkinstellingen gebruik? Loop ik dan risico dat ik dan helmaal niets meer in kan stellen?

Is geen probleem als je dit doet, alleen je Wi-Fi moet je dan ook opnieuw instellen

Maar als je kunt internetten etc, dan is het toch goed ?
__________________

  #7  
Oud 7 October 2009, 16:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Ik heb ook een jailbreak uitgevoert op een mac met Pwnage firmwire 3.1. Nu heb ik de iPhone opnieuw opgestart en heb ik ook geen netwerkinstellingen. Het enige verschil is dat ik ook helemaal geen service heb, dus geen sms-en, internetten, mailen en bellen. Weet iemand wat ik hieraan kan doen?
  #8  
Oud 7 October 2009, 18:56
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peernij Bekijk bericht
Sorry, ik had bij de plaatjes iets duidelijker moeten zijn!

Het eerste plaatje waar Voda boven staat is van mijn vriendin, dit heb ik alleen online gezet ter verduidelijking. Het tweede plaatje is van mijn situatie en ik heb T-mobile.

Ik kan SMS-sen, internetten, mailen en eigenlijk alles zover ik weet.

Ik had idd gelezen dat Providerlogo verdwenen was maar dat het vakje Mobiele Datanetwerk weg gaat was mij onduidelijk.

Wat nu als ik Algemeen, Stel op nieuw in, Herstel Netwerkinstellingen gebruik? Loop ik dan risico dat ik dan helmaal niets meer in kan stellen?
De instellingen stonden voor de jailbreak en updaten trouwens volgens mij goed en daarin is mi geen verandering in gekomen
Of deze optie in je menu voorkomt is provider-afhankelijk en komt al dan niet mee met de zgn carrier-settings.
Ik heb een officieel TM-abonnement en (momenteel) geen jailbreak. Ook ik heb deze optie niet.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #9  
Oud 7 October 2009, 19:48
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

ga eens naar help.benm.at/help.php op je iphone dan naar mobileconfgs download dan nederland en dan vodafone normaal of bussnis en dan downloaden
  #10  
Oud 7 October 2009, 20:55
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Of deze optie in je menu voorkomt is provider-afhankelijk en komt al dan niet mee met de zgn carrier-settings.
Ik heb een officieel TM-abonnement en (momenteel) geen jailbreak. Ook ik heb deze optie niet.
Ik zat er vandaag aan te denken en jij bevestigd mijn vermoeden. Daar ben ik mee geholpen.

Voor de update was de iPhone ook ( softwarematig ) unlocked , maar dat dit had geen nut meer omdat ik nu (helaas) T-Mobille heb!

Dank je voor je antwoord!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Geen mobiel datanetwerk apengebaar Unlock 3 11 February 2011 17:49
Pdp mobile datanetwerk activeren niet mogelijk kraay1 iPhone algemeen 0 24 January 2011 17:44
T-Mobile iPhone 4: geen 'Mobiel datanetwerk' en 'Tethering' gn!uz T-Mobile 2 25 August 2010 17:44
Mobile datanetwerk weg macsiem iPhone algemeen 0 17 April 2010 10:23
mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk T-MOBILE 3.1.2 Jappieh T-Mobile 1 16 November 2009 11:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:00.