jailbreak 3.1.3 + (h)acktivate

jailbreak 3.1.3 + (h)acktivate discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Al een tijdje bezig met proberen te jailbreaken/hacktiveren van een iphone 3GS. Hier is per ongeluk 3.1.3 opgezet zonder een shsh bestand van 3.1.2. Deze ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 July 2010, 18:59
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 6
Standaard jailbreak 3.1.3 + (h)acktivate

Al een tijdje bezig met proberen te jailbreaken/hacktiveren van een iphone 3GS.

Hier is per ongeluk 3.1.3 opgezet zonder een shsh bestand van 3.1.2. Deze heeft de nieuwe bootrom *.3.2, en het is volgens mij een amerikaanse.

Enig idee iemand? Of nog ff geduld hebben
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 July 2010, 13:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 57
Standaard

Met Spirit moet dit volgens mij lukken. FF googlen op spirit en dan vanuit cydia ultrasnow installeren om hem te unlocken.
  #3  
Oud 12 July 2010, 14:03
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Spirit heeft geen hacktivatie.
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #4  
Oud 12 July 2010, 17:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 57
Standaard

Wat is hactivatie dan precies?
  #5  
Oud 12 July 2010, 20:51
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik geloof een gehackte versie van activeren, maar via cydia?
Deze iphone is nog niet geactiveerd, das kan alleen met een sim van een provider (welke weet ik niet).
Er zit een oplaadstekker bij met 3 pennen.....??
Miss eerst activeren met een sim en dan pas unlocken?
  #6  
Oud 12 July 2010, 21:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 8
Talking apple activation service simcard

Ik heb vorige week een simkaartje gekocht om mijn 3gs (met onbekende carrier) te activeren. Dit zou een servicekaartje zijn waar je elke iphone mee kon activeren en jawel, het werkt ook nog .
Hierna gejailbreakt en geunlockt en bellen maar. Het is trouwens een 3gs 16gb, new bootrom, mc131 model, 3.1.3 en 05.12.01
Hij kwam trouwens uit noorwegen.
  #7  
Oud 12 July 2010, 23:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ransomes Bekijk bericht
Ik heb vorige week een simkaartje gekocht om mijn 3gs (met onbekende carrier) te activeren. Dit zou een servicekaartje zijn waar je elke iphone mee kon activeren en jawel, het werkt ook nog .
Hierna gejailbreakt en geunlockt en bellen maar. Het is trouwens een 3gs 16gb, new bootrom, mc131 model, 3.1.3 en 05.12.01
Hij kwam trouwens uit noorwegen.
En waar heb je dat sim kaartje gekocht dan? Zijn hier meer ervaringen mee? Weet namelijk ook niet wat de originele provider is behorend bij de telefoon...
  #8  
Oud 13 July 2010, 00:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Ik wist van te voren ook niet uit welk land hij kwam (noorwegen), er zijn wel carierlijsten in omloop waar je het modelnummer kunt vergelijken. Ik heb een mc131 maar kon de letters die erna kwamen niet achterhalen, dus wist uiteindelijk nog niet precies uit welk land.
Dit kaartje heb ik via internet kunnen kopen, kost iets maar dan heb je ook wat
  #9  
Oud 13 July 2010, 02:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ransomes Bekijk bericht
Ik wist van te voren ook niet uit welk land hij kwam (noorwegen), er zijn wel carierlijsten in omloop waar je het modelnummer kunt vergelijken. Ik heb een mc131 maar kon de letters die erna kwamen niet achterhalen, dus wist uiteindelijk nog niet precies uit welk land.
Dit kaartje heb ik via internet kunnen kopen, kost iets maar dan heb je ook wat
Thanks... Maar... is het mogelijk de websites hier te plaatsen? Of via een prive bericht... Weet niet zo goed hoe ik deze sites op zoek...
  #10  
Oud 13 July 2010, 19:00
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Ik heb vorige week een simkaartje gekocht om mijn 3gs (met onbekende carrier) te activeren. Dit zou een servicekaartje zijn waar je elke iphone mee kon activeren en jawel, het werkt ook nog .
Hierna gejailbreakt en geunlockt en bellen maar. Het is trouwens een 3gs 16gb, new bootrom, mc131 model, 3.1.3 en 05.12.01
En na het activeren, op welke manier heb je je iphone dan gejailbreaked?
  #11  
Oud 13 July 2010, 22:24
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 6
Standaard iActivator

Iemand ervaring met iActivator met 3.1.3??
  #12  
Oud 15 July 2010, 15:15
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 6
Standaard iActivator

Iemand???????? Ga straks proberen, hoop dat ik hem geactiveerd krijg, kyup!
  #13  
Oud 15 July 2010, 15:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: beveren
Berichten: 44
Stuur een bericht via MSN naar mattias1 Send a message via twitter to mattias1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ransomes Bekijk bericht
Ik wist van te voren ook niet uit welk land hij kwam (noorwegen), er zijn wel carierlijsten in omloop waar je het modelnummer kunt vergelijken. Ik heb een mc131 maar kon de letters die erna kwamen niet achterhalen, dus wist uiteindelijk nog niet precies uit welk land.
Dit kaartje heb ik via internet kunnen kopen, kost iets maar dan heb je ook wat
linkje graag... wil dat ook eens proberen maar weet niet waar ik moet zoeken of als prive bericht
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:18.