blackra1n werkt niet meer

blackra1n werkt niet meer discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik zat net even op de computer en ik kreeg de melding dat er een update was van iTunes . ik heb deze gedownload samen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 April 2010, 16:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 31
Question blackra1n werkt niet meer

ik zat net even op de computer en ik kreeg de melding dat er een update was van iTunes. ik heb deze gedownload samen (per ongeluk) met nog wat dingen: Safari, Mobile me en Quick time player. Toen pakte ik even mn Iphone ik wou m aanzetten en ik zag de ''koppel aan iTunes teken''. ik wilde Blackra1n starten, maar nu zei de computer het volgende: kan dit programma niet starten omdat het asl.dll op uw computer ontbreekt. Opnieuw installeren kan dit probleem verhelpen. ik heb t een aantal keer opnieuw geprobeerd, maar zei hetzelfde. Mn iPhone is 3GS op fw 3.1.2. En de computer is Windows 7. Kan iemand me helpen?

Edit: Sorry voor deze vraag. even snel googlen was ook de oplossing. bleek dat ik blackra1n in een map van programma's op de harde schijf moest zetten door die update van itunes.

Laatst gewijzigd door Mickeymii; 6 April 2010 om 17:06.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 April 2010, 17:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2009
Berichten: 41
Standaard

Hi,

Was dit de Itunes update?

En kan je misschien uitleggen wat je precies heb gedaan, heb nl ook een windows 7 machine, heb de update gedaan, maar Iphone nog niet vast gekoppeld.

Heb echter een 3g en geen 3gS

gr

Shady
  #3  
Oud 6 April 2010, 18:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 31
Standaard

Dit geldt voor Blackra1n. Voor andere methodes weet ik niet of het werkt.

Als je een error krijgt bij blackra1n na update van iTunes doe dan het volgende:

1: download Blackra1n van de website en sla het .exe bestand ergens op.
2: rechtermuisknop op het .exe bestand en kopieer of knip.
3: ga naar computer en dan je harde schijf en plak blackra1n.exe in de volgende locaties:
32 Bit C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support

64 Bit C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Apple Application Support

je kunt een snelkoppeling maken door rechtermuisknop te klikken en dan snelkoppeling maken klikken. Dan kun je blackra1n gewoon via bureaublad starten.

als het goed is krijg je nu geen error waarin wordt gezegd dat er een asl.dll bestand mist op je computer. Als je het niet snapt kun je googlen, ik ben zelf namelijk niet heel goed met computers. Ik heb ook maar gedaan wat op internet stond.
Succes!

Laatst gewijzigd door Mickeymii; 6 April 2010 om 19:00.
  #4  
Oud 6 April 2010, 19:09
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

Blackbreeze lost problemen blackra1n met iTunes 9.1 op - iPhone - iPhoneclub.nl

kijk daar eens naar of dat wellicht werkt
  #5  
Oud 6 April 2010, 19:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 31
Standaard

Dat is idd veel simpeler! K nu dat andere al gedaan en dat werkt ook gewoon. Was alleen van tevoren wat meer moeite.
  #6  
Oud 6 April 2010, 19:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

ben blij dat het je probleem oplost
  #7  
Oud 6 April 2010, 19:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 31
Standaard

Voor mij was er geen probleem meer. Ik heb alleen wat meer moeite moeten doen
  #8  
Oud 5 July 2010, 21:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Locatie: borger
Berichten: 4
Send a message via twitter to jw0488
Standaard

mickymii heeft een passende en erg simele oplossing voor mij in ieder geval. bedankt!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Blackra1n Jailbreak 3gs werkt niet meer nxw Jailbreak 18 27 July 2010 16:41
iPhone 3GS: Blackra1n niet meer op iphone chicophone Unlock 1 29 April 2010 03:58
iPhone: activeren zonder originele sim, blackra1n werkt niet... dien84 Jailbreak 0 17 April 2010 23:04
Iphone uitgedaan, blackra1n werkt niet meer. The Unbelievable Archief 11 20 February 2010 15:15
blackra1n werkt niet op ipod touch 3g 8gb ralph9994 Archief 4 11 October 2009 20:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:26.