iphone 4 nieuw ? help met unlock ?

iphone 4 nieuw ? help met unlock ? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste IphoneClubbers, Ik ben sinds vandaag troste eigenaar van iphone4 16GB. nu loopt mijn oude abbo nog een maandje door,omdat ik geen dubbele kosten wil. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 October 2010, 16:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Locatie: Heemskerk
Berichten: 67
Standaard iphone 4 nieuw ? help met unlock ?

Beste IphoneClubbers,

Ik ben sinds vandaag troste eigenaar van iphone4 16GB. nu loopt mijn oude abbo nog een maandje door,omdat ik geen dubbele kosten wil. kan ik mijn nieuwe sim dus nog niet gebruiken om te activeren maar zou hem wel al graag willen activeren waar weet niet precies hoe. moet ik gewoon een nieuw kaartje kopen ? en daar mee activeren of moet ik echt wachten. hopelijk kunnen jullie er mij mee helpen.

robin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 October 2010, 16:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 102
Standaard

Beste Robin,

Een makkelijke oplossing is een prepaid kaartje van T-Mobile kopen. Wat je anders kunt doen (als je wilt jailbreaken tenminste) is gebruik maken van Greenpoison. Hiermee kun je je iPhone hactiveren (activeren zonder geldige simkaart).

Wil je gelijk kunnen bellen zou ik wachten tot zondag, wellicht dat dan bekend is op je kunt unlocken met jouw baseband (ben hier zelf niet meer mee bezig omdat ik het niet nodig heb, maar hierover is genoeg te vinden op het forum).

Tip: houd dit draadje in de gaten ivm verwijderen simlock, indien gewenst: http://forum.iculture.nl/f14/iphone-...kennnnnnn.html
__________________
iPhone US-> iPhone 3G 8GB-> iPhone 3GS 16GB-> iPhone 4 16GB... iMac 27'' 3.2ghz 8gb ram... iPad Wi-Fi 16GB

Laatst gewijzigd door markzijlstra; 15 October 2010 om 16:32. Reden: Link toevoegen ;)
  #3  
Oud 15 October 2010, 16:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Locatie: Heemskerk
Berichten: 67
Standaard

Ok na hoeft niet perse jailbreak. als ik hem maar alvast kan gebruiken. (eventueel Wi-Fi of wat gratis apps downloaden. dus makkelijkste is gewoon een simmetje kopen en daarmee activeren, kan ik hem dan later op me abbo activeren ? of wijzigen.
  #4  
Oud 15 October 2010, 16:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 102
Standaard

Ja, in dat geval is een prepaid kaartje het makkelijkst. Dan kun je daarna via Wi-Fi inderdaad downloaden. Activeren heeft in principe niets te maken met je telefoonnummer. Op het moment dat je T-Mobile (gokje, anders is het waarschijnlijk een simlockvrije tel.) abonnement ingaat stop je je sim erin en verandert er verder niets.
  #5  
Oud 15 October 2010, 16:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Locatie: Heemskerk
Berichten: 67
Standaard

AHA nou snap ik het helemaal goed dan ga ik maar een simmetje halen van t-mobile denk. bedankt voor snelle hulp
  #6  
Oud 15 October 2010, 16:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 102
Standaard

Hartstikke mooi, daar is dit forum tenslotte voor Succes en veel plezier met je iPhone.
  #7  
Oud 15 October 2010, 16:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Locatie: Heemskerk
Berichten: 67
Standaard

toch nog een vraag ik belde phonehouse maar ze zeggen alleen dat je micro sim via t-mobile winkel moet halen. maar kan ik ook gewoon de oude simkaart kopen en op maak maken en dan activeren ?
  #8  
Oud 15 October 2010, 16:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 102
Standaard

Mmm, daar had ik niet over nagedacht. Heb zelf Vodafone en kon inderdaad ook alleen bij de Vodafone winkel een microsim halen.

Uiteraard zou knippen ook moeten werken maar dan moet je wel in een keer goed knippen anders is het zonde van je geld natuurlijk

(ik neem aan dat je activeren met je andere sim, waarop je abonnement komt, al hebt geprobeerd?!)
  #9  
Oud 15 October 2010, 17:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Locatie: Heemskerk
Berichten: 67
Standaard

nou dat nog niet, maar is een Hi kaartje dus gaat zeker niet werken. en het is zo dan me oude abbo nog een maand doorloopt en niet een al te hoge rekening wil
  #10  
Oud 15 October 2010, 17:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 102
Standaard

Als je je iPhone activeert maak je nog geen kosten met je abonnement. Heb je een iPhone via Hi of is dat je oude abonnement. Indien hij van Hi is zou hij simlockvrij moeten zijn en kun je met elke willekeurige simkaart activeren.
  #11  
Oud 15 October 2010, 17:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Locatie: Heemskerk
Berichten: 67
Standaard

ik hoorde van t-mobile als ik hem activeer met me nieuwe simkaart me abbo ook in gaat. (oftwel dubbele kosten krijg. over me oude abbo heen. zit nu bij Hi en ga naar T-mobile.

denk dat de goedkoopste oplossing is toch sim te kopen of (als ik me nieuwe sim gebruik om hem te activeren(indien dan nog niet meteen kosten maak) en dan me hi kaartje erin stop voor jailbreak ?. en dat een maandje doe en weer terug zet. is alleen dat ik niet zeker weet dat als ik hem met me nieuwe kaartje activeer al me kosten gaan lopen.
  #12  
Oud 15 October 2010, 18:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Locatie: Heemskerk
Berichten: 67
Standaard

heb t-mobile gebeld en activeren is gelukt, nu het volgende hoe krijg je een gratis nederlandse Itunes account. kan niet gratis drukken. oftwel alleen een kaart kopen.
  #13  
Oud 20 October 2010, 17:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Locatie: Heemskerk
Berichten: 67
Standaard

Het is al met al gelukt, is der all een nieuwe versie voor iphone 4 jailbreak. heb hem net een week dus erg benieuwd ?
  #14  
Oud 1 December 2010, 08:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2010
Berichten: 38
Standaard

hey. ik heb een simkaart van T-mobile laatst gekocht. nu stopte ik deze in me iphone 3G en me iphone kon de simkaart van T-mobile niet vinden. er stond linksbovenin nog steeds 'geen service'. moet je zo'n prepaid simkaart ook nog activeren bij T-mobile of iets in die richting?

groetjes
  #15  
Oud 1 December 2010, 20:15
3gser's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2010
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door minifreakje Bekijk bericht
hey. ik heb een simkaart van T-mobile laatst gekocht. nu stopte ik deze in me iphone 3G en me iphone kon de simkaart van T-mobile niet vinden. er stond linksbovenin nog steeds 'geen service'. moet je zo'n prepaid simkaart ook nog activeren bij T-mobile of iets in die richting?

groetjes
Hmm...Klinkt als een Iphone die gelockt is door een andere provider dan T-Mobile.
__________________
Iphone 4 16Gb Factory unlocked
  #16  
Oud 1 December 2010, 20:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2010
Berichten: 38
Standaard

dacht ik ook al ja, toen ik me iphone had gereset zat de simlock er op en als ik lees hoort de iphone nog steeds simlock vrij te zijn na een reset als je hem tenminste hebt unlocked bij T-mobile of iets dergelijks. zonder software.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Nieuw met iPhone Ciedric Jailbreak 0 31 January 2011 12:51
iPhone 3GS: Bij Unlock Valt Verzekering Weg? Nieuw ReLock Tool? Antonio6 Unlock 7 29 July 2009 19:40
Nieuw topic over de diverse unlock methodes op dit moment ArB Archief 4 9 March 2008 20:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:34.