jailbrake nodig?

jailbrake nodig? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mijn iphone was door een update gelocked! Nu is hij gehactiveerd en unlocked. Ik had 3.1.2 en nu 3.1.3 5-12-1 Moet hij nu ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 July 2010, 14:50
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 95
Standaard jailbrake nodig?

Hallo mijn iphone was door een update gelocked!
Nu is hij gehactiveerd en unlocked.
Ik had 3.1.2 en nu 3.1.3
5-12-1

Moet hij nu ook opnieuw gejaibreaked worden?

Alvast bedank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 July 2010, 14:57
Smaus's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: /dev/audio
Berichten: 69
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Smaus Stuur een bericht via MSN naar Smaus Stuur een bericht via Yahoo naar Smaus Stuur een bericht via Skype™ naar Smaus Send a message via twitter to Smaus
Standaard

Kort antwoord: dat ligt eraan...

Lang antwoord: Dat hangt er vanaf wat je wilt. Als je voor de update een jailbreak en je wilt al je Cydia-apps weer terug, dan zal je 'em weer moeten jailbreaken. Als je genoegen neemt met de applicaties die er opstaan en die je uit de AppStore kan halen, dan hoef je niet meer opnieuw te jailbreaken...

Vraag: wat bedoel je met gehacktiveerd?
__________________
Lekker bezig met CityFM Classic Rock en ook nog werkzaam bij Radio Decibel. Het radio-virus is hardnekkig en gaat nooit meer weg
  #3  
Oud 15 July 2010, 15:03
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Smaus Bekijk bericht

Vraag: wat bedoel je met gehacktiveerd?
Activeren zonder tussen komst van iTunes en geen originele simkaart nodig.
  #4  
Oud 15 July 2010, 15:43
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 95
Standaard

Ik heb een poging gedaan volgens degegevens hier :

Jailbreak - iPhone 1e generatie/3G(S) - FW 3.0 tm 3.1.3 - Redsn0w [Windows]

Na een tijdje krijg ik de melding uw software wordt teruggezet naar 3.0.0!

Moet ik dan wel doorgaan of niet?

Ik heb nu 3.1.3
  #5  
Oud 15 July 2010, 16:07
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 95
Standaard

Ik krijg een foutmelding 3194
  #6  
Oud 15 July 2010, 17:35
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 95
Standaard

cydia stond en staat overigens wel als app op mijn iphone!
  #7  
Oud 15 July 2010, 17:37
Smaus's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: /dev/audio
Berichten: 69
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Smaus Stuur een bericht via MSN naar Smaus Stuur een bericht via Yahoo naar Smaus Stuur een bericht via Skype™ naar Smaus Send a message via twitter to Smaus
Standaard

Als Cydia als app op je iPhone staat is je iPhone al gejailbreakt...
  #8  
Oud 15 July 2010, 17:51
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 95
Standaard

Oke,
dan moet ik het instaleren van programma met foutmelding ondertekenen een andere oorzaak hebben.
  #9  
Oud 15 July 2010, 17:53
Smaus's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: /dev/audio
Berichten: 69
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Smaus Stuur een bericht via MSN naar Smaus Stuur een bericht via Yahoo naar Smaus Stuur een bericht via Skype™ naar Smaus Send a message via twitter to Smaus
Standaard

Klopt, en ik weet welke ook, maar je dat vertellen resulteert in een waarschuwing van het modsquad (en terecht, zou ik ook doen) dus dat doe ik maar niet...
  #10  
Oud 15 July 2010, 17:56
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

//Slotje, want dit draait weer de verkeerde kant uit!
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
jailbrake zanderover Jailbreak 2 28 November 2010 14:23
jailbrake , unlock hdmart Jailbreak 1 14 August 2010 14:03
iPhone 3G: Nu: 3.1.2 Jailbrake + unlock nodig voor iOS4 Kluppergeest Unlock 7 22 June 2010 01:27
iPhone: Herstellen na Jailbrake Smarttouch85 Jailbreak 9 4 September 2008 16:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:13.