blackra1n werkt niet op ipod touch 3g 8gb

blackra1n werkt niet op ipod touch 3g 8gb discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) dat je het eff weet. de ipod touch 8gb die preloaded met 3.1 of met 3.1.1 kwam werkt niet met blackra1n. op het moment dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11-10-09, 16:26
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 4
Standaard blackra1n werkt niet op ipod touch 3g 8gb

dat je het eff weet.

de ipod touch 8gb die preloaded met 3.1 of met 3.1.1 kwam werkt niet met blackra1n.

op het moment dat hij wil restarten doet hij het niet. hij blijft op het zwarte scherm.

Dus dat is na het plaatje van geohot.

hij blijft dan dus in de restore mode dus als je je usb erin doet zegt itunesdat hij in de restore mode is.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11-10-09, 17:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 5
Standaard

Zoals je op de frontpage kan lezen werkt deze methode (nog) niet bij de nieuwste ipod touch.
  #3  
Oud 11-10-09, 17:07
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 4
Standaard

als je even verder leest werkt hij wel.

hij werkt alleen op de 32 en 64 gb touch maar dan thethert of zoiets.

op de 8gb werkt ie niet. maar ik denk zelf dat geohot daar nog niet eens achter is gekomen. hij zegt nu dat alles werkt enzo maar hij heeft zelf geen 8gb touch
  #4  
Oud 11-10-09, 17:31
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 12
Standaard

Hetzelfde probleem heb ik hier (iptouch 3g 8gb), erg irritant dat er nu nog geen jailbreak is.
Ik hoop dat geohot het snel ontdekt en alsnog werkend maakt...
  #5  
Oud 11-10-09, 20:25
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_
Standaard

Gelieve deze discussie hier voortzetten.

// Slotje
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch 4 werkt niet meer GijsH iPhone algemeen 1 08-04-11 14:56
Ipod Touch werkt niet meer. Nubdienub iPhone algemeen 1 25-11-10 15:31
mijn pc (windows) vind mijn ipod touch 8GB 3G niet meer en itunes ook niet stifler iTunes 0 04-02-10 20:23
Ipod Touch 8GB Start niet op na jailbreak Mypod Archief 1 30-01-10 19:07
ipod touch Wi-Fi werkt niet jensh Wi-Fi 0 08-01-10 21:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:46.