ipod touch 64 gb

ipod touch 64 gb discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi allemaal ik heb pas een ipod touch 64 gb nieuw gekocht en er zit geen camera op verder ben ik met ipod een leek ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 October 2010, 20:53
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2010
Berichten: 5
Standaard ipod touch 64 gb

hoi allemaal ik heb pas een ipod touch 64 gb nieuw gekocht en er zit geen camera op verder ben ik met ipod een leek

ik wil hem jailbreaken zodat ik games en programma`s erop kan die ik wel een zie op internet

ik heb bij instellingen dit wel zien staan

versie 4.1 (8B117)
model MC011NF

maar ik lees iedere keer hier 2G 3G 4G waar kan ik dat vinden of zien op mijn ipod ???

want ik nem aan dat het belangrijk is welke ik heb ivm met jailbreaken ??

Laatst gewijzigd door nicolainl; 9 October 2010 om 20:57.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 October 2010, 21:29
Banned
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2010
Berichten: 186
Standaard

64 GB is de 3de generatie ipod, dat kan je niet zien overgens, alleen de 8gb ipod touch is de 2de generatie ipod.

Je hebt een MC model en 4.1 dus het zal nog even wachten worden tot morgen of maandag dan word er een nieuwe jailbreak gelanceert

Ik zit namelijk met het zelfde probleem
  #3  
Oud 9 October 2010, 21:49
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2010
Berichten: 5
Standaard

okee bedankt voor je antwoord dan wacht ik wel rustig af

is het verstandig om iPod3,1_4.1_8B117_Restore vast te downloaden

Laatst gewijzigd door nicolainl; 9 October 2010 om 21:51.
  #4  
Oud 9 October 2010, 23:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2010
Berichten: 23
Standaard

Als je iPod al op iOS 4.1 zit is dat niet nodig.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is erik1995 iPhone algemeen 3 7 October 2010 17:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:08.