Waarom werkt mijn facetime maar niet?

Waarom werkt mijn facetime maar niet? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste allen, Facetime werkt maar niet bij mij. Mijn verhaal: - Ik kocht de Iphone 4 met 4.0.1, jailbreakte en unlockte hem. Facetime werkte toen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 November 2010, 15:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 August 2010
Berichten: 8
Standaard Waarom werkt mijn facetime maar niet?

Beste allen,

Facetime werkt maar niet bij mij. Mijn verhaal:

- Ik kocht de Iphone 4 met 4.0.1, jailbreakte en unlockte hem. Facetime werkte toen wel (had als netwerk KPN.

- Ik upgrade hem met behoud van de baseband en unlock naar 4.1. Facetime knop was verdwenen. Dit heb ik opgelost met de carrier reset fix. De knop was er wel, maar ik wachtte weken op het activeren. Dit gebeurde nooit.

- Vandaag kreeg ik mijn officiele T-mobile simkaart. Ik probeer facetime te activeren, maar hij blijft maar wachten. Heb vervolgens een clean install gedaan. Werkte toen ook niet. Heb Mitime geprobeerd, maar die werkt niet. Hij blijft maar zeggen dat ik mijn FT uit en aan moet zetten. Heb T-Mobile gebeld, en die zeggen dat dit een apple-probleem is en ze mij niet kunnen helpen. Het gekke is dat er bij mijn telefoon info staat "Aanbieder: T-Mobile 8.0". Volgens mij is de huidige toch iets van 7.1?

Dank voor de hulp!

Groetjes,

Menno

Laatst gewijzigd door menno83; 8 November 2010 om 15:14.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 November 2010, 09:55
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Locatie: In een huis
Berichten: 188
Standaard

nope t-mobile 8.0 is de nieuwste versie en probeer hem te herstellen de iphone via itunes en daarna we proberen te activeren
__________________
Als je het zeker weet hoef je niet te twijfelen!
  #3  
Oud 15 November 2010, 09:29
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Berichten: 112
Standaard

Probeer je netwerkinstellingen te herstellen.
Heeft bij mij ook geholpen.

.Jeroen

Edit: Niet goed gelezen door mij ...

Laatst gewijzigd door jeroen474; 15 November 2010 om 09:29. Reden: Is al geprobeerd...
  #4  
Oud 16 November 2010, 12:53
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 87
Standaard

bij mij heeft ie t ook nog nooit gedaan...
hij blijft op wachten op activering...

wat kan ik nou doen??
  #5  
Oud 16 November 2010, 14:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2009
Berichten: 32
Standaard

Met kpn/telfort moet je facetime nog activeren. Bij instellingen/ telefoon heb je een facetime button. Dan wordt je nummer gecontroleerd.

Oh ik zie dat men t al heeft gedaan. bij mij deed ie t prima met 4.1. wat raar.
  #6  
Oud 16 November 2010, 16:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

Hallo,

Ik had dit probleem ook en heb dit gedaan om het te oplossen:

In cydia bij manage cydia.pushfix.info toevoegen bij sources. Vervolgens 'carrier reset fix' downloaden. Sim er in en eruit en telefoon resetten (handmatig).

Daarna naar fasetime knop en activeren drukken.
Dan even 1 min wachten en als goed is is het dan geactiveerd.

Laatst gewijzigd door Melvin18; 16 November 2010 om 16:39.
  #7  
Oud 18 November 2010, 11:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 5
Standaard facetime werkt niet

Bij mij werkt facetime ook niet, alles al geprobeerd, sinds de update van mijn iphone 4 naar 4.1 is het wachten op activering.
Nadat ik mijn mms instellingen had gewijzigd, staat er nu ineens bij de facetime button : settings_account_registration_default, en kan ik facetime ook niet meer uitzetten met de slide knop, hij springt direct weer terug op on.

Ik begrijp er niets van, een van jullie misschien??? hopelijk lost 4.2 dit probleem op.
  #8  
Oud 29 November 2010, 17:41
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 87
Standaard

iemand enige idee hoe ik me facetime aan de praat krijg??
  #9  
Oud 29 November 2010, 18:28
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

De mensen bij wie het niet lukt te activeren, jullie hebben niet toevallig facebreak uit cydia geinstalleerd? Zo ja, dan is dit je probleem, uninstall deze en probeer het nogmaals.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #10  
Oud 1 December 2010, 19:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2010
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mykey73 Bekijk bericht
iemand enige idee hoe ik me facetime aan de praat krijg??
Jepz. ik had het zelfde probleem.
ik heb het opgelost met Instellingen -> Algemeen -> Netwerk -> Mobiel datanetwerk -> en hier de gegevens van je provider invullen, opgelet een keer ingevoerd blijft je iphone contact maken met internet. dit kun je verhinderen met de push uit te zetten of gewoon de knop mobiele date uit te zetten.
su6 !

grtz
  #11  
Oud 1 December 2010, 20:19
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BREIM Bekijk bericht
Jepz. ik had het zelfde probleem.
ik heb het opgelost met Instellingen -> Algemeen -> Netwerk -> Mobiel datanetwerk -> en hier de gegevens van je provider invullen, opgelet een keer ingevoerd blijft je iphone contact maken met internet. dit kun je verhinderen met de push uit te zetten of gewoon de knop mobiele date uit te zetten.
su6 !

grtz
ik heb deze altijd al aan dus daar ligt t niet aan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facetime problemen werkt niet Nv22 iPhone algemeen 3 13 February 2011 23:35
facetime werkt niet meer kal_el iPhone algemeen 6 20 August 2010 19:36
Itunes Herkend mijn Iphone, maar mijn pc niet ? dimitrios iTunes 1 30 July 2009 18:18
Wi-Fi Thuis werkt niet op mijn Iphone maar wel op die van vriend deaapdaar Wi-Fi 0 20 May 2009 18:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:39.