Help Nodig Met Spoed !

Help Nodig Met Spoed ! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hee iphoners, ik weet niet of ik het hier goed post ( sluit aub de thread niet ) ik heb een iphone 3g 16gb ios ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 July 2010, 12:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2010
Berichten: 9
Exclamation Help Nodig Met Spoed !

Hee iphoners,

ik weet niet of ik het hier goed post ( sluit aub de thread niet )

ik heb een iphone 3g 16gb ios 4.0 ( jailbroken )
ik heb een paar dagen gelede ios4.0 geupdate... en gistere avond had ik five-irow, five-springboard etc... maar opeens chraste mijn iphone hij zit nu in exit safe mode ik krijg met geen mogelijkheid mijn iphone uit de safe mode ik heb alles verwijderd zelfs cydia staat er niet meer op.. ( de iphone is nog wel gejailbreaked )
via itunes kan ik ook mijn iphone niet herstellen ik krijg dan de melding:

de iphone kan momenteel niet hersteld worden omdat er geen verbinding tot stand gebracht kan worden met de update-server omdat deze tijdelijk niet tot stand kan komen.....

ik weet niet hoe ik mijn iphone terug krijg naar de fabrieks instellingen weet iemand dit wel?

Alvast bedankt,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 July 2010, 14:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 91
Stuur een bericht via Instant Messenger naar scantraxrootz Send a message via twitter to scantraxrootz
Standaard

Herstel hem via itunes naar de originele 4.0 firmware zodat ie niet meer gejailbreakt is. Hopelijk is het dan verholpen en dan kun je hem opnieuw jailbreaken met redsn0w. Ik had hetzelfde probleem na het installeren van winterboard. Die staat er bij mij dus ook niet meer op.
  #3  
Oud 3 July 2010, 15:00
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2009
Berichten: 171
Standaard

Ik had exact dezelfde probleem. Bij mij lag de oorzaak dat de server van saurik nog ingesteld was in de host file. Wellicht heb jij dat ook?
  #4  
Oud 3 July 2010, 15:56
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Om problemen te voorkomen: installeer niet zomaar van alles uit Cydia, ook al werkte het prima onder FW3.x.x
Ook ontwikkelaars hebben tijd nodig om hun software aan te passen aan de nieuwe firmware. De een is sneller dan de ander en er is onderhuids veel veranderd qua APIs van 3.x.x naar 4.0. Vandaar dat er een iOS4.0 JB Compatibilty List bijgehouden wordt. Je vindt die hier.
Als ik die lijst bekijk, dan was Five Column Springboard bij de OP de boosdoener.
__________________
Wat is die zoekfunctie van dit forum toch heerlijk!

Laatst gewijzigd door Buur; 3 July 2010 om 15:59.
  #5  
Oud 3 July 2010, 16:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2010
Berichten: 9
Standaard

het punt is dat ik me iphone niet veder krijg dan het apple logo ook herstelle in itunes heeft geen nut dan krijg ik de melding dat de update-server niet werkt... ook via dfu lukt het niet ik ben radeloos
  #6  
Oud 3 July 2010, 17:09
dylankieft's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 132
Stuur een bericht via Skype™ naar dylankieft Send a message via twitter to dylankieft
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pkermego Bekijk bericht
het punt is dat ik me iphone niet veder krijg dan het apple logo ook herstelle in itunes heeft geen nut dan krijg ik de melding dat de update-server niet werkt... ook via dfu lukt het niet ik ben radeloos
Download de volgende link naar je bureaublad: http://appldnld.apple.com.edgesuite....3_Restore.ipsw (als deze als een winrar bestand binnen komt moet je .zip veranderen in .ipsw). Als je niet weet hoe dat moet, moet je dat even zeggen en leg ik het je uit!
Zet je iPhone in DFU mode. Houd shift ingedrukt en klik op de herstel knop. Selecteer dan de gedownloade file op je bureaublad. Als het goed is zou die het na de herstel weer doen.

Laatst gewijzigd door dylankieft; 3 July 2010 om 17:13.
  #7  
Oud 3 July 2010, 17:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 2
Standaard

Hi iphoners,

ik weet niet of ik het hier goed post

Nadat ik mijn iphone 3g 3.1.3 otb heb geupgrade naar ios 4.0 and unlocked doe overige geluiden het niet meer. En bellers kunnen mij wel horen maar ik hun niet ?
Enig idee wat de oorzaak is, of liever gezegd de oplossing ?
  #8  
Oud 3 July 2010, 17:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dylankieft Bekijk bericht
Download de volgende link naar je bureaublad: http://appldnld.apple.com.edgesuite....3_Restore.ipsw (als deze als een winrar bestand binnen komt moet je .zip veranderen in .ipsw). Als je niet weet hoe dat moet, moet je dat even zeggen en leg ik het je uit!
Zet je iPhone in DFU mode. Houd shift ingedrukt en klik op de herstel knop. Selecteer dan de gedownloade file op je bureaublad. Als het goed is zou die het na de herstel weer doen.

ik heb het geprobeerd maar krijg weer de zelfde foutmelding zoals hieronder :S deze foutmelding krijg ik telkens als ik mijn iphone probeer te herstellen met en zonder DFU-mode...



  #9  
Oud 3 July 2010, 17:30
dylankieft's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 132
Stuur een bericht via Skype™ naar dylankieft Send a message via twitter to dylankieft
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pkermego Bekijk bericht
ik heb het geprobeerd maar krijg weer de zelfde foutmelding zoals hieronder :S deze foutmelding krijg ik telkens als ik mijn iphone probeer te herstellen met en zonder DFU-mode...



Oke,
Probeer hem is te jailbreaken met de nieuwste versie van redsn0w beta!
Installeer cydia dan helemaal opnieuw.
En daarna proberen te herstellen met iTunes.
  #10  
Oud 3 July 2010, 17:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dylankieft Bekijk bericht
Oke,
Probeer hem is te jailbreaken met de nieuwste versie van redsn0w beta!
Installeer cydia dan helemaal opnieuw.
En daarna proberen te herstellen met iTunes.

de nieuwste versie van redsnow is tog redsn0w_win_0.9.5b5-3 als ik het goed heb ff voor de zekerheid hoor
  #11  
Oud 3 July 2010, 17:32
dylankieft's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 132
Stuur een bericht via Skype™ naar dylankieft Send a message via twitter to dylankieft
Standaard

link windows: http://sites.google.com/a/iphone-dev..._0.9.5b5-5.zip
linke mac: http://sites.google.com/a/iphone-dev..._0.9.5b5-5.zip
0.9.5b5-5 is nieuwste versie
  #12  
Oud 3 July 2010, 17:39
dylankieft's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 132
Stuur een bericht via Skype™ naar dylankieft Send a message via twitter to dylankieft
Standaard

Wil het lukken?
  #13  
Oud 3 July 2010, 17:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2010
Berichten: 9
Standaard

hij blijft maar op jailbreaking filesystem staan dat laad logotje draait wel dus ik laat hem lekker ze gang gaan maar het duurt langer dan normaal ik hou je op de hoogte
  #14  
Oud 3 July 2010, 17:46
dylankieft's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 132
Stuur een bericht via Skype™ naar dylankieft Send a message via twitter to dylankieft
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pkermego Bekijk bericht
hij blijft maar op jailbreaking filesystem staan dat laad logotje draait wel dus ik laat hem lekker ze gang gaan maar het duurt langer dan normaal ik hou je op de hoogte
Ja dat had ik vorige week ook last van.
Ik heb toen de home en power knop "lang" ingedrukt en toen de iPhone in DFU mode gezet. En toen de iPhone via shift restore geherstelt. Alleen had ik geen last van dat die de sever niet kan vinden.
  #15  
Oud 3 July 2010, 18:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dylankieft Bekijk bericht
Ja dat had ik vorige week ook last van.
Ik heb toen de home en power knop "lang" ingedrukt en toen de iPhone in DFU mode gezet. En toen de iPhone via shift restore geherstelt. Alleen had ik geen last van dat die de sever niet kan vinden.

ik was heel even benede ik zie nu dat mijn iphone weer op het beginscherm staat `apple logo maar ik ga het nog een keer proberen

hij blijft weer wachten bij jailbreaking filesystem ( in de instal van de jailbreak ) en daarna springt de iphone weer over naar het apple logo... heel vervelend.

Laatst gewijzigd door pkermego; 3 July 2010 om 18:16.
  #16  
Oud 3 July 2010, 18:50
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Krijg je het niet voor elkaar om gewoon de laatste versie van redsn0w te gebruiken
  #17  
Oud 3 July 2010, 19:42
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
Krijg je het niet voor elkaar om gewoon de laatste versie van redsn0w te gebruiken

nee dan krijg ik weer de foutmelding in de afbeelding hier ergens boven :S heel appart
  #18  
Oud 3 July 2010, 19:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2009
Berichten: 171
Standaard

Had je je host file aangepast met de server van saurik?
  #19  
Oud 5 July 2010, 17:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2010
Berichten: 9
Standaard

lukt niet ik kom niet veder dan het apple logo en herstellen via itunes kan ook niet
  #20  
Oud 5 July 2010, 18:39
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Die melding in je schermafbeelding is van iTunes, die blijkbaar wil checken met de update-server (en dat lukt niet, mogelijk heb je inderdaad de hostfile aangepast gehad voorheen, zoals hierboven al gevraagd is?).

Ik heb nog eens nagedacht over hoe ik deze situatie aan zou pakken, als het mij overkomen was.

Je wilt in ieder geval iTunes even niet tussenbeide laten komen, dus stel iTunes' Voorkeuren eens zo in dat die geen automatische sync toepast (dus niet automatisch opstart) bij Apparaten (in de Voorkeuren of hoe het dan ook heet onder Windows) en dan "Voorkom automatische synchronisatie van iPods, iPhones en iPads" aanvinken. Hierna quit je iTunes.
Sluit nu je iPhone (opnieuw) aan via de USBkabel. Als het goed is, start iTunes ditmaal niet op.
Start de allerlaatste versie van RedSn0w op, maak de juiste keuzes en klik tot aan het venster waarin je de iPhone in DFU moet zetten. Dit zal niet meteen lukken, omdat je de iPhone niet lijkt uit te kunnen zetten. Je kunt hem echter wel herstarten door wat langer de Home en Sleep knoppen tegelijk in te drukken, totdat het al zichtbare Appeltje verdwijnt. En nu komt het: dat staat gelijk aan stap 1 op die pagina van DFU in RedSn0w!!! Oftewel die 1 seconde inhouden (om de iPhone aan te zetten, als ie uitstaat, volgens de normale procedure). Volg hierna direct stap 2 (10 seconden Home+Sleep inhouden exact) en stap 3. Als het goed is, zit je dan ECHT in DFU en kun je RedSn0w zijn werk weer laten doen. Gaat dat allemaal goed, dan heb je in ieder geval een werkende iPhone weer.
Ga je hierna weer met iTunes syncen, zet dan NIET de backup terug. Ik schat dat daar foutjes in zitten (zoals een aangepaste hostfile met saurik's IP i.p.v. Apple's IP).

Dit is zoals ik het zou proberen aan te pakken. Hopelijk klopt mijn gedachtengang ook... En begrijp jij hem ook. Zoniet, ga dan niet hals-over-kop toch ermee aan de gang, want mogelijk kom je dan van de regen in de drup. Vraag dan eerst liever meer uitleg?

Succes en we wachten je antwoord weer af.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone na resetten inhoud (Appeltje) Foutmelding 1004---HELP --- met spoed!! mo1990mo iPhone algemeen 4 18 November 2010 12:12
iPhone 3GS (met spoed hulp nodig) koopkeur Archief 8 16 February 2010 21:27
Spoed bijwerken of restoren met 1.1.2? edward007 Unlock [archief] 14 1 February 2008 17:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:38.