iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   Alle iDevices: Algemeen stappenplan voorbereiden voor het jailbreaken. (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/74576-algemeen-stappenplan-voorbereiden-voor-jailbreaken.html)

Mireille005 06-02-11 12:37

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door themasterf (Bericht 637173)
1. ten eerste backuppen voor jb via itunes, hiermee worden je contacten en agenda etc opgeslagen, vervolgens jb. En dan?? kun je dan bv weer via itunes synchroniseren en backup maken?
2. zo ja welke backup wordt er dan gebruikt als je je iphone weer wilt herstellen?? dus wordt de backup voor de jb of na de jb gebruikt.
Dit is me dus een beetje onduidelijk. kun je dus itunes zoals bij een toestel zonder jb gebruiken?

Ik heb het voor de zekerheid nog nagevraagd en nagekeken.
Het JB'en maakt niet uit voor de manier waarop je met iTunes synchroniseert. "De laatste backup (voor of na) wordt gebruikt. Jailbreak verandert voor eindgebruikers niets aan de how-to's voor een reservekopie. Er kunnen ook jb-bestanden in de backup zitten (bv via AptBackup). Maar het hele backupproces wordt er dus niet anders door." (Bron: tweets van Paul Pols (@mrpauldurden))

Wat je kan doen is eens in de zoveel tijd een backup maken van de map C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Apple Computer en dan met name 'MobileSync'. Dat doe ik tenminste. Maar ik ben GEEN PRO! :)

Mireille005 06-02-11 12:45

Zodra ik zelf de JB heb gedaan, zal ik een nieuw onderwerp maken dan wel dit onderwerp aanpassen.
Kijk ondertussen ook hier:
* IPC
* Jailbreakqa.com
* TinyUmbrella

En voor algemene uitleg: Appletips over SHSH blobs

Mireille005 12-02-11 20:06

Ik heb het stappenplan in ander topic aangepast aan de overgang naar 4.2.1: http://forum.iculture.nl/f14/iphone-...eenpoison.html


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:27.