[redelijk dringend] herstel met Custom Firmware loopt vast

[redelijk dringend] herstel met Custom Firmware loopt vast discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben bezig met een herstel met Custom Firmware 4.0.1 met iPhone 3GS. De Custom firmware zou niet moeten kunnen werken als je van 3.1.3 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 July 2010, 15:57
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Berichten: 96
Standaard herstel met Custom Firmware loopt vast

Ik ben bezig met een herstel met Custom Firmware 4.0.1 met iPhone 3GS. De Custom firmware zou niet moeten kunnen werken als je van 3.1.3 spirit komt. Dat kom ik wel, maar ik had 4.0 Custom firmware ook nog gedaan intussen. Maar ik loop nu dus hier vast


Kan ik gewoon het kabeltje eruit trekken of wat moet ik doen?
__________________
Als ik een vraag stel, zeg dan niet dat er een zoekfunctie is.Die heb ik dan al gebruikt!

Laatst gewijzigd door robin.b; 16 July 2010 om 16:19.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 July 2010, 17:34
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 71
Standaard

Als je van 4.0 komt kan je niet met custom firmware naar 4.0.1 geloof ik. Daarvoor moet je op 3.1.2 zitten.
  #3  
Oud 16 July 2010, 17:46
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Berichten: 96
Standaard

Ik zat al met custom firmware op 4.0
  #4  
Oud 18 October 2010, 20:07
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, ik zat op 3.0 met redsnow/ultrasnow, maar door een probleem met mijn iphone heb ik deze moeten herstellen, ik wil naar 4.0 maar mijn iphone loopt ook vast op deze manier maar mijne is nog niet zo ver met laden. Kan ik mijn iPhone gewoon los koppelen?

Hiervoor kreeg ik altijd een error in iTunes met herstellen, toen heb ik gedaan wat in deze video stond en heb nogmaals shift+herstel gedaan en op dit moment loopt het dus vast:

De Video
__________________
Don't tell people your dreams, show them!
  #5  
Oud 18 October 2010, 20:09
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

En waarschijnlijk ga je over op recovery mode? Kan je hem er dan niet uit kicken met Tiny Umbrella?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 18 October 2010, 20:14
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Voor zover ik het weet stond het al in recovery mode itunes logo met stekker, maar in tiny umbrella kan ik "kick out of..." niet aanklikken.

- edit -

ik heb 20 seconde home en power button ingedrukt gehouden. Nu heb ik weer shift+herstel gedaan maar nu krijg ik weer error 3002, nadat ik aan de hand van de video ging herstellen kreeg ik geen error maar liep het vast tijdens het proces zoals de TS heeft geschreven.

Laatst gewijzigd door DertKesh; 18 October 2010 om 20:21.
  #7  
Oud 18 October 2010, 20:18
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dus Tiny Umbrella herkent hem niet?
  #8  
Oud 18 October 2010, 20:32
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Nadat ik 20 seconde home/power ingedrukt had en de iPhone uit recovery ging herkende Umbrella 'm wel. Maar als ik nu shift+herstel doe dan krijg ik in iTunes foutcode 3002.
  #9  
Oud 18 October 2010, 20:40
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 41
Standaard

Gewoon even naar 4.1 upgraden.. Dan weer downgraden
  #10  
Oud 18 October 2010, 20:51
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Ja maar wel met TU. Anders ben je je baseband kwijt voor unlock.
__________________
If you've been seen fixing it, you will be blaimed for breaking it.
  #11  
Oud 18 October 2010, 20:54
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Maar ik heb een Engelse 3GS, dan kan ik 'm niet unlocken?
  #12  
Oud 18 October 2010, 21:43
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 41
Standaard

Die is toch al geunlockt?
  #13  
Oud 18 October 2010, 21:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pepijn245 Bekijk bericht
Die is toch al geunlockt?
Nee, 3Gs is niet standaard simlock vrij, dat is de iPhone4
  #14  
Oud 19 October 2010, 14:43
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Nee, 3Gs is niet standaard simlock vrij, dat is de iPhone4
Wel in uk toch? Maarja.
Error 3002 kun je niet verhelpen volgens mij.. Gewoon door proberen, anders een keertje zonder TSS server en daarna met TSS. Dat lukte bij mij

Succes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Loopt vast na herstel joost_ iPhone algemeen 2 26 December 2011 20:51
Upgrade met custom firmware van sn0wbreeze naar 4.2.1. Nu vast in recovery mode Aapje Jailbreak 8 18 April 2011 16:22
Herstel iTouch loopt vast chrisiam Jailbreak apps en thema's 2 30 March 2011 20:15
iPhone 3G: Iphone vast met firmware herstel nick007 Unlock 2 5 August 2008 07:24
DRINGEND: iPhone loopt vast aer0101 Unlock [archief] 230 18 May 2008 19:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:20.