activeren

activeren discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo ik heb nu al 2 iphones 3gs gehad,die het met activeren na jailbreak terug op stekker springt met de tekst dat ik hem weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 August 2010, 23:06
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: tilburg
Berichten: 13
Standaard activeren

hallo ik heb nu al 2 iphones 3gs gehad,die het met activeren na jailbreak terug op stekker springt met de tekst dat ik hem weer aan itunes moet hangen.(de iphone is met een simbook kaart geactiveert en vrij gemaakt via jailbreakme,zolang ik er de simbookkaart in laat zitten kan ik gewoon in het menu en alles er mee doen,zodra ik een andere simkaart erin doe springt ie op stekker,maar krijg wel gewoon signaal van de provider van kaart)heeft hier iemand ervaring mee gehad

bvd henk
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 August 2010, 23:33
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2010
Berichten: 41
Standaard

Henk,

Klinkt alsof je hem nog niet geunlocked hebt...
Na de jailbreak dien je hem nog te unlocken met de nieuwe versie van Ultrsn0w.
Daarna zou hij ieder kaartje moeten herkennen.

Groeten Maarten
  #3  
Oud 5 August 2010, 23:40
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: tilburg
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mfmvdsande Bekijk bericht
Henk,

Klinkt alsof je hem nog niet geunlocked hebt...
Na de jailbreak dien je hem nog te unlocken met de nieuwe versie van Ultrsn0w.
Daarna zou hij ieder kaartje moeten herkennen.

Groeten Maarten

is allemaal gebeurd telefoon is ook gewoon simlockvrij want geeft gewoon signaal van kpn of vodafoon, maar geeft dan de stekker met tekst dat ik hem met itunes moet koppellen,maar dan doet hij niets. haal ik de hollandse kaart er uit kan ik weer gewoon in het menu.
  #4  
Oud 6 August 2010, 14:27
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: tilburg
Berichten: 13
Standaard

gelukt via koppeling bij unlock activeren met simbook kaart bedankt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
activeren shiizzll Archief 1 4 February 2010 11:38
Activeren geertsam Archief 1 12 December 2009 11:24
activeren Puck210480 iPhone algemeen 0 26 July 2009 13:58
activeren? ice Unlock [archief] 1 18 January 2008 22:03
activeren 1.1.2 phranck Unlock [archief] 8 5 January 2008 16:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:54.