ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is

ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een tijdje geleden mijn ipod touch 3g met firmware 3.1.3 voor de 3g gedowngrade naar 3.1.2 voor de ipod touch 2g omdat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 July 2010, 19:56
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2010
Berichten: 8
Exclamation ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is

Hallo, ik heb een tijdje geleden mijn ipod touch 3g met firmware 3.1.3 voor de 3g gedowngrade naar 3.1.2 voor de ipod touch 2g omdat het dan mogelijk was om je ipod te jailbreaken, dat is ook gelukt, alleen heb ik nu een probleem:
ios 4 is uitgekomen, en je zou dan achtergronden kunnen hebben op je ipod touch, alleen dat kan mijn ipod touch niet, omdat ik hem heb upgedate naar ios 4 voor de 2g (dat deed itunes automatisch) ik heb mijn ipod nu weer naar 3.1.2 2g gebracht, en vanuit daar kan ik hem niet meer naar de 3g firmware versies krijgen.
Heeft iemand hier een oplossing voor, zodat ik mijn ipod touch3g gewoon een 3g firmware heeft??

groetjes
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 October 2010, 17:24
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Berichten: 14
Standaard

zelfde probleem heb ik ook
maar heb geen bewijs omdat downgrade illegaal is

groetjes
  #3  
Oud 4 October 2010, 18:38
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2010
Berichten: 153
Stuur een bericht via Skype™ naar Royofzo
Standaard

De iPod Touch 3G 8GB bestaat niet

Het 3G model is alleen verkrijgbaar in 16GB en 32GB.

Als jouw iPod Touch 8GB geheugen heeft, is het dus gewoon een iPod Touch 2G, en kun je dus geen wallpaper instellen, en niet multitasken..

Helaas!

Voor meer info over de modellen:
iPod touch - Wikipedia

EDIT: Ik zie in je profiel staan dat je een iPod Touch 2G 8GB zou hebben. Dit zal dan verouderd zijn, en je hebt dus inmiddels een iPod Touch 3G.. maar hoeveel GB? Als jij gewoon 16 of 32 GB hebt geldt dit bovenstaande verhaal natuurlijk niet voor jou.. maar dan kan ik je niet verder helpen!

Laatst gewijzigd door Royofzo; 4 October 2010 om 18:40.
  #4  
Oud 7 October 2010, 16:35
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Berichten: 14
Standaard

Toen ik hem kocht
werd er gezegt
dit is een IPOD Toch 3G 8GB
de serienummer zegt het ook
ben naar mediamarkt gegaan
ze zeggen ook dat het een 3G 8GB bestaat

Groertjes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: bij shsh is opgeslagen dat ik ipod 2g 8gb heb, maar het is een 3g (jailbreak) kijkje Jailbreak 2 2 May 2011 23:12
ipod touch doen denken dat het een iphone is? Bart274 Jailbreak apps en thema's 0 6 October 2010 17:51
Er is nu al een probleem met het scherm van de iPod touch 4G gevonden! Wiejeben iPhone algemeen 17 6 October 2010 17:39
Installer 4 geeft aan dat er een update is dendirk Jailbreak apps en thema's 2 17 August 2008 16:20
Iphone denkt dat hij een ipod touch is mellade Unlock [archief] 6 4 March 2008 15:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:12.